Брат Љубе се откажа од кандидатурата

• Креатор на темата Креатор на темата Vmrovec do Smrt
  • Време на започнување Време на започнување
мислиси дека се откажал.. тоа го рече само да не лупетарате поише вие до смрт вмровциве, та иначе ќе видете ко ќе ви го акне ножот у грб ин тхе ласт минут

Ljube ne e komunjar, za da akne noz vo grb, vie ete bezkicmenici, i kaj vas mozi toa samo da se sluci.

ljube za ambasador vo croatia:):pos2::pos2:

е за ова вреди да се дискутира. случајот можат да му го држат активен ама како дипломата не му можат ништо. ем ке си го гледа имотот ем ке ги брани интересите на државата. ем волкот сит ем овците на број!

Љубе Бошковски: Се надевам наскоро ќе ве водам

Се надевам дека наскоро ќе ве водам, ова го порача Љубе Бошкоски вечерва од трибината која што се одржа во Тетово. Бошкоски најави и програма која што ќе ја подготвува за својот кам бек на политичката сцена. Тој вели дека ќе се кандидира за претседател, ако народот го барал тоа од него.

Еве бе браќа.. ДПМНЕ се дели баш и како што си мислев
на ВМРОВЦИ - вистински вмровци
и ДПМНЕ-овци - вистински овци

Се надевам дека наскоро ќе ве водам, ова го порача Љубе Бошкоски вечерва од трибината која што се одржа во Тетово. Бошкоски најави и програма која што ќе ја подготвува за својот кам бек на политичката сцена. Тој вели дека ќе се кандидира за претседател, ако народот го барал тоа од него.

Ljube Komunjar :vozbud:

Ако се кандидира Груевски ке го поддржи во кандидатурата и добива во прв круг избори.Љубе е на Грујо--Грујо е на Љубе--тие се заедно душмани---мислете му ја:baeh::toe:

Да почекаме уште некој месец. Политиката е к..
И ноќта е трудна, незнаеш другиот ден што ќе се роди.
Брату, ја имаш поддршката, ќе гласаме за тебе.

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ!

Љубе Бошковски:
На политичката сцена дојдов преку ВМРО-ДПМНЕ, како еден од основачите на партијата. Сега во неа дојдоа гилиптери кои ги валкаат идеалите на четирите букви ВМРО, политички циркусанти кои треба да престанат да се глупираат.

Izvor :

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=C19ED160E2D1A34082F8DB17EC27B8EF

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ!

Љубе Бошковски:
На политичката сцена дојдов преку ВМРО-ДПМНЕ, како еден од основачите на партијата. Сега во неа дојдоа гилиптери кои ги валкаат идеалите на четирите букви ВМРО, политички циркусанти кои треба да престанат да се глупираат.

samoUTEPAN, kolku shto si ti osnovach na VMRO-DPMNE tolku e i BRATI Ljube Boshkovski.

Ако се кандидира Груевски ке го поддржи во кандидатурата и добива во прв круг избори.Љубе е на Грујо--Грујо е на Љубе--тие се заедно душмани---мислете му ја:baeh::toe:

Значи ептен не си стоите на збор... Еднаш за Брат Љубе пишувавте добро, па после лошо... пред тоа и за Љубчо пишувавте добро, па сега лошо... Утре и за Грујо ќе го смените мислењето... Ептен превртливи луѓе сте биле вие ВМРОДПМНЕОВЦИТЕ!:)

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ!

Љубе Бошковски:

Izvor :

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=C19ED160E2D1A34082F8DB17EC27B8EF

изворов ти е што да ти зборам... само коа ке го видам тоа утрински ми се темни!

[acko]®;1846783 напиша:
изворов ти е што да ти зборам... само коа ке го видам тоа утрински ми се темни!

Normalno...se shto e protiv prerodbata makar i kritika vas vi se loshi...samo za latas i tomikj znaete.

извор? и немој да ми кажеш утрински весник те молам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom