Брат Љубе се откажа од кандидатурата

• Креатор на темата Креатор на темата Vmrovec do Smrt
  • Време на започнување Време на започнување
A da go podudlash malce na Srpski forum sto velis?

Tamu ke najdes eden kup istomislenici, nemoj samo ti velikosrbinot da raspravas za makedonski krvnici...

Ako surfanjeto na srpski forumi ili toa shto se izjasniv deka srbite ni se pobliski od albancite vo kosovo shto vsushnost toa i beshe temata tamu me pravi mene srbofil ili slichno znachi imash problem so pravenjeto razliki a ne jas.I kolku da se znae vistinskite VMRO lugje imale pochit kon Srpskiot narod samo Bugarskoto krilo na VMRO lechele frustracii i zhestoko se protivele na se shto e Srpsko i Makedonsko.

Priznaj..ona "Makedonsko" na krajot od postot slucajno go vmetna :pos2:

Klovnu..odi pospij, dosta srbofiliras ovde.

Kako prvo si smeshal svinji i magarinja vo politika ama i kraj kraeva cel doktorat si napravil...moshne interesno...ne da e off topic ama krajno glup poteg e...a za toa deka bilo pod navodnici daleku od toa ama aj neka ti bide.I normalno tvoja rabota e da propagirash bugarska politika i da se krstish vo Makedonski krvnici kako tie dvajca na nickot shto ti se posocheni...sigurno ne e moja rabota...za toa ushte povekje imash pravo.

samoUTEPAN, pa vo Bihakja skoro i da nema nishto drugo osven svinji i magarinja-lesno i za mnogu kratko vreme, se "doktora" na takva tema,a se blagodarejki na "praktichnata nastava".
Okolu Makedonskite krvnici, jas imam vakov kriterium-SEKOJ KOJ UBIL I EDEN MAKEDONEC E MAKEDONSKI KRVNIK i tuka jas i ti i tie kako tebe ne se slagame.Za vas del od KRVNICIVE se HEROI.

SEKOJ KOJ UBIL I EDEN MAKEDONEC E MAKEDONSKI KRVNIK i tuka jas i ti i tie kako tebe ne se slagame.Za vas del od KRVNICIVE se HEROI.

Vo edno sigurno ne se soglasuvame...jas tvrdam deka Vancho Mihajlov i Todor Aleksandrov se Makedonski krvnici a ti inicijali nivni si postavil...mora da se tvoi idoli shtom e taka...ili kje mi kazhesh deka si inspiriran od dvajca komshii po ime Vancho Mihajlov i Todor Aleksandrov pa si im stavil inicijali?I koi krnvnici na Makedonskiot narod sum gi posochil kako "moi" heroi?

Vo edno sigurno ne se soglasuvame...jas tvrdam deka Vancho Mihajlov i Todor Aleksandrov se Makedonski krvnici a ti inicijali nivni si postavil...mora da se tvoi idoli shtom e taka...ili kje mi kazhesh deka si inspiriran od dvajca komshii po ime Vancho Mihajlov i Todor Aleksandrov pa si im stavil inicijali?I koi krnvnici na Makedonskiot narod sum gi posochil kako "moi" heroi?

Ти знаеш ли што се иницијали? :pos2:

Знаеш ли колку глупава ти е тезава што ја наметнуваш, а тоа само бидејќи неможеш за ништо друго да се фатиш од она кое го постираше ВанчевТодор.

И ајде покажи каде он покажал дека вие горе споменативе му биле идоли?
Тоа е само уште една твоја лудачка интерпретација. Само потврдуваш колку си болен, патиш од имагинарни бугарски комплекси карактеристични за еден носител на српскиот душмански ген.

samoUTEPAN, jas rekov deka ne sum istorichar i zatoa prifakjam mislenje na verifikuvani ludje od taa oblast.Dosega jas ne sum sretnal nikade deka Vancho Mihajlov e pozitivna lichnost-a ne sum imal moznost da go zapoznam i da donesam svoj sud - zatoa moeto mislenje zanego e takvo-"Makedonski krvnik".Za Todor Aleksandrov e sosema druga prikaskata i nego nemozesh da go stavish vo ist kontekst so Mihajlov.Za Aleksandrov istoriskata nauka nema edinstveno mislenje.
No ima edna mnogu povazna rabota koja vo Bihakjka mora da ja razberete-istorijata ne e zbir na nashi deneshni zelbi ,tuku e zbir na sluchuvanja koi se sluchile pod odredeni uslovi.
Ostavi go mojot NIK ,neka ne te optovaruva, obrni vnimanie na onaa shto go postiram, ke ti pomogne da stanesh Makedonec,jas imam trpenie a shto e povazno i ISKUSTVO so takvite kako tebe.

Znachi spored tebe T.Aleksandrov ne bil krvnik na Makedoncite? De izjasnise :)

Spored mene, mozam da zboruvam za tebe -za Aleksandrov ke zboruvaat verifikuvani ludje - bidejki jas i ti diskutirame i taka te zapoznavam koj si i shto si, ke se izjasnam za tebe: moja konstatacija e deka pod itno treba da pobarash chare od nekoja bajachka ,za medicinata si izguben sluchaj, samo chudo moze da te spasi.

Колку БЦ што ќе се откаже од власт. Овој човек по грешка испадна херој. Требаше да си расчисти кога можеше, е сега сакал да биде Преседник. Епа и јас сакам многу работи ама нема

Spored mene, mozam da zboruvam za tebe -za Aleksandrov ke zboruvaat verifikuvani ludje - bidejki jas i ti diskutirame i taka te zapoznavam koj si i shto si, ke se izjasnam za tebe: moja konstatacija e deka pod itno treba da pobarash chare od nekoja bajachka ,za medicinata si izguben sluchaj, samo chudo moze da te spasi.

Ajde ajde...ne se vadi...priznaj deka tezneesh koj maika Blgarija...barem ochigleden si i tvoite konstatacii se samo za nosot da si go izbrishesh drugo za nishto ne vredat.

Isto taka se postavuva edno prashanje kako na primer shto kje mu e na VMRO-DPMNE Ljube Boskovski.Si go imaat Alija Sakic,Pepic,Pavle Trajanov,Lile Popovska i Nedzat Mustafa,Zingo ne go rachunam bidejki gotov e ,na grobarot mu trcha pred lopata.
A , go imaat i pederot Latas ama uste za kratko.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom