Брат Љубе се откажа од кандидатурата

• Креатор на темата Креатор на темата Vmrovec do Smrt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
4
Vo poslednive denovi se iznaslusavme od nekoi komunisti kako plasiraat nekoi idei Ljube da bide nivni kandidat za pretsedatel.Megutoa bratot seto toa go demantirase i potvrdi deka go poddrzuva premierot i ostanuva vo VMRO DPMNE.Se poglasno se slusa deka toj e idniot minister za Odbrana koj ke go zameni Konjanovski,a se navestuva i vrakanje na golema vrata kako potpretsedatel na partijata.Komunjari mislete mu ja namesto da ja oslabnete VMRO taa izleze pojaka od koga bilo,i se znae na pretsedatelsiki gubite vo prv krug,a na lokalni niedno gradonacalnicko mesto.

Ostavete i vie nekoj komentar za temava

Vo poslednive denovi se iznaslusavme od nekoi komunisti kako plasiraat nekoi idei Ljube da bide nivni kandidat za pretsedatel.Megutoa bratot seto toa go demantirase i potvrdi deka go poddrzuva premierot i ostanuva vo VMRO DPMNE.Se poglasno se slusa deka toj e idniot minister za Odbrana koj ke go zameni Konjanovski,a se navestuva i vrakanje na golema vrata kako potpretsedatel na partijata.Komunjari mislete mu ja namesto da ja oslabnete VMRO taa izleze pojaka od koga bilo,i se znae na pretsedatelsiki gubite vo prv krug,a na lokalni niedno gradonacalnicko mesto.

мислиси дека се откажал.. тоа го рече само да не лупетарате поише вие до смрт вмровциве, та иначе ќе видете ко ќе ви го акне ножот у грб ин тхе ласт минут

мислиси дека се откажал.. тоа го рече само да не лупетарате поише вие до смрт вмровциве, та иначе ќе видете ко ќе ви го акне ножот у грб ин тхе ласт минут

Онака ме интересира само...Што ако Љубе се врати во ДПМНЕ? Што ќе читаме од тебе тогаш на форумов? Пошто досега сите мислења во врска со Љубе, јасно кажуваш дека го поддржуваш Љубе...

Онака ме интересира само...Што ако Љубе се врати во ДПМНЕ? Што ќе читаме од тебе тогаш на форумов? Пошто досега сите мислења во врска со Љубе, јасно кажуваш дека го поддржуваш Љубе...
е тој филм нема да го гледате бе брат

LB nikogas ne bil na Sds.
To go forsirase Vmro i nivna f-ka.
Vmro se plasi od LB.
Zato go jade Bajrush.

Vmro se raspagja.
Ne se praj partija so deca ili `rmbaci tuku so sinteza.
LB napreduvase i ne e vece do tolku za to da ne go skopca.

Их бре Македончишта... како кучиња сте... едвај чеката да се закачите меѓусебно... проклети партиски полтрони...

Se vraka i toa kako.a ti sto zboruvas koga ne znaes nisto za toa sto se slucuva vo Vmro,nego mu e receno ili vrakaj se ili vo zatvor vi Hrvatska.nikoj pa ni Ljube ne smee da go razoruva edinstvoto vo VMRO.za toa se borese Gruevski so Ljubco i uspea sega so Ljube uste polesno,ama i ke go nagradi--------minister za odbrana ke si bide covekot,a ti forumdzija

Jas sum od Strumica.za lokalni ZAEV ke go jade najgolemiot kur takov nema da izede ni Branko.pobeduvame vo Strumica so 4-0 zasto imame najdobro rakovodstvo na partijata na celo so pratenikot Risto Stojanov-Papu4arov koj e vistinski politicar.covek koj ja rasturi VMRO-NARODNA i go pobedi na Zaev na dvata ciklusa parlamentarni izbori

Нема да се врати!

Nema da se vrati kako da se vrati koga toj e veke tamu i ne e bil na drugo mesto.vie komunjari nema sto da se raduvate.Posle Branko---Zaev-posle Zaev------APOKALIPSA

Прашај си го Груевски дали на 14.05.2004 се заседаваше да бркање на Љубе Бошковски од партијата?!?!?!?!?!?!? И како сакаш сега Брат Љубе да е со Грујо????? Далеку е Брат Љубе од сегашната комунистичко- терористичка партија ДПМНЕ!!!

Se vraka i toa kako.a ti sto zboruvas koga ne znaes nisto za toa sto se slucuva vo Vmro,nego mu e receno ili vrakaj se ili vo zatvor vi Hrvatska.nikoj pa ni Ljube ne smee da go razoruva edinstvoto vo VMRO.za toa se borese Gruevski so Ljubco i uspea sega so Ljube uste polesno,ama i ke go nagradi--------minister za odbrana ke si bide covekot,a ti forumdzija

Ako te vidat od shtabot na VEMERO od Strumica shto pishuvash za Brat Ljube vednash kje ti daat shut karta od tamu.Za G'uevski i za Ljubcho vidovme kolku se izborija.

Na brat Ljube najarno mu e da se povlece od politikata ,zaedno so Crvenkovski, Georgievski, Petkovski,Penov i drugi ISTROSENI FACI,koi bile na vlast i ne napravile nisto...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom