А ти си по КОМУНИСТИЧКА линија ??? Немој да бидеш смешен не си бил ни роден ни ти ни јас кога тој Вардар на времето праел лом низ Југа. Клубот е одреден да ја претставува цела Македонија во ЈУ затоа државата давала пари (до 1990). Сите клубови се снајдоа прават далавери излагаат од кал само вие останавте како сираци без никого а со толкаво големо минато... Системот на државата е таков може отиде и на штета на клубот ама како може други екипи да се финансираат да успеваат вие 20 години ништо ама буквално еден чекор напред да не направите ... Не ја барајте кривицата кај Систем, Началник , Градоначалник, Келнер ... Кај вас е самата кривица мислам кај ваши членови што од преголема љубов што се лупаа у гради го продадоа клубот за 5 пари ... И баш убаво викаш за закониве досега Вардар требаше Управа за Јавен Приход и што ти знам кои иснтитуции 684 пати да им тропнат на врата за долговите што ги има ... ооууу заборавив па Вардар нема простории кај да чукнат
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
. Само не ми е јасно до кога ќе ве забаваат Брацовци, Гризлевци, Џоневци, Орцевци, Трифуновци, Боровци, Ристовци, Трипуновци ... Додека се освестите и протриете очите ви поминаа годините во нервози и кинење живци а спасот што се најавува 7-8 години никаде го нема од ниедна страна
... Со среќа во наредните походи .........
--- надополнето ---
Барајќи сосем нешто друго наидов на овој виц и морам да признаам ме насмеа
. Што дочекавте , да си играат мајтап со вас ццц ... Не го сваќајте како провокација друга ми е намерата :smir:. Кога дојде вака да му се смеат на Вардар што преостанува тогаш
Вози кавдарчанец низ Скопје, го застанува полицаец и му вели:
Возевте брзо, поминавте на црвено, не носите каиш, треба да платите 400 евра и 2 бода да ви одземиме.
Кавадарчанецот му вели: Еве ви 400 евра се брзам!
Полицаецот го прашува: А тие 2 бода што треба да ви ги одземам?
Кавадарчанецот одговара: Дајте му ги на Вардар нему ќе му требаат.