Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Е за во бт ке видиме малку ....господата од ффм повтроно забранија оргранизирања гостувања до крајот на есенскиот дел

Odgovaraj na prashanjata posle ke ti kazem i ja !
Пријатно!
SBEP_CPB
Друже зашто пички у душа што се криви играчите?Што очекуваш од малолетни дечиња кој при секоја победа 2 месеца у воздух лебдат..Башка го даваат максимумот во тоа биди сигурен така да не ни се они криви:toe:
А тоа за забраната уште поинтересно:twisted:

ako tolku sakas da ucis od najdobrite nemora da cekas da ideme vo tetovo kazi ke te castime edna karta na gradski ne e problem cim ti e tolku merak da ne gledas

Izglea ste zabraele koga dojdovte posledniot pat vo Tetovo....

za kartata ne fala dojdov vo Skopje vidov koj i kako e ! Ve ucivme kako se naviva sred Skopje ! Za takvo gostuvanje vie nemate napraeno skoro 10 godini !

Пријатно!
SBEP_CPB
Друже зашто пички у душа што се криви играчите?Што очекуваш од малолетни дечиња кој при секоја победа 2 месеца у воздух лебдат..Башка го даваат максимумот во тоа биди сигурен така да не ни се они криви:toe:
А тоа за забраната уште поинтересно:twisted:

Brat ne me dupi i ti sramota 4-0 bolje neka ne igraat fudbal vise

za kartata ne fala dojdov vo Skopje vidov koj i kako e ! Ve ucivme kako se naviva sred Skopje ! Za takvo gostuvanje vie nemate napraeno skoro 10 godini !
pa nz bas dali sme zaboravile koga posleden pat sme bile vo tetovo jas kako sto se sekavam bese pred eden mesec aj vidi slikive moze ke ti tekne tebe http://www.facebook.com/#!/photo.ph...100001048613362&pid=249380&id=100001048613362
http://www.facebook.com/#!/photo.ph...100001048613362&pid=249379&id=100001048613362

Brat ne me dupi i ti sramota 4-0 bolje neka ne igraat fudbal vise
Освен Ѓурѓевиќ и Настевски другите не заслужуваат али барем тука се кога ни е најтешко!Да не беа они одамна ке пропадневме....

Ти изгледа си заборавил... имаш проблеми со помнењето најверојатно. Дојдовме и тоа два пати во 6 месеци !

Еве ти од првиот пат 25.04.2010 повели ова не е во Тетово ? И тоа на вашата матична трибина, поправи ме ако грешам.

Пред околу еден месец, или поточно 02.10.2010. http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=65520 овој пат беше демолирана вашата канцеларија, но ни трага ни глас од вас !
Уствари да, заборавив, бевте една група но бегавте како пички на свој терен во сред Тетово !

Ајде ќе се правиме дека не сме го прочитале ова :).

Да не ти реплицирам, да не те срамам уште повеќе пред сите да ти се смеат.

Само ќе ти кажам фала што ме насмеа :pos: поздрав.

Вечерва имало состанок на водството на Комити заедно со неколку фудбалери и мислам дека истиот бил отворен за медиумите. Фудблаерите ги посочиле Ристов и Трипуновски дека ја наместиле утакмицата со Тиквеш :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom