Фан Клуб: Вардар

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
И дали мислите дека нешто ќе постигнете со повлекување?!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ние пак 4-0 ве скинавме, а во Скопје и еден гол постигнавме :) Зошто неможете да поверувате дека сте изгубиле чесно, без местенки. Ако е така зошто барем Вардар не постигнал гол, штом во Скопје дури 4 дал? Сигурно судијата стоел на гол и бранел!? Или на играчите им било наредено да не даваат гол!?
Не може да не признаеме пораз. Си пишува фино 4-0, нема што да не се признава. Ама многу ми е смешно кога било кој, од Тиквеш или од Вардар или од Зимбабве некој ќе ми каже дека немало местење. Вардар со Металург игра 80 минути у гости 0-0, од Тиквеш Јунајтед губи 4-0 пошто слаби биле. :tapp: Ама, не ве спречувам да се радувате, сепак и во ситуација во која е Вардар, тимовите се уште се палат на тоа дека Вардар го победиле, некогашниот водач на Европа. Ај ние шо не можеме да се соочиме со сегашноста и да искочиме од минатото, разбирам, го сакаме клубот, ама остатокот од Македонија што уште не гледа како “големиот“ Вардар... тоа не разбирам, ама им благодарам на сите. :smir:
jas mislam deka sepak so braco vas vi bese najdobro, ako ve kradel ili sto i da prael ipak vardar vide nesto uboo... a sega so ovie sto gi imate samo kradat a ne gleda vardar nisto od toa :shok:
А јас мислам дека ти си премногу малечок и не знаеш дека Вардар постоеше и пред Брацо. :wink:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Како е можно ова бе,да испуштиш предност 4-1 од второлигаш треба да си малоумен!!! Ја да соберев екипа немаше да примиме 4 гола од овие босиве, незнам дали да го кривам Брацо или фудбалериве бидејки чудно е да прокоцкаат ваквар преднност! И ако мислите дека Брацо има удел во поразов кажете баш да видам каков ќар има од ова ?
:pos2::pos2::pos2::pos2:

tikves e momentalno pojak od nekoi prvo ligasi posebno od vas

Газдата на Тиквеш не верувам дека има повеќе пари од Брацо и не верувам дека вмешал прсти,ваљда не е глуп и знае дека нема шанси да го земе купот бидејки сите 3 екипи кои се во игра се појаки од него!Е сега втората можност ми е чудна како може првата утакмица ние да тепаме 4-1,сега да изгубиме 4-0 ! Ако играчите изиграле толку слабо не заслужуваат ни малце респект од нас,само ќутек за нив!
da ne bese tolku glup ke znaese deka tikves nema gazda nego e gradski klub
Сега слушнав муабети дека е наместена утакмицава,дали играчите се криви или Брацо е крив не ми е важно! Знам дека од Вардар нема спас,сите нека идат у курац! Ние све за нив,они курташак си играат со нас!
:pos2::pos2::pos2:

ako e mestena ke e vo vasa korist posto izgleda ne znaes deka bungurov bese na tribina i toa zaedno so braco vas?
Има нешо информации дека местена била од страна на некои играчи на Вардар.
Така рекле играчите не Тиквеш во разговор со членови на Комити....
Ако е вистина ова :nerv:
a da da da :pos2::pos2:
Може да се кладиме дека Тивеш испаѓа наредно коло!!! Во игра се 3 појаки клубови од него и верувај ке го декласираат,па чим ние дома го тепавме 4 - 1 нема што да се збори! Утакмицава е местена и некој си лапна пари за овој меч,Тиквеш ни криви ни должни си обезбедија пласман понтаму!
a dali ti znaes deka prvite tri gol vo skopje ste gi dale do 15ta MINUTA I TOA PO GRESKI NA ODBRANATA NA TIKVES?

Незнам дали беше на натпреваров..ама еве да ти кажам дека Вардарци за 90 минути упатија само еден удар надвор од рамките на голот
i so bi trebalo toa da znaci?
ne e do kvalitet nego samo do mestenje?

pa igracite na tikves igraa so srce
baska i pojaki se se gleda mladi momci zelni so srce za razlika od vasite picki
Ништо, нема Европа, нема паре за нов ваљак за Брацо! Пу, јазк!

А што сакате да не не торпедираат, кога играчиве на ФБ само за кафани и за 69 се договараат, па кога ќе идат, кога да се чекаат, таму им е паметот! Кретенон Трипуновски во весници изјавува дека троши 1.000 евра на шопинг, а во Вардар игра за 50 евра на 4 месеци, само се чудам од каде толку пари за трошење! :raz:
braco so tetks ke osvoi kup ili ke ispadne u evropa kako i da e i pak ke si naprae edno milionce nemaj maka za nego za nego nema zima

Aloooo lugjeee prva rabota: UTAKMICATA TREBASE DA ZAVRSI VO KORIST NA VARDAR!
ZASTO: BUNGUROV I BRACO SEDELE SO CEL DA NEMA NEKOI NEPRDVIDIN SITUACI KO OVAA
VTORA RABOTA: MLADICITE NA TIKVIES IGRALE BEZ RESPEKT I SE PROTIVLE KONTRA BUNGOROV KOJ SE JAVIL NA POLUVREME DA OLABAVAT PRI RZ OD 2-0
OVA SE INFO OD PRVA RUKA VI KAZUVAM NAJOTVORENO VIE KAKO SAKATE
ZNACI PORAZOT NA VARDAR E REALEN I NE E NAMESTEN KAKO STO SE SOMNEVAV
OVA E SRAMOTA GOLEMA, MOETO PRISUSTVO NA UTAKMICITE NA VARDAR ZAVRSI SO OVOJ DUEL SE DODEKA NE SE SRDAT NEKOI RABOTI ZASTO RAZOCARANOSTA I TAGATA E POGOLEMA OD LJUBOVTA KOJA JA IMAM PREMA OVOJ FUDBALSKI KLUB.

SE GLEDAME VO PODOBRI VREMINJA I NAJAK VARDAR pozz
bravo momce ti si epten realen
bravo za tebe
Не може да не признаеме пораз. Си пишува фино 4-0, нема што да не се признава. Ама многу ми е смешно кога било кој, од Тиквеш или од Вардар или од Зимбабве некој ќе ми каже дека немало местење. Вардар со Металург игра 80 минути у гости 0-0, од Тиквеш Јунајтед губи 4-0 пошто слаби биле. :tapp: Ама, не ве спречувам да се радувате, сепак и во ситуација во која е Вардар, тимовите се уште се палат на тоа дека Вардар го победиле, некогашниот водач на Европа. Ај ние шо не можеме да се соочиме со сегашноста и да искочиме од минатото, разбирам, го сакаме клубот, ама остатокот од Македонија што уште не гледа како “големиот“ Вардар... тоа не разбирам, ама им благодарам на сите. :smir:

А јас мислам дека ти си премногу малечок и не знаеш дека Вардар постоеше и пред Брацо. :wink:
a pak vie tikves go gledate kako najslab tim od vtora liga treba malce i za drugite klubovi da imate respekt a za t oa zacrnetoto sega ubavo ke se nasmeam :pos2::pos2::pos2::pos2:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Незнам дали беше на натпреваров..ама еве да ти кажам дека Вардарци за 90 минути упатија само еден удар надвор од рамките на голот
Епа што значи тоа? Слабост да се стигне до голот и плус да се упати удар. Значи биле убаво стегнати и не им дале да мрднат.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Немора да значи дека ако сте изиграле со некој натпревар супер или одлично, да мора да се повтори истата игра. Јас немам ништо против Вардар, да гордост македонска на европски план, ама во сегашно време има криза во тимот и не е до толку квалитетен за да изгира добро и да зачува резултат.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Епа што значи тоа? Слабост да се стигне до голот и плус да се упати удар. Значи биле убаво стегнати и не им дале да мрднат.
Или пак не сакале(читај НЕ СМЕЕЛЕ) да шутнат кон голот

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И дали мислите дека нешто ќе постигнете со повлекување?!
Па да.
Ќе им се исполни желбата на душманите Вардар конечно да го снема...
И онака ВАРДАР сега уште живее само ради тие 200-300 души што идат на утакмици....
Се прашувам само кај се тие 2-3000 души што го пунеле запад скоро секоја утакмица во 90тите
Кај се сега кога му е најтешко на ВАРДАР.....

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Пане Блажевски нов Шеф На Стручен Штаб на Вардар:vozbud::nesvest:. Како се поклопуваат работиве и како си играат курташак со вас 2-3 луѓе нешто невероватно . Филмот кај вас го прават 2-3 актери друго е се пиунажа . Блажевски го избркаа самите ваши играчи на утакмицата кај нас во Ѓорче кога изгубивте 5-0 наводно го не го сакале и самите играчи се договориле да го изгубат натпреварот ова досега е најсигурно посигурно здравје :helou:... Брацо уште на полувреме го сменил Џони :smir:. Со Среќа Нов Тренер , на него останува да ги вади жешките костени :smir:...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Aloooo lugjeee prva rabota: UTAKMICATA TREBASE DA ZAVRSI VO KORIST NA VARDAR!
ZASTO: BUNGUROV I BRACO SEDELE SO CEL DA NEMA NEKOI NEPRDVIDIN SITUACI KO OVAA
VTORA RABOTA: MLADICITE NA TIKVIES IGRALE BEZ RESPEKT I SE PROTIVLE KONTRA BUNGOROV KOJ SE JAVIL NA POLUVREME DA OLABAVAT PRI RZ OD 2-0
OVA SE INFO OD PRVA RUKA VI KAZUVAM NAJOTVORENO VIE KAKO SAKATE
ZNACI PORAZOT NA VARDAR E REALEN I NE E NAMESTEN KAKO STO SE SOMNEVAV
OVA E SRAMOTA GOLEMA, MOETO PRISUSTVO NA UTAKMICITE NA VARDAR ZAVRSI SO OVOJ DUEL SE DODEKA NE SE SRDAT NEKOI RABOTI ZASTO RAZOCARANOSTA I TAGATA E POGOLEMA OD LJUBOVTA KOJA JA IMAM PREMA OVOJ FUDBALSKI KLUB.

SE GLEDAME VO PODOBRI VREMINJA I NAJAK VARDAR pozz
Ако велиш дека не била местена и дека тој Бунгаров им се јавил да олабават,ја првпат слушам фудбалерите да не слушаат газда !!! Абе еден Реал Мадрид кој има играчи од типот на К.Роналдо,Кака и др го слушаат Перез коа ке им каже утакмицата мора да ја изиграте слабо а не па едни дечишта кои играат во Тиквеш и кој се правеле појаки од нивниот газда Бунгаров:tapp:! Како може да не го слушаш тој што ти дава пари мене тоа не ми јасно, ја сум убеден дека утакмицава е наместена ! Да немаш шут во 90 минути треба да си пијан на терен,ја да соберев екипа ке имавме многу повеќе шутеви!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ако велиш дека не била местена и дека тој Бунгаров им се јавил да олабават,ја првпат слушам фудбалерите да не слушаат газда !!! Абе еден Реал Мадрид кој има играчи од типот на К.Роналдо,Кака и др го слушаат Перез коа ке им каже утакмицата мора да ја изиграте слабо а не па едни дечишта кои играат во Тиквеш и кој се правеле појаки од нивниот газда Бунгаров:tapp:! Како може да не го слушаш тој што ти дава пари мене тоа не ми јасно, ја сум убеден дека утакмицава е наместена ! Да немаш шут во 90 минути треба да си пијан на терен,ја да соберев екипа ке имавме многу повеќе шутеви!
A бе алооо добро ти размислуваш прво пред да постираш некој пост ... :nesvest: Како прво играчите ако сакаат ќе ја пуштат ако нејќат нема па макар и ризикувале да бидат избркани од клубот, и не го прави Бунгуров бог зошто не е во Тиквеш со толкаво влијание за да им рече на играчите да олабават има поголеми ''играчи'' од него у Кавадарци ... Јас не слушнав денес дека некој играч е избркан од Тиквеш поради ''непослушност'' . И еден совет иди глеј една утакмица во 2 Лига па после кажувај дали у Тиквеш играат дечишта како у Вардар или се се Искусни играчи . Ако 16 годишник плеснал 2 гола незначи дека сите се толкави . Има Кавадарчани на форумов и они ќе потврдат дека Тиквеш има Најстара екипа у 2 Лига ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
A бе алооо добро ти размислуваш прво пред да постираш некој пост ... :nesvest: Како прво играчите ако сакаат ќе ја пуштат ако нејќат нема па макар и ризикувале да бидат избркани од клубот, и не го прави Бунгуров бог зошто не е во Тиквеш со толкаво влијание за да им рече на играчите да олабават има поголеми ''играчи'' од него у Кавадарци ... Јас не слушнав денес дека некој играч е избркан од Тиквеш поради ''непослушност'' . И еден совет иди глеј една утакмица во 2 Лига па после кажувај дали у Тиквеш играат дечишта како у Вардар или се се Искусни играчи . Ако 16 годишник плеснал 2 гола незначи дека сите се толкави . Има Кавадарчани на форумов и они ќе потврдат дека Тиквеш има Најстара екипа у 2 Лига ...
Да да , они ке ризикиуваат па макар и да бидат избркани хаха! Дечко си слушнал за * ПАРИТЕ ГО ВРТАТ СВЕТОТ* ,ако имаш пари ке ја купиш утакмицата без проблем,да сакал Брацо на поолувреме ке им понудел голема пара на Тивеш за да не победат толку многу ! А фудбалерите на Тивеш демек се многу богати па ке ја одбиееле понудата,абе да немаш шут 90 мин знаете ли што значи бе алоо! Па не играле со Интер мајкуму стара, уствари Тиквеш се многу јаки бе заборавив а како изгубија првата 4-1 :tapp: ( или тогаш попуштале)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Каков газда Бунгуров, што ви е на вас. Неможе тој ништо да им нареди, зошто не го финансира клубот со ништо ниту пак раководи со него. Си лечите рани од поразот со глупави оправдувања. ГФК Тиквеш е градски клуб, не е на никој освен на општината, спонзори се поголеми фирми од Кавадарци.

И баш сакам Вардар да остане во прва лига, за догодина да ве плеска Тиквеш уште неколку пати и пак да речете дека биле наместени :tapp: Па после да кажете местеле или не местеле.

--- надополнето ---

Да да , они ке ризикиуваат па макар и да бидат избркани хаха! Дечко си слушнал за * ПАРИТЕ ГО ВРТАТ СВЕТОТ* ,ако имаш пари ке ја купиш утакмицата без проблем,да сакал Брацо на поолувреме ке им понудел голема пара на Тивеш за да не победат толку многу ! А фудбалерите на Тивеш демек се многу богати па ке ја одбиееле понудата,абе да немаш шут 90 мин знаете ли што значи бе алоо! Па не играле со Интер мајкуму стара, уствари Тиквеш се многу јаки бе заборавив а како изгубија првата 4-1 :tapp: ( или тогаш попуштале)
Јас знам што значи, а тоа е МИЗЕРИЈА. Зошто мислиш дека сте подобри од екипи од втора лига? Докажете, мрднете од табела од последните места, дојдете кон средина..можеби ќе поверуваме :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.057
Поени од реакции
74.670
Ајде бре, било поминало...
Тоа што сега не очекува е грчевита битка за опстанок. Скоро сигурно дека ќе загубиме со Ренова во сабота, но тоа што не очекува потоа се два меча во кои ако сакаме да се спасиме мора да извадиме 6 бода. Три бода дома со Турново и тројче од Битола. Мора да го искористиме тоа што Пелистер во моментов е во полоша ситуација дури и од нас, па со една инвазија на Битола да му се помогне на тимот да дојде до ѕтрите бода. Уште поголема помош ќе треба за мечот со Турново, кој МОРА да се добие. Турново не шие во моментов, али верувам дека може да ги утепаме. Додуша скоро секогаш киксаме со нив тука, али еве шанса за една добра победа. Лани не натртеа два пати на Градски, сега е на ред да ги тртиме и ние малку!

--- надополнето ---

Јас знам што значи, а тоа е МИЗЕРИЈА. Зошто мислиш дека сте подобри од екипи од втора лига? Докажете, мрднете од табела од последните места, дојдете кон средина..можеби ќе поверуваме :)
Да си ги гледал нашите мечеви, ќе си свател дека заслуживме многу повеќче од овие 6 бода кои требаше да бидат 9. Со играта сигурно заслуживме да сме 7-ми или 8-ми...
Тоа што клубот го бие малер е сосема друга работа и е производ на едно неискуство.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ајде бре, било поминало...
Тоа што сега не очекува е грчевита битка за опстанок. Скоро сигурно дека ќе загубиме со Ренова во сабота, но тоа што не очекува потоа се два меча во кои ако сакаме да се спасиме мора да извадиме 6 бода. Три бода дома со Турново и тројче од Битола. Мора да го искористиме тоа што Пелистер во моментов е во полоша ситуација дури и од нас, па со една инвазија на Битола да му се помогне на тимот да дојде до ѕтрите бода. Уште поголема помош ќе треба за мечот со Турново, кој МОРА да се добие. Турново не шие во моментов, али верувам дека може да ги утепаме. Додуша скоро секогаш киксаме со нив тука, али еве шанса за една добра победа. Лани не натртеа два пати на Градски, сега е на ред да ги тртиме и ние малку!

--- надополнето ---

Да си ги гледал нашите мечеви, ќе си свател дека заслуживме многу повеќче од овие 6 бода кои требаше да бидат 9. Со играта сигурно заслуживме да сме 7-ми или 8-ми...
Тоа што клубот го бие малер е сосема друга работа и е производ на едно неискуство.
Posle ovaa mizerija- invazija da prais u bt ?? tesko ke bide 200 dali ke ima, pickive u dusa niso ne zasluzuvaat samo kjutek bez razlika kako izigrale do sea, ovoj rezultat gi rusi site nivni zalozbi sto do sega gi pravele za Vardar. OVA E PONIZUVANJE!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom