Фан Клуб: Вардар

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Ако е интересира види си на видеото како сте во ќош и се криете:smir:А членовите што ви излегле од амбуланта не знам ама знам за тие у станица одпосле што ги снајде поготово и*е....
Значи со клипот докажавме кој напаѓа како пичка 30 на 5-6 души, а и докажавме дека не сме пички па гледаш и 5 души се тепаат а 30 бегаат од еден џандар... Малку ви беше минатата недела што го јадевте па сеа и репете барате.:back: А за ова од станица што излегле ако сте ги тепале прв пат слушам за тоа ама како и да е си потврдуваш дека сте пичиња кои чекаат да бидат многу повеќе па да тепаат.

п.с. Во брзо време планираме отварање на фан шоп Комити/Вардар па поканети сте да дојдете на свечено отварање. :pos2:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Значи со клипот докажавме кој напаѓа како пичка 30 на 5-6 души, а и докажавме дека не сме пички па гледаш и 5 души се тепаат а 30 бегаат од еден џандар... Малку ви беше минатата недела што го јадевте па сеа и репете барате.:back: А за ова од станица што излегле ако сте ги тепале прв пат слушам за тоа ама како и да е си потврдуваш дека сте пичиња кои чекаат да бидат многу повеќе па да тепаат.

п.с. Во брзо време планираме отварање на фан шоп Комити/Вардар па поканети сте да дојдете на свечено отварање. :pos2:
Рачна изработка на знамиња(транспаренти) локација Градски Стадион....И да за кој си ти металург или скопје?Минчо добро ве плаќа а?И ај гитла од тука ако имаш нешто за Вардар кажи ако не не пишувај...

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Немаш што да вратиш па вртиш други муабети... Знаеш како е онаа народната "пред фактите и боговите молчат", а вчера дури и на клип имате, така да биди ми поздравен и немора да ми враќаш пошто јас сигурно нема.
п.с. Навивам за Автокоманда па ти како сакаш свати.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Немаш што да вратиш па вртиш други муабети... Знаеш како е онаа народната "пред фактите и боговите молчат", а вчера дури и на клип имате, така да биди ми поздравен и немора да ми враќаш пошто јас сигурно нема.
:) Абе сите села по Скопје клубови добија и тоа “клубови со традиција и навивачи“.

Како што и вика песната на Комити, Сите сте за Вардар само не признавате. :helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430

А не кажуваш дека вие сте ја почнале тепачката, па после ви се пуштиле и убаво ве здробиле.
И не кажуваш дека тие 15-тина (а не 30 души) беа на возраст од 16-7-8 години, а вас тоа ви беше првата екипа. Ех до кај стигна вашиот лидер, со толкава возраст да јаде ќотек од деца. Па јас да сум на негово место нема да се појавам веќе надвор бе.
Па уште лаже, а сите што биле во сала виделе дека јадевте ќотек како магариња...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Што да вратам?Ај отворете си фаншоп Вардар а ние Пирати може?И да пред фактите сите молчат се прашувам како е да симпатизираш 10 клуба :/

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
aloo sto se zamarate so ovie Pirati be svarno ne ve svakam daj batalete gi gledate deka napgjaat 15godisni deca pa se kurcat tepale Komiti c c c

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Avtokomandos, објективноста ти паѓа у вода со оноа '' видовме кој бега од 1 џандар '', од проста причина што им дојде цела единица желки желни да делат пендраци, до мене имаше еден џандар викаше засилување и дел од желките одма се искачија по скалите и за кратко време дојдоа, да додадеше бар една нула до тоа кецот па да те сватев, вака џабе тераш на '' објективен '' муабет кога со свои очи цела сала виде колку членови од плавиов оркестар дојдоа за тој инцидент.

Или клипот е од некој друг паралелен универзум можеби, каде имало само 1 џандар ...
Преглупо е да кажеш вакво у денешно време, тие исфрустрирани гадови едвај чекаат ваква прилика да се истресат од фрустрацијата што им ја носи бедниот и тажен живот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Мало потсетување од атмосферата од финалето на купот 2006/07.
Да се види кој пееше против ФФМ уште тогаш, и како Прилепчани го подржуваа својот Хари. И пак ќе кажам, ради овие лица ми е мило што Победа доби казна. И не се овде баш 20 души како што тврдеа дека само поновите генерации го бранеле хари :wink:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Мало потсетување од атмосферата од финалето на купот 2006/07.
Да се види кој пееше против ФФМ уште тогаш, и како Прилепчани го подржуваа својот Хари. И пак ќе кажам, ради овие лица ми е мило што Победа доби казна. И не се овде баш 20 души како што тврдеа дека само поновите генерации го бранеле хари :wink:
nikogas ne smi go podrzuvale hari i acule znaci koga vikavte hari peder nie odevme kontra hari vi gi ebe sestrite aj kazi mi mozi site mislat deka skopje e albanski grad pa pak peat celo skopje Albanci toa e se samo provokacii da se razgori atmosferata inace nikoj od postarata generacija na majmuni ne go podrzuva hari i acule pa zatoa i samite majmuni se padnati skroz nisko pozz :smir:

--- надополнето ---

konzerva напиша:
nikogas ne smi go podrzuvale hari i acule znaci koga vikavte hari peder nie odevme kontra hari vi gi ebe sestrite aj kazi mi mozi site mislat deka skopje e albanski grad pa pak peat celo skopje Albanci toa e se samo provokacii da se razgori atmosferata inace nikoj od postarata generacija na majmuni ne go podrzuva hari i acule pa zatoa i samite majmuni se padnati skroz nisko pozz :smir:
i uste ova kako mozete vie da kazeto koga do vcera za braco sekako vikavte a deneska :drk: na nego i se molite da go zeme vardar????zatoa ne jadi trici ne sve nisto podobri od denesnive majmuni

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Идиоте, кој имаше парола ФФМ прилепска престолнина (или нешто у тој стил не се сеќавам)? Ако ова не е подршка тогаш не знам што е...Брацо никој не го сака и никој не му го простил она што тој го направи, едноставно во моментот тоа е единствена надеж, а плус и подоле неможе да се иде од што е сеа, последно место и испаѓање од лига, јас незнам кој дркал на него како што викаш, и исто така он клубот го доби на суд, никој не го молел да се врати.
Уживај си ти, имате младина на која може да го оставите ултрас движењето во ПП
Патем, добра песна, може да ги напишеш зборовите?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Момци ке има гостување во Кавадарци во среда,Вардар Тиквеш ? :toe:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Идиоте, кој имаше парола ФФМ прилепска престолнина (или нешто у тој стил не се сеќавам)? Ако ова не е подршка тогаш не знам што е...Брацо никој не го сака и никој не му го простил она што тој го направи, едноставно во моментот тоа е единствена надеж, а плус и подоле неможе да се иде од што е сеа, последно место и испаѓање од лига, јас незнам кој дркал на него како што викаш, и исто така он клубот го доби на суд, никој не го молел да се врати.
Уживај си ти, имате младина на која може да го оставите ултрас движењето во ПП
Патем, добра песна, може да ги напишеш зборовите?
e bas tie ovie deca ja izvadija parolata podrzani od nekoj pusikur na acule i hari sto mislis zasto nema majmuni be brat?????jas ti garantiram so gla starava garda poradi acule se otkazaa uste koga dejvi na natprevar vo ohrid vleze vo teren i izvadi parola "daj malce od parite ace" od togas od ko ja svativme porakata na acule po4navme da se otkazuvame poleka poleka i ne go podrzuvame ni hari ni acule svatete veke ednas a za klipot prv pat go gledam i ne gi razbiram sto peat ali uste se kopiljaci be brat 12-15 godini sto o4ekuvas od niv ali gledam vo posledno vreme dobro se organiziraat po4nale i clenarina da plakaat edno drugo za 5 godini 4e bidat prava ultras grupa ako prodolzat vo isto tempo

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
e bas tie ovie deca ja izvadija parolata podrzani od nekoj pusikur na acule i hari sto mislis zasto nema majmuni be brat?????jas ti garantiram so gla starava garda poradi acule se otkazaa uste koga dejvi na natprevar vo ohrid vleze vo teren i izvadi parola "daj malce od parite ace" od togas od ko ja svativme porakata na acule po4navme da se otkazuvame poleka poleka i ne go podrzuvame ni hari ni acule svatete veke ednas a za klipot prv pat go gledam i ne gi razbiram sto peat ali uste se kopiljaci be brat 12-15 godini sto o4ekuvas od niv ali gledam vo posledno vreme dobro se organiziraat po4nale i clenarina da plakaat edno drugo za 5 godini 4e bidat prava ultras grupa ako prodolzat vo isto tempo
Другар види вака, ако има вакви дебили (очигледно има) отидете вие, што се декларирате себе си како "прави" мајмуни или стара гарда, на стадион, по неколку воспитни, земете им ги трансовите и крај приче, вака ќе си трпи последици цела група, иначе ткстот иде:
Љубов моја голема
една непреболена
од зло си бранета
во срце чувана
пола црна пола црвена, уствари пола бела пола црвена ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom