- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Како што разбрав, 3:0 било пред крај на полувреме...Знае бе некој резултат колку е ? :/
Добро еКако што разбрав, 3:0 било пред крај на полувреме...
Не мора да значи Јас денес бев до 5 на факс, и на ниеден начин неможев да дојдам иако некогаш сум излагал и од колоквиуми порано за да стигнам, али ете има денови кога едноставно неможеш да дојдеш на стадион :icon_mrgrДенес точно дека е работен ден, многу лош термин за натпреварот, но сепак тие што вистински го сакаа клубот беа, сите излегувавме порано од работа, кој од школо, некој од факултет итн, ама битно клубот не остана без поддршка.
.
E Marce be glaven si, odma te izvstuvaat haha inac na tribina negde 100tina i proscno navivanje onaka labavo so se vika vtoro poluvreme se isforsira edna pesna i toa e toaНе мора да значи Јас денес бев до 5 на факс, и на ниеден начин неможев да дојдам иако некогаш сум излагал и од колоквиуми порано за да стигнам, али ете има денови кога едноставно неможеш да дојдеш на стадион :icon_mrgr
Ме известуваа за резултатов, и мислев ме дупат, си викам каде уште 15 минута 2-0
Како шѓто разбрав 3-0 било на полувреме, па 3-1 и на крај 4-1...
Ај од тие што биле нека дадат инфо како се одвивал мечов и атмосферата на трибини каква беше???
П.С. ви реков ли дека и со ваков состав за било кој тим од втора лига освен можеби 11 Октомври сме Реал Мадрид
--- надополнето ---
EDIT: Стрелци биле Ѓуршевиќ, Настовски, Силјановски и Пандовски, нашите 4 најдобри играчи