Фан Клуб: Вардар

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Џандариве се ненормални значи,ме напагаат со секири ми фрчат камења од секоја страна и пак мене ме тепаат,до сеа јас вакво нешто неам видено:toe:,и како бе луге можевме да се испотепаме мегу себе не ми се верува тоа е знак до каде е дојден ВАРДАР и КОМИТИ :toe:

П.С Како ви е штабот бе дечкии ??? :bip:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Не брат, тоа значи дека работите почнале да се средуваат! Мора да се решат еднаш за секогаш некој работи у групата.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не брат, тоа значи дека работите почнале да се средуваат! Мора да се решат еднаш за секогаш некој работи у групата.
Па да ти кажам и редно е више да се решат,значи целата тепачка беше заради едно посрано знаме,луге што од мали год навиваат за Вардар се испотепаа мегу себе ! :nesvest:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Не е работата едно знаме, неможе никој да се меша на луѓе што се присутни сегде и што работат 24/7 за групата. Мора авторитет да се воспостави!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
znaci trgnala na dobro rabotata! bravo!
ednas za sekogas,dobropoznata fraza:wink:! vi pozeluvam pobrzo da si ja sredite grupata,i da eliminirate mnogu lugje sto ne im e tamu mestoto.
inaku bev denes na centralna tribina vo tetovo,i zalna bese slikata vo momentot na megjusebnata presmetka na komiti,pogotovo sto nekoi likovi koi se deklariraat kako "vodji" samo nemo posmatraa.toa e dovolen dokaz za nivniot "avtoritet" vo komiti.inaku negativno me iznenadi maliot broj na komiti,na najbliskoto gostuvanje von skopje 35,40 km. ako e kapacitetot na grupata doma da sobere 1000 clenovi,a otide vo tetovo samo 100 dusi,znaci deka e daleku od toa sto treba da bide.realno za vakov mec sekoja brojka pod 300 lugje e slaba.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Пазете што се случува? Се симнуваме и бараат 100 ден за карта,ние викаме не плаќаме толку и во тој момент почна мал инцидент со група шип..... и искача еден човек со секира а полицијата го гледа:tapp:!!! Стварно ништо не е организнирано,ние доаѓаме а 20 метри од нас шип.... провоцираат и после ние сме криви :tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
znaci trgnala na dobro rabotata! bravo!
ednas za sekogas,dobropoznata fraza:wink:! vi pozeluvam pobrzo da si ja sredite grupata,i da eliminirate mnogu lugje sto ne im e tamu mestoto.
inaku bev denes na centralna tribina vo tetovo,i zalna bese slikata vo momentot na megjusebnata presmetka na komiti,pogotovo sto nekoi likovi koi se deklariraat kako "vodji" samo nemo posmatraa.toa e dovolen dokaz za nivniot "avtoritet" vo komiti.inaku negativno me iznenadi maliot broj na komiti,na najbliskoto gostuvanje von skopje 35,40 km. ako e kapacitetot na grupata doma da sobere 1000 clenovi,a otide vo tetovo samo 100 dusi,znaci deka e daleku od toa sto treba da bide.realno za vakov mec sekoja brojka pod 300 lugje e slaba.
Кого како изненадила мене баш пријатно...Подобро 100 спремни него 1000 манекени!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Кого како изненадила мене баш пријатно...Подобро 100 спремни него 1000 манекени!
a TI denes bese vo tie 100 spremni?
sega ti smetaat tie 1000 manekeni,a koga doma ke se soberete mnogu, togas vikate deka ste bile 1000+. eden sovet od mene.vo idnina vaka pisuvajte. denes na mecot vardar-_ _ _ _ _ _ ,bevme 100 spremni i 350 manekeni. moze tie "manekenite" ke sakaat podgrupa da napravat "ultras crnokrak komiti":icon_lol:

--- надополнето ---

Се симнуваме и бараат 100 ден за карта,ние викаме не плаќаме толку...
nema sto vas da ne vi se svigja dali e kartata za gostinski teren 100 den. plakjas i kraj.ako ne,togas sto ne ste se dogovorile so teteks da vi dade karti besplatno,pa vardar ke vrati na vojvodi i kraj na muabetot.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Incidenti vo Tetovo na Teteks-Vardar, bliska sredna na Komiti i Balisti, na pomos dosle i Vojvodi od Balisti ni traga ni glas..Demoliran celiot stab-kancelarija na Balisti od strana na Komiti i Vojvodi...

вистина?:)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
нормално дека не е вистина, тоа беа "невини" жени и дечиња, уствари знаеш како е секад кога се они тепани

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.221
Било што било момци, мислам дека ќе следи поведар период за нас. Незнам зошто али одеднаш добив голема самодоверба за следните мечеви. Веќе во следниот МОРА да победиме над директниот конкурент Брегалница Штип. Искрено и реално подобри сме од нив, и очекувам да стигнеме до третата победа во оваа сезона. Време е да се нижат победи. Ајде Вардаре нека тргне возот конечно!!!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
како е текстот од онаа песната што ја пеевте на мечот против Шкендија, "Денес не можам..."??

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
како е текстот од онаа песната што ја пеевте на мечот против Шкендија, "Денес не можам..."??
Не јас не можам овде да седам,не јас неможам шипт..... да гледам ,дај те ми алкохол сега да пиеме а после надвор шип...... да биеме !

Kajgana Shop

На врв Bottom