- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Дајте некоја слика од стадионот да видиме.
Па да ти кажам и редно е више да се решат,значи целата тепачка беше заради едно посрано знаме,луге што од мали год навиваат за Вардар се испотепаа мегу себе ! :nesvest:Не брат, тоа значи дека работите почнале да се средуваат! Мора да се решат еднаш за секогаш некој работи у групата.
znaci trgnala na dobro rabotata! bravo!Не брат, тоа значи дека работите почнале да се средуваат! Мора да се решат еднаш за секогаш некој работи у групата.
Кого како изненадила мене баш пријатно...Подобро 100 спремни него 1000 манекени!znaci trgnala na dobro rabotata! bravo!
ednas za sekogas,dobropoznata fraza:wink:! vi pozeluvam pobrzo da si ja sredite grupata,i da eliminirate mnogu lugje sto ne im e tamu mestoto.
inaku bev denes na centralna tribina vo tetovo,i zalna bese slikata vo momentot na megjusebnata presmetka na komiti,pogotovo sto nekoi likovi koi se deklariraat kako "vodji" samo nemo posmatraa.toa e dovolen dokaz za nivniot "avtoritet" vo komiti.inaku negativno me iznenadi maliot broj na komiti,na najbliskoto gostuvanje von skopje 35,40 km. ako e kapacitetot na grupata doma da sobere 1000 clenovi,a otide vo tetovo samo 100 dusi,znaci deka e daleku od toa sto treba da bide.realno za vakov mec sekoja brojka pod 300 lugje e slaba.
a TI denes bese vo tie 100 spremni?Кого како изненадила мене баш пријатно...Подобро 100 спремни него 1000 манекени!
nema sto vas da ne vi se svigja dali e kartata za gostinski teren 100 den. plakjas i kraj.ako ne,togas sto ne ste se dogovorile so teteks da vi dade karti besplatno,pa vardar ke vrati na vojvodi i kraj na muabetot.Се симнуваме и бараат 100 ден за карта,ние викаме не плаќаме толку...
Не јас не можам овде да седам,не јас неможам шипт..... да гледам ,дај те ми алкохол сега да пиеме а после надвор шип...... да биеме !како е текстот од онаа песната што ја пеевте на мечот против Шкендија, "Денес не можам..."??