DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.661
- Поени од реакции
- 9.972
Доро бе има негде кај шо може да се глеа резултати у живо од купов ? :/
репортерот Gokso од Градски јавува за 1:1! Стрелец Фахрудин Ѓурѓевиќ0-1:kesa:
репортерот Gokso од Градски јавува за 1:1! Стрелец Фахрудин Ѓурѓевиќ
ne panicete decki,"matnite strui" ke sredat,ke platat,ke dogovorat,ke kupat,ne ispagja vardar od liga,uzivajte...da umrat site od ffm... ni idam vise na utakmica ni nisto...
Што ни е крив ФФМ ај кажи ми те молам?!?!?!da umrat site od ffm... ni idam vise na utakmica ni nisto..krv da serat site !!!!!!!!!
Со среќа нека му е...Arben Nuhiu igrac na KF RINIA
Sabajleto procitav u "Koha e Re" izjavil deka denovive ke se zboguva so Vardarcite,a veke od ponedelnik ke i se prikluci na Rinia.Cudno mozese i podobro resenie da najde,ako veke ne sakal da ostane vo VardarСо среќа нека му е...
Колку е точна информацијава, баш ми се допаѓаше овој играч. Со неговото заминување го губиме и последниот грам искуство во екипата... Среќа што се вратија Ѓурѓевиќ и Настевски, иначе ќе немавме никаква навална линија...
imam zboreno dosta na tema komiti vo edna prilika(bese i ti prisuten),ama si podzaboravil izgleda.ja mislam deka taa grupa izgubi "glava i opashka",i deka stana poligon za koj stigne da bide sto saka.od grobar-komita,od zvezdas-komita,od druga grupa pak komita...Извини клинт незнам кој си и не се замарам со тоа но имаш еве од мене отворена врата да дојдеш на следен состанок или на стадион за да кажеш што мислиш да промениме нешто за да биде подобро!!!