Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Ајде момци сега сме 9-ти :vozbud:
Следува меч во кој одново не смее да загубиме, гостувањето во Кичево кај Напредок. Иначе пАлистер изгубиле 0-3 денеска, и се поочигледно е дека ќе отидат во втора лига бидејќи им отиде и најдобриот одбранбен. Силекс е исто послаб од нас, а и Брегалница загубила. Ете со кого ќе се бориме за опстанок, а можеби и со денешниот противник....
НАПРЕД ВАРДАР!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Ама е сексипилна табелата уф уф уф :pipi:
Очекувам наредно коло да се качиме уште барем 2 места погоре...Добро е што пАлистер брегалница изгубиле и шкендија исто...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Ама е сексипилна табелата уф уф уф :pipi:
Очекувам наредно коло да се качиме уште барем 2 места погоре...Добро е што пАлистер брегалница изгубиле и шкендија исто...
Шкендија нема шанси да ја бркаме :)
Али исто така Шкендија нема што да бара во Скопје :icon_mrgr

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Шкендија нема шанси да ја бркаме :)
Али исто така Шкендија нема што да бара во Скопје :icon_mrgr
Таман работа не мислев да ја бркаме само добро е што изгубила пак колку толку влева надеж...а во Скопје со добра бројка и они паѓаат:)со нив коа ке играме изглеа и брацо ке е тука :):)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.294
Поени од реакции
8.199
:bravo::bravo: i za sajberceto i za gluvceto

На што се радвате бе дека ние испадниме а вие ќе играте бараж:tapp:
наместо да се тргни хари и компанија и да се средат работите и да се знае кој ќе се бори за титула вардар и Пелистер вие :drk:на порази наши и ваши успеси на наместени утакмици

Сега стварно жалам за мојата поранешна изјава дека не сакам вие да испадните оти нема да биди исто без вас ама сега од сето мое срце сакама правдата да биде задоволена(котизацијата) и вие и силекс да одите 2лига

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
abe sampioni sme so vie..sea ideme na 7 pobedi po red..i na prvo mesto da si zastane najlegendarniot makedonski klub
kade sto mu e mestoto... glejte so ubavo mu stoi :))

1. VARDAR :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920

наместо да се тргни хари и компанија и да се средат работите и да се знае кој ќе се бори за титула вардар и Пелистер вие :drk:на порази наши и ваши успеси на наместени утакмици

Сега стварно жалам за мојата поранешна изјава дека не сакам вие да испадните оти нема да биди исто без вас ама сега од сето мое срце сакама правдата да биде задоволена(котизацијата) и вие и силекс да одите 2лига
Абе ебано газе ај гитла од тука...Кај виде дека се задоволуваме со ваши порази?Убаво ви беше коа изгубивме први две утакмици се ситевте дека ке идеме во втора лига и да ако треба ке се радуваме да идете во втора лига тебе тоа да не те интересира мрш!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079

А реков ли дека сакам да испаднете????
Реков само дека сте послаби од нас во моментов, и дека ви одат играчите и реално е дека ќе завршите позади нас...
А затоа дали била наместена или не, не знам баш :icon_mrgr
Не ми извртувај постови....
Бтв стрелец бил Пандовски :wink:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.715
Поени од реакции
3.071
Izglea skopjani im se krivi zs pelister gubi taka mi se cini pocna da tepa Vardar i odma pocnaa vaka taka c c c Dupi Dupi Dupi me.... :)

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Со среќа нека ни се новите 3 бода, да даде господ да ни се множат.Инаку за управата не коментирам зашто не вредат, играчите колку што гледа си изиграа таман за да го задржат водството.Се надевам дека и сеа во среда со Ренова ке ни продолжи серијата на победи.:salut:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

Абе сељачино една, можда од тоа селото ваше примети дека е местена!? Доста само вадиш некои непроверени муабети. Што не кажа дека е местена пред да почне ако толку знаеше? Можеш само да го земеш еднаш и ништо повеќе :pusk:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920

Нема никој да ни забрани ни управа ни свињи дебели сите можете да го пушите ВАРДАР наш е наш ќе остане!!!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ок јас не реков дека треба вардар да се ребрендира, само како што напиша и еден член овде вардар кога игра како гостин резервни дресови да му бидат сино бели.

Тогаш не ми е јасно една година пишува во монографијата дека се задржале сино белите дресови а овде на 1985 против данди јунајтед вардар како гостин игра со сино бели дрсови и јас мислам во цело првенство на сфрј еве има инсерти од звезда и др. вардар играл како гостин со сино бели дресови. тоа ми беше поентата да се врати традицијата вардар како гостин да игра со сино бели дресови.

п.с. дали е случајно што навијачите на вардар се спријателија со навијачите на шалке кога знаеме дека обично се спријателуваат екипи со исти обележја како паок и партизан, како звезда и олимпијакос и други. и самите навијачи на шалке изјавувале дека ова прв пат им се случува со некој вака од странство да се зближат но бидејќи на основачкото собрание официјална боја на вардар е сино белата исто како и боите на шалке сепак се гледа дека не е случајно :smir:
Не бе, мајсторе. Ти не си ме разбрал. Боите, сина и бела, се задржани како главни само една година. А како резервни веројатно се задржани целиот период до почетокот на 90-те некаде. Јас се сеќавам и по осамостојувањето, Вардар неколку години играше и во сино-бела комбинација на одредени гостински натпревари.

После тоа, како што и пишав претходно, нагло ги снемува (не знам од кои причини), и Вардар почна да ја користи белата боја како резервна. Јас бев тој кој предложи Вардар да игра во сино-бели дресови како резервна варијанта. Тоа би било едно занимливо навраќање кон историјата и сигурен сум дека ќе наиде на одобрување кај голем дел од приврзаниците на Вардар.

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
cestito pobeda samo taka....me raduva sto pobedivte i sto begate od opasnata zona!!!! imase li piratcinja :D ???? naredna nedela so skendija da gi somelete !!!! pozdrav braca- VOJVODI & KOMITI!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom