- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Ќе праи проблеми?Можеш и немој. PENTIUM не е за х64.
Ќе праи проблеми?Можеш и немој. PENTIUM не е за х64.
Како знаеше дека е лап-топ?Добро он сигурно не го оптеретува лаптопот мн. со апликации, така да процесорот ќе заврши работа за сурфање/музика/мсн и остали лајт ствари.
Токсик за што го користиш PCто?
Нема да прави нешто проблеми, туку нема ништо да добиеш. 64 bit Windows се става на процесори од Core 2 Duo па наваму.Ќе праи проблеми?
Добро другар. Фала многу за помошта. ИСпоред моделот на процесорот (тоа T што е пред бројчето, тоа за пентиум и за Core 2 процесори означува мобилна верзија дека е)
Чим за тоа го користиш, нема да ти прави проблеми.
Мислам дека ако користиш интернет сеќурити нема да имаш потреба од The Windows Security Center service is turned off и дека ова се исклучва бидеќе се оневозможува да работи заедно со интернет сеќурити така да и јас кога имав бит дефендер 2010 не ми работеше тоаВо Action Center-от неодамна ми излезе една битна порака -
"The Windows Security Center service is turned off"
кога и да кликнам turno on now, ми јавува -
"The Security Center service can't be started"
ова е поврзано со Network Access Protection agent service is not running - и покажува дека е офф.
почнав нешто во services да пробувам али пред да заебам нешто да си прашам шо е фрката.
На мајкрософт-тех не најдов добро решение.
се појави 2-3 дена пред истек на лиценцата на Антивирусот, и денес после 10тина часа без антивирус го сменив нодот за бит-дифендер 2011.
Десен клик на таскбар, таскбар пак, notification area>customize>system icons on/off>Action Center> off.Во Action Center-от неодамна ми излезе една битна порака -
"The Windows Security Center service is turned off"
кога и да кликнам turno on now, ми јавува -
"The Security Center service can't be started"
ова е поврзано со Network Access Protection agent service is not running - и покажува дека е офф.
почнав нешто во services да пробувам али пред да заебам нешто да си прашам шо е фрката.
На мајкрософт-тех не најдов добро решение.
се појави 2-3 дена пред истек на лиценцата на Антивирусот, и денес после 10тина часа без антивирус го сменив нодот за бит-дифендер 2011.
Мене секјурити центарот ми е disabled, затоа е поише збунувачки.Мислам дека ако користиш интернет сеќурити нема да имаш потреба од The Windows Security Center service is turned off и дека ова се исклучва бидеќе се оневозможува да работи заедно со интернет сеќурити така да и јас кога имав бит дефендер 2010 не ми работеше тоа
ама некако бит дефендерот многу лошо се покажа трга многу рам и процесор
брао го реши проблемот...Десен клик на таскбар, таскбар пак, notification area>customize>system icons on/off>Action Center> off.
Преку Safe-Mode влези како Аминистратор и преку User Accounts избриши го пасвордот....имам едно прилично забеган проблем.... пред некое време (1-2 месеца) ставив пассворд на пц.... е финтата е шо сеа пробувам да се уклучам немам поима шо пасворд сум ставил... има некакви програми кој можат некако да ми помогнат или едино формат му е спасо :S
Провери да не ти се пушта Windows Performance Index автоматски на проверка, во System делот таму.Да не има некои лоши Updates како kb971033? Вчера ми се инсталираа некои и денес кога го пуштив компјутерот одвај работеше, ги проверував на google за што се ама си викам ај да прашам