Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
Која графичка ја имаш и дали ти се драјверите инсталирани од официјалниот сајт или преку Windows Update?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Бриши ги драјверите преку Device Manager и инсталирај ги тие од www.nvidia.com
Ги избришав, и сега не може да ги најде на страната. Пробав сам да ги најдам ама нема за мојата графичка. Што сега?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми се шекна резолуцијата. Пред тоа ми беше 1024x768, сега, го укл пц-то, и се е зголемено. Морав да ја сменам во 1600x1200. Кажувајте што е работата. Koга идам screen resolution, ми пишаше дека ако рез е помала од 1024x768, некои работи нема да се гледаат, а сега ми пиша дека ако е помала од 1600x1200 нема да се гледат некои работи. Што е работата? Ништо не сум фаќал.
Дај еден скриншот од десктопот на 1024 резолуција и една слика од 1600...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Го ставив 7 -цава нелиценцирана верзија и дур ми текне да исклучам автоматски апдејти ми се појави она дека не е оригинал и сега замара на секое уклучување.

Е сега ќе ми дадат друга 7ца со код за активација (а кодов не фаќа со мојава верзија) и ме интересира дали може да му направам формат само на С драјвот и да си го инсталирам виндоусот како што си е нормално? Имам некои музики во другата партиција и ме мрзи да ги префрлам на цедиња, па не сакам да ми летнат при форматот.

Знам дека на XP - то можеше формат само на С, ама дали и тука може?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Го ставив 7 -цава нелиценцирана верзија и дур ми текне да исклучам автоматски апдејти ми се појави она дека не е оригинал и сега замара на секое уклучување.

Е сега ќе ми дадат друга 7ца со код за активација (а кодов не фаќа со мојава верзија) и ме интересира дали може да му направам формат само на С драјвот и да си го инсталирам виндоусот како што си е нормално? Имам некои музики во другата партиција и ме мрзи да ги префрлам на цедиња, па не сакам да ми летнат при форматот.

да .

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Скроз исто, само ќе биде интересно кога (најверојатно) новата 7ца ке ти го скрие D:\-то па ќе има паники :).

Ова ми се случувало на 4 од 5 компјутери, не е ништо страшно, ако ти се случи тоа само прогуглај ќе се снајдеш набрзина.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Скроз исто, само ќе биде интересно кога (најверојатно) новата 7ца ке ти го скрие D:\-то па ќе има паники :).

Ова ми се случувало на 4 од 5 компјутери, не е ништо страшно, ако ти се случи тоа само прогуглај ќе се снајдеш набрзина.
Седмицата ги крие тие хард дисковите што се празни. Има опција Hide Empty Drivers in the Computer Folder во Folder Options/View.
Неможе да е нешто друго освен од лоша инсталација или некој проблем со Хард Дискот.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Седмицата ги крие тие хард дисковите што се празни. Има опција Hide Empty Drivers in the Computer Folder во Folder Options/View.
Неможе да е нешто друго освен од лоша инсталација или некој проблем со Хард Дискот.
Само преку MANAGE даваш некоја буква на хардот (пример E:) и толку, имаш се како што треба :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Значи јас редновно си го форматирам само C:\-то, баш заради тоа што се што ми треба оставам на D:\. И после инсталација D:\ ми е very much полно, па го снемува. И накнадно му определувам буква. Исто и со сите други компјутери што сум ѓи форматирал.

Мање битно, се извинувам за оф-топикот.

Kajgana Shop

На врв Bottom