Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекајте бе не се знае уште дали ќе ја загубиме со Турново, има време за жалба
Иначе ме тресе саботна треска неможам да спијам уште од сега а верувам дека истото се случува и со вас. Време е да ги освоиме првите бодови, и како што кажа Долрокс ако не успееме во тоа, лошо ни се пишува, односно едно 30% уште од сега сме второлигаши
Инаку Симеон Христов денес и официјално потпишал за Унгарскиот Вашаш...
И морав да споменам дека сум разочаран од младиве Скопјани... Гледам денес се распеале низ цело тафталиџе, радосни што Партизан влегол во ЛШ. Да ти ебам младината Србоманската да ти наебам... Камо да им текнеше на вардар да почнаат да доаѓаат...
Еееее Марко, прост народ што да правиш... Такви ги има милиони и на форумов, па најтрагично е кога ќе го прашаш зашто навиваш за некоја од тие мочани екипи, го добиваш одговорот: епа кај нас се е местење или тапа се нашиве клубови. Вчера добив и етикета од еден неписмен член на форумов дека сум србоман поради тоа што сум ја споредувал мизерната атмосфера на србија во арена со 18 000 гледачи со онаа фантастичната на МАКЕДОНИЈА против Британија од 8 000!? Имаш член кој воедно е модератор на форумов, а пред 2 години плукаше по Македонија, како ние сме биле изроди, срби и што уште не...
Но тоа е, од глуп и прост народ не можеш повеќе да очекуваш![]()
а као демек ќе ти сметат бразилците? според ситуацијата у клубот и те како добро ќе ви дојдат..
Е за жал така е. Не мора да идеме подалеку само види како се полни темата Партизан постојано со нови мислења,а за дербито Вардар-Пелистер едвај 2 мислења има.Тоа е тоа брат, вчера ми идеше да запалам некој...
Неможев да видам од кај се дереа, само слушам како иде ... само један клуб, само један град, само ...... само Београд
Па матер ви ебам, не мрднале гзови од јутуб и очине им се расипаа од гледање клипови на јутуб од гробарски песни, а на вардар никој не иде...
Кур ме боли ако нивните навивале за Српски тимови, и татко ми бил Звездаш па јас сум си закоравен Комита...
На мсн, пола контакти имаат Партизан на топик
Тоа е тоа...
--- надополнето ---
Нема да ни дојдат добро...
Освен вандаир другиве сигурно работеле како некои бармени во Бразил или слично, којзнае дали воопшто биле фудбалери порано или се донесени само затоа што се Бразилци. Јас ќе изиграм подобро од нив, иако сум со две леви нозе...
Треба да им организираме една прошетка низ ГТЦ
Само ќе треба да ги пазиме да не се изгубат,али ипак домаќини сме или што сме xDD
Eј сега и ти ѓупската ја прајш барем во рамстор да не прошетате а не гтц ,ништо таму падна шемата туку остај тоа кажи кога ќе ги фатите знамината албански од бутел чаир сарај кондово арчаиново и другите населби и села околу вас тогаш ќе прајме муабет за прошетки :back:со шмизлите ваши
Исто така и вие кажете до кога ќе дозволувате ГРЦИ да ви се шетаат слободно низ Битола, да прават што сакаат и до кога Битолчани што се прават најголеми „латриот“ ќе одат на одмор во Грција секое лето (слушам оправдувања во последно време, им било многу блиску, пошто Битола била ептен блиску до грчка граница па така наместо на други места на море нај исплатливо им било таму). СРАМОТА е тоа да го дозволувате, се работи за земјата што е наш најголем непријател... и после вие сте ми биле некои патриоти... вие сте КВАЗИ ПАТРИОТИ !
Иначе кога веќе сме кај Албанците, како што разбрав и во Битола се планира да се отвараат албански паралелки по школите, така да по паметно ќе ти биде да си гледаш во твојот двор !
Во врска со утакмицата, супер е тоа што терминот е вечерен, очекувам интересна битка и на терен и на трибини, Комити како група веќе почна со подготовки за ова дерби, има фантастична организација, можеме да ветиме дека ќе приредиме СПЕКАТКЛ тие што ќе дојдат ќе се уверат.
Ова ти го кажа некој за гејците или на нет прочита?
Господ да чува и да брани какви грци какви црни камења сите се преселени(оти неколку пати имаше ситни инциденти) во охрид и прилеп на шопинг тука има само егејци и ништо друго
Викаш ние битолчани сме оделе грција не бе брат не одиме поќе години не само оти ги занеќифме туку и не ние интересно и башка немаме пари за странство а кој одел кај гејците се гледаше по граничните премини богородица и меџитлија колку коли врвеја така да Вистина е дека сме Најголеми Патриоти
а гледам и тие нешто се прај патриот па брате ела си златна Битола да проживејш малку како човек Рает од лој
За тие паралеките се збора уште јас кога учев пред дестина години и тоа само за политички поени инаку да се отворат е научна фантастика или како што ќе се отворат така брзо ќе се затворат ич да не се секираш ти за нас и дворот фала богу ние чист
Најважното не ми одговоре на прашањето од претходниот пост КОГА ќе ги тргните знамината ?
и оти бе за аеродромто не кажавте нешто да биди поинтерсно
Се гледаме Сабота![]()