Windows 7

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
зависи од процесор..графика-рам :)
па ете кај мене фотошоп вклучено ...Hitman Blood Money-minimized, 2 месинџери вклучени, windows media player работи...некои џиги миги docs што работат у позадина исто така downloаd manager, па некогаш и 3DS Max и After Effects у исто време вклучени..работи добро(со малку кочење ) :XD: али општо онака супер е
Колку имаш рам?

BTW имам Core2 Duo T7200 на 2GHz, графичката ми е GeForce Go7600, се работи за лаптоп и 2гига рам

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Пробај со десен клик на setup-от после тоа properties>compatibility>run this program in compatibility mode for и од листата ќе избереш Windows Vista(Servce Pack 2).
Ако нејќе ни ова да ти помогне тогаш имаш грешка со Windows-от.

пробано и со компабилити мод и виста и ХР нејќит, друго чаре? дали е можно да е некое животно закачено, користам ESET Smart security 4, скенирано е појќе пати немат најдено ништо сега за сега :toe::toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
пробано и со компабилити мод и виста и ХР нејќит, друго чаре? дали е можно да е некое животно закачено, користам ESET Smart security 4, скенирано е појќе пати немат најдено ништо сега за сега :toe::toe:
А да земеш да си инсталираш XP,изгледа ти не си за Windows Vista /7

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Ти пратив по ПП линк за download на BSplayer за Windows 7.
Провери со тој setup.Ако нејке тогаш незнам што може да биде.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Кој меил клиент е најдобар за седмицава? Користев outlook на xp-то ама го нема со седмицава. Што да симнам сега, кој би ми го препорачале како најдобар?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кој меил клиент е најдобар за седмицава? Користев outlook на xp-то ама го нема со седмицава. Што да симнам сега, кој би ми го препорачале како најдобар?
Live Mail или Outlook двата се од Microsoft.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Колку имаш рам?

BTW имам Core2 Duo T7200 на 2GHz, графичката ми е GeForce Go7600, се работи за лаптоп и 2гига рам
Ќе лета!

Ама не е лошо да ставиш уште 1-2 GB рам, и онака се многу ефтини.

Епа како ќе го има Outlook aко не си го симнал/инсталирал?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Епа како ќе го има Outlook aко не си го симнал/инсталирал?
Добро бе, мора ли саркастично? :smir: Со xp го имаше, со овој го нема, не знаев дали е компатибилен воопшто и сакав да прашам. Ваљда за тоа служи форумов, м?
Прашањето ми е: дали-да-инсталирам-outlook-или-има-некој-подобар-клиент-од-него? (пишувам споро, зашто знам дека споро чииитааааашшшш...) :) Тејк ит изи :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Добро бе, мора ли саркастично? :smir: Со xp го имаше, со овој го нема, не знаев дали е компатибилен воопшто и сакав да прашам. Ваљда за тоа служи форумов, м?
Прашањето ми е: дали-да-инсталирам-outlook-или-има-некој-подобар-клиент-од-него? (пишувам споро, зашто знам дека споро чииитааааашшшш...) :) Тејк ит изи :smir:
Форумов е за помош.... и за заебанција :)

Нема добар-лош меил клиент... зависи кој ти се свиѓа повеќе.

Најлесен и интересен е IncrediMail :)

Ако сакаш попрофесионално, земи си Microsoft Office Outlook 2007 или Mozilla Thunderbird 3.0

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Со win XP има Outlook Express. А не Outlook кој е дел од Office пакетот. Многу различни поими. (во смисла Експресот е многу послаб)

На виста имаш Windows Mail, а ако сакаш можи да го досимниш Windows Live Mail, подобар од обичниот, вградениот Mail. Тоа е како подобра замена за обичниот Mail во виста (MS го издаде после виста, затоа не е вграден), а пак во 7ката нема никаков вграден, а ако сакаш можиш да го снимиш Live Mail.

Значи ако сакаш бесплатен имаил програм од мајкрософт го симнуваш Live Mail (има и интеграција со hotmail), заменува и Аутлук Експрес, и Виндоус Маил.

Од бесплатна страна имаш и Mozilla Thunderbird, подобар од било кој од бесплатните на Мајкрософт, ама нема интеграција со Хотмаил (Мајкросфт ја држи затворена, само со нивни програми). Со Хотмаил, можи преку POP3 ама тоа не е тоа. А ако имаш пример GМail, кој има IMAP, тогаш секако го бирам Thunderbird.

И на крај, го имаш Outlook, дел од Office, кој е програм за ораганизација. Има имеил, календар, контакти итн.
Емаил делот работи одлично. (другото не го користам) На исто ниво со Thunderbird. Малце е послаб од Thunderbird за IMAP, ама мнгоу малку. Има и интеграција со Hotmail ако се доинсталира еден додаток, Microsoft Connector (а можи и без додатокот, преку POP3 ама таа е послаба интеграција)

Kajgana Shop

На врв Bottom