Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Тимче,што постираш,каде тоа постои 1 гига Дуал-Кор?

Него,7мицава е топ,сеуште го средувам,ќе ви напишам после рецензија за добрите и лошите страни.
Иако тоа лоши е фигуративно,бидејќи досега најдов само 2,наспроти некои 20 одлични подобрувања од кои сите casual корисници би имале ќар.

Мој прв коментар за него : Ова е Windows-от што и Внуче ќе го конвертира од Линукс :)

Тимче,што постираш,каде тоа постои 1 гига Дуал-Кор?

Него,7мицава е топ,сеуште го средувам,ќе ви напишам после рецензија за добрите и лошите страни.
Иако тоа лоши е фигуративно,бидејќи досега најдов само 2,наспроти некои 20 одлични подобрувања од кои сите casual корисници би имале ќар.

Мој прв коментар за него : Ова е Windows-от што и Внуче ќе го конвертира од Линукс :)
така ми беше зборот :smir:

@Vlatko175
Исто е како виста ,како ја конектираш виста така и вој само те буни оти е по нов Network and Sharing Center

Оп знам за што ми викаш за автомацко конектирање бес ИП ке пробаш со по нова драјвер мрежна па кажи а и види дали WIndows 7 ти има инсталирано драјвер за мрежната

Неколку од промените

859_7.jpg

Значи,почнуваме од зеленото,тоа е Sticky Notes,лепите ливчиња слично на принципот на фрижидер,листа на To Do работи.
Поддржува и мк ракописен фонт :)

Доле веќе нема Quick Launch,односно искомбиниран е со отворените табови.
Програмите не се веќе по имиња во табовите,туку едноставно со икони,при што е заштедено навистина премногу место.
Активните програми се селектирани како на сликата (Chrome,WMP итн)

Медиа плеерот има згодна функција,кога ќе отидете preview на иконата,можете директно да ги стискате previous/pause/next копчињата,што заштедува време.

Повеќе детали,понатаму.

Неколку од промените

859_7.jpg

Значи,почнуваме од зеленото,тоа е Sticky Notes,лепите ливчиња слично на принципот на фрижидер,листа на To Do работи.
Поддржува и мк ракописен фонт :)

Доле веќе нема Quick Launch,односно искомбиниран е со отворените табови.
Програмите не се веќе по имиња во табовите,туку едноставно со икони,при што е заштедено навистина премногу место.
Активните програми се селектирани како на сликата (Chrome,WMP итн)

Медиа плеерот има згодна функција,кога ќе отидете preview на иконата,можете директно да ги стискате previous/pause/next копчињата,што заштедува време.

Повеќе детали,понатаму.
OS X ги има овие работи од 10.0.2 верзијата. Ебати Windowsот, касни со години

Tаман си е Windowsot дали касни или не,е ногу по напреден од Mac OS

Причини, причини зошто е понапреден? По логикава ако е тоа нешто направено пред три години а Win дури сега го имплементира е понапреден Оперативен систем.

Sticky Notes Има и на виста само не подржува Македонски, земи инсталирај Everest Ultimate и оди Windows и ке ти ја каже верзијата на Windows-ot build 7000 име Windows Vista Ultimate >!?!?? What The Fuck!? Сушност виста подобрена :tapp: MaC Бато ако сакаш да ги видиш скриените теми пиши ми на пп

Recisi se e zemeno od OS X i nekoi Linux distribucii i spoeno vo edno...mnogu inventivno...

Kazete kako se nosi so XP?

Recisi se e zemeno od OS X i nekoi Linux distribucii i spoeno vo edno...mnogu inventivno...

Kazete kako se nosi so XP?

Ногу по добар е од XP само не и по брз, сум ги користел и Vista И XP и Windows 7 бета вој нај добар се покажа за бета тест верзија а фајналот би рекој дека ке биде ТОП

Вие шо го тестиравте Windows 7 неколку питања:
- го нема више оној side bar-от, шо го имаше на Vista?
- драјвери за хардверски компоненти, дали ги поддржува тие од Vista или допрва нови драјвери за 7-кава ќе искачаат?
- Анти-вируси, дали веќе постоечкиве анти-вируси се компатибилни со 7-ката, или ќе треба да чекаме нови верзии кои ќе ја поддржат 7-ката?

И кога е најавен фајналот да искочи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom