NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
NYK имаат одличен тренер, еден од најдобрите, но немаат тим да се замешаат за плеј-офф, едино ако престане да се инаети тренеров и да проба со Стеф у тим или нека го трампа и нека земе солиден плеј или солидна двојка

Si znae Di Antoni sto pravi,bolje mu e na Marberi na klupa,zaso ako vleze toj da igra nisto dobro ne mu se pisuva na timot zasto e eden od najgolemite luzeri u NBA.Neznam dali si ja pratel negovata kariera ali u koj tim i da igral rezultatite bile mizerni,zatoa ke leta od Knicks samo neznam dali nekoja od ekipive so se nadevaat na visok plasman ke saka da go zeme.

NYK имаат одличен тренер, еден од најдобрите, но немаат тим да се замешаат за плеј-офф, едино ако престане да се инаети тренеров и да проба со Стеф у тим или нека го трампа и нека земе солиден плеј или солидна двојка
super se NYK zasega edni od podobrite ama sepak jas sum lojalen na chicago:smir:

Jas sum Washington Wizards pocnaa mizerno ama ke se vratat u ritam uste Arenas koga ke se vrati moze da im gi rasipat smetkite u istok na nekoi od favoritite.

Si znae Di Antoni sto pravi,bolje mu e na Marberi na klupa,zaso ako vleze toj da igra nisto dobro ne mu se pisuva na timot zasto e eden od najgolemite luzeri u NBA.Neznam dali si ja pratel negovata kariera ali u koj tim i da igral rezultatite bile mizerni,zatoa ke leta od Knicks samo neznam dali nekoja od ekipive so se nadevaat na visok plasman ke saka da go zeme.
Super e timot bez Marberi. neka diple krpi malce.

Само што изгледав Репторс-Нетс.......
Н Е В И Д Е Н А Утакмица :D
Лудница од наптревар...барајте да се симне ,фантастична утакмица :vozbud:

Само што изгледав Репторс-Нетс.......
Н Е В И Д Е Н А Утакмица :D
Лудница од наптревар...барајте да се симне ,фантастична утакмица :vozbud:

На која програма ја гледаше ??

[zEUs];1890463 напиша:
На која програма ја гледаше ??

Па на нет ја глеав...преку ТВУ па со тв-аут на ТВ и со одличен квалитет стакло слика...
Али утакмица беше незнам ,немам зборови...Мора да се види тоа ..
Инфаркт утакмица...:nesvest::vozbud:

Па на нет ја глеав...преку ТВУ па со тв-аут на ТВ и со одличен квалитет стакло слика...
Али утакмица беше незнам ,немам зборови...Мора да се види тоа ..
Инфаркт утакмица...:nesvest::vozbud:

Во кратки зборови да ја раскаеш како беше... пресек... :vozbud:

119-94 Тепаше Сан Антонио против Сакраменто одлично:back:

[zEUs];1890473 напиша:
Во кратки зборови да ја раскаеш како беше... пресек... :vozbud:

Абе еве не е проблем да кажам..
Од старт Торонто води...погодуваат доста тројки,претежно Барџани..А Бош дава кошеви од под кош и градат предност до 18 поени ако не се лажам во средина на трета четвртина..
Тука Нетси почнаа да се доближуваат малце по малце..
На почеток на 4та четвртина..се повредува Џермејн О Нил.. по еден старт на Шон Вилијамс(Ареа 51 ,нели :) ) И нетс негде на 4 минути до крај имаа израмнет резултат..
Но ,Рапторс пак напраија предност од околу 9 разлика..во самиот финиш.. за да на сцена стапи ВК..дава 12 коша за 40 сек ако не се лажам...
Мислам све ова мора да се види.. во краните секунди на регуларниот дел..се случуваа многу работи.. за Калдерон или Паркер на крај утне 1 од 2 слободни фрлања на 4 сек до крај.. при резултат 3 за ТОронто..
Винс Картер со 3ка од 8 метри изнудува продолжение..

Во продолжените ..и двете екипи играат добро,но Нетс поведе со 4 раз на мн малце до крајот.. за да Крис Бош даде тројка и намали на 1..
После 2 слободни за Хејс.. и Нетс се пак на плус 3.......
На 5 сек до крај...Топка од страна изведуваат Торонто. и Антони Паркер од крило со тројка израмнува .........и остануваат уште 2 сек до крај......
И нели тајм аут.. изведуваат Нетс,топка од страна .и испага директно од аут изведуваат со цепелин и тоа Reverse ;) за ВК и така Нетс тепаат ..
Лудница .. :vozbud::helou:

која утакмица е ве4ерва на ОБН?

снимка Торонто-Бостон така пишува цела недела

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom