Шо кур сакаат комуњариве?

• Креатор на темата Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување Време на започнување
Mene ne mi cinat ni ednite ni drugite. Na Makedonija i trebaat mladi luge so novi i pametni idei vez razlika dali ke se vikaat vmro ili sdsm ili nekoe treto.
so novi i pametni idei,a bez iskustvo.sto ubavo ke im dojdat i na stranskite drzavi,da mozat da si igraat so niv poradi nivnata mladost i neiskustvo,a istovremeno preku niv da si igraat i so narodot.

A be sto e ova ovde????...NEKOJA SEZONA NA BUDENJE... :)
Vakvi logicni razmisluvanja , vaka masovno, ovde nemalo nikogas...:)
Izgleda deka Makedonija...definitivno odi vo vecni lovista....togas velat..... UMOT SE PROSVETLUVAL... :)

Polosi od komunjarite se samo neokomunjarite:)abe se zivo sto najdoa sotrea pljackaja mama mu rasplakja na narodot .Gi unistija fabrikite lugjeto gi ostavija na ulica.Krusa pod krusa pagja , ako dedomu bil komunjara i vnukot isto taka ,tesko da se strkala nastrana:)Koj uste gi saka? Samo toj sto ucestvuval i prigrabil nesto od pljackata normalno tatkomu da ukral ne da gi sakam SDSM:) abe spomenik kemu izgradim na brane, sveshta do smrt kemu palim:)ama jebiga tatkomi posten igrac neuKrade nisto iako kolegite negovi sdsmovci deneska vozat skapi auta i imaat nekolku stanovi.:toe:

Полошо од комуњарите се прикриените комуњари.

Да имаа будалите рогови ќе ги покажувавме со прст на улица, авака не знаеме кои се додека не отворат уста.

Така и со комуњарите, едните можеме да знаеме кои се (СДСМ), оти си отворија уста, а другите сеуште како риби на суво отвораат, ништо не кажуваат, ама делата нивни говорат на комуњарски јазик(ДПМНЕ).

do mene imam eden kolega komunjariste so tapija ....stvarno ne svakam so sakaat?????????? teski komunjarista ima.....vo koren im e vsadeno toa so takvo neso se ragaat :)

Polosi od komunjarite se samo neokomunjarite:)abe se zivo sto najdoa sotrea pljackaja mama mu rasplakja na narodot .Gi unistija fabrikite lugjeto gi ostavija na ulica.Krusa pod krusa pagja , ako dedomu bil komunjara i vnukot isto taka ,tesko da se strkala nastrana:)Koj uste gi saka? Samo toj sto ucestvuval i prigrabil nesto od pljackata normalno tatkomu da ukral ne da gi sakam SDSM:) abe spomenik kemu izgradim na brane, sveshta do smrt kemu palim:)ama jebiga tatkomi posten igrac neuKrade nisto iako kolegite negovi sdsmovci deneska vozat skapi auta i imaat nekolku stanovi.:toe:
Ma ,ti se molam !Vistinskite komunjari umrea vo drzavni stanovi i bez skapi avtomobili,a decata im ostnaa bez rabota od VMRO DPMNE.

Ma ,ti se molam !Vistinskite komunjari umrea vo drzavni stanovi i bez skapi avtomobili,a decata im ostnaa bez rabota od VMRO DPMNE.
pa gledas deka ne ni znaat sto e toa komunjar,gi mesaat komunjarite so kapitalistite i oligarsite,a vistinskite komunjari se sprotivnost na toa sto oni go opisuvaat.samo oni ne go znaat toa,zatoa i se protiv "komunjarite".

pa gledas deka ne ni znaat sto e toa komunjar,gi mesaat komunjarite so kapitalistite i oligarsite,a vistinskite komunjari se sprotivnost na toa sto oni go opisuvaat.samo oni ne go znaat toa,zatoa i se protiv "komunjarite".
Не не не си знаеме ние добро кои се комуњарите. Тоа се сите оние кои ги уживаа сите погодности во претходниот систем, нивните деца го приграбија цело национално богатство при бандитската приватизација, а нивните внуци се набутаа во владините институции и енџио-ата. Мислите дека се смени системот, хахаха :nenene:

Не не не си знаеме ние добро кои се комуњарите. Тоа се сите оние кои ги уживаа сите погодности во претходниот систем, нивните деца го приграбија цело национално богатство при бандитската приватизација, а нивните внуци се набутаа во владините институции и енџио-ата. Мислите дека се смени системот, хахаха :nenene:
sto ubavo gi opisa kapitalistite i oligarsite.ne ti ne znaes sto e komunist,vistinskiot komunist umre pred 28godini,i ne ostavi ni eden denar na svoite.toa e komunjar,a ne ovie kapitalistite sto sega gi nabrojuvas.ama ako tvoe pravo si e taka da mislis.

:pos2::pos2:A so nekoj im garantiral na decata nivni, dozivotna rabota do 5 koleno.hahaha dobro gledma deka sakas da gi izvrtuvas rabotite ama aj:) posto si zensko pa imam kolku tolku pocit.

:pos2::pos2:A so nekoj im garantiral na decata nivni, dozivotna rabota do 5 koleno.hahaha dobro gledma deka sakas da gi izvrtuvas rabotite ama aj:) posto si zensko pa imam kolku tolku pocit.
Blagodaram na tolerancijata,koja retko koj tuka ja ima.Ti sega si gi izvrtuvas rabotite.Za nikakva garancija nikoj i ne zbori.Zboruvame za toa deka komunjarite niti ne sakale da dobijat nisto poveke od ona sto go zasluzile.Gradele drzava 50 godini,imale nekakvi ideologii koi sega nikoj ne gi esapi,go dale svoeto zdravje za ovaa drzava,od koja ne zele nisto poveke od drzaven stan i kakva takva penzija(sekoj sprema zvanjeto).Epa,sega koga dojdoa protivnicite na taa ideologija ,niovniter deca da gi izbrkaat od rabota posle 20,30 godini staz!Ne e vo red?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom