Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Струмичанче... Моделите над 73-та немаат лептир, и имаат ретровизоти како 123.

Инаку колава е тотален промаш. Ѕирнете низ шофершајбна, Мерцедес никогаш не вградува двобојни седишта, ваљда батката на своја рака си претапацирал.

Струмичанче... Моделите над 73-та немаат лептир, и имаат ретровизоти како 123.

Инаку колава е тотален промаш. Ѕирнете низ шофершајбна, Мерцедес никогаш не вградува двобојни седишта, ваљда батката на своја рака си претапацирал.
Арно де!
Не сум многу по трокраката ѕвезда...не ме привлекувале освен неколку модели...
И за внатрешноста си во право...Подобро би легнал кремаст плиш внатре...како оригиналот, или кожа...
Да се сака, и тоа се прави лесно во оригинална состојба, ептен добра основа е...
Абе...како можел лајсните да ги тргне и да закрпи дупките...тоа неможам да го сварам!
Исто и бандашите, ама за нив е лесна работа...кога би го имал ВЕДНАШ би ги трампал за оригиналните челични и 4 комада раткапни.

Петок или сабота ке идат кај нас на гости и ке го прашам чоекот не забрајф не бери гајле.

A be uste go "renoviras" toa tvojot 1300.. ?? :)
Уште...
Многу трошоци на други страни, започнат проект, дише проектот на шкрги, ама сега ќе тргне кон финализација.
За 2 години успеав да средам комплетно механиката, го конзервирав моторот и траповите, збирам пари за фарбање и ќе почнам да собирам, полека, полека...
Сепак, други работи работам за живот...ова ми е хоби.

меил...шо ќе се јавувам...

едит: токму сега ми се јави еден колега од СК, правел муабет со некој шеф таму (знае дечкото што ме интересира) и рекол тој таму дека под 1700 евра не би било во никој случај.

Тешка работа и дека ке добиеш. Тие страницата ја немат обновено од ко знам.

Vector WS Twin Turbo

Ovaa kola e proizvedena 1992 godina i vo Evropa ima samo 2 takvi,dali nekoj znae nesto poveke za ovoj avtomobil?

dscn0450nt6.jpg

меил...шо ќе се јавувам...

едит: токму сега ми се јави еден колега од СК, правел муабет со некој шеф таму (знае дечкото што ме интересира) и рекол тој таму дека под 1700 евра не би било во никој случај.

Многу скапо со ке напрат за тие 1700е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom