Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Ќе се бара средба со премиерот Никола Груевски...ќе видиме што ќе биде...
Дајбоже да прифати но иако прифати мислам дека нема шанси да ни ги опростат долговите...ако ни ги опростат на нас треба и на другите клубови и на ФФМ они колку дужат бог знае.....

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Али и да ни прогледаат низ прсти не можат тие да ги споредат другите клубови со Вардар...сите знаат во државава кој и што претставува Вардар за македонскиот фудбал, а и спорт.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Али и да ни прогледаат низ прсти не можат тие да ги споредат другите клубови со Вардар...сите знаат во државава кој и што претставува Вардар за македонскиот фудбал, а и спорт.
Очигледно некој луѓе не знаат што значи името ФК ВАРДАР па затоа и сега сме во трета лига....:kesa:
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=9&tabid=1&EditionID=2058&ArticleID=143788

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Го прочитав ова пред малце...сепак ќе видиме ако се оствари таа средба со премиерот можеби нешто ќе ни прогледаат низ прсти...али вака само со тастатурава пред ПЦ, и на форуми не праиме ништо...мора некој марш протест...што порано тоа подобро...сега ќе почне сезона на одмори ваму таму и сите ќе се вадат на тоа...ако се планира некаков протест да биде во рок од 10 дена максимум...Кога можеа ФА да го спасат МЗТ и им ги смрзнаа долговите, можеме и ние.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шанса Груески да добие уште по некој глас доколку му се опростат долговите на Вардар. Ќе излезе све у ред ќе видите, ви држимо среќа :smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Шанса Груески да добие уште по некој глас доколку му се опростат долговите на Вардар. Ќе излезе све у ред ќе видите, ви држимо среќа :smir:
Фала:smir:Груевски ако ни ги опрости долговите тој ке ми е идол и ке гласам за него иако до сеа неам гласано сза политичариве:pos:
Just Do It: И на нашиот сајт и по други сајтови и тука сите се за простест сеа се одмори и ако се организира протест нека не те чуди зашто сме 200 души....Сите се за протест а коа ке дојде абе брат знаеш одмори ваму таму....
Ф.К.В.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Фала:smir:Груевски ако ни ги опрости долговите тој ке ми е идол и ке гласам за него иако до сеа неам гласано сза политичариве:pos:
Just Do It: И на нашиот сајт и по други сајтови и тука сите се за простест сеа се одмори и ако се организира протест нека не те чуди зашто сме 200 души....Сите се за протест а коа ке дојде абе брат знаеш одмори ваму таму....
Ф.К.В.
Епа затоа сеа во рок од 10тина дена и со масовно информирање, преку сите видови на медиуми...ем сеа времево не е баш за одмори и сл. затоа да се искористи...

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ke ja resi Grujo osekam.. jaka faca e

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Епа затоа сеа во рок од 10тина дена и со масовно информирање, преку сите видови на медиуми...ем сеа времево не е баш за одмори и сл. затоа да се искористи...
Епа нека организираат воџите а не ние....на нив е тоа....Иначе ако сака грујо одма ке ни ги опрости долговите само после па да не дојде 99 година и групата да се подели политчки на вмро и сдсм....

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Епа нека организираат воџите а не ние....на нив е тоа....Иначе ако сака грујо одма ке ни ги опрости долговите само после па да не дојде 99 година и групата да се подели политчки на вмро и сдсм....
Не верувам да дојде до поделба пошто сменети се генерации и знаме кој и што сме на запад...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Груевски неможе да го реши проблмот со името па ке се замара со Вардар,незнам колку може он да помогне во оваа ситауција а ако помогне секогаш ке гласам за него :toe:!!Неможе вака да продолжи Вардар со долгови,барем нека почне од 0 ке знаеме дека некој ке сака да инвестира барем тогаш ке гледаме вистниски Вардар па ако сака нека биде и за 2-3 години

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Од еден од поистакнатите членови на Комити

Јас на состанокот дадов предлог да се организира протест и собир за спас на Вардар, сепак тоа не наиде на некоја голема подршка...не ми е јасно зошто, само повеќе и повеќе сум во дилема и се потврдува дека и дел од Комити има инволвирано во оваа режија за уништување на Вардар. Добро, знаеме и не е тајна дека има дел и тоа голем дел од членството ко... Види повеќеи се партиски војници на позицијата или опозиција, токму тие прават опструкции на јавно искажување на незадоволството стравувајќи дека на тој начин ќе се наштети на нивните партиски интереси, но и во исто време не е чудно и ако имаат такви партиски инструкции.
Истиот случај беше кога го организиравме навивачкиот марш, истиот беше перфектно организиран но не беше подржан токму од таа група Комити иако на крај се испостави дека беше во ничија штета...

Во ред е да си член на партија но ебате Комитите кога на прво место им е вмро, сдс или било која друга партија, наместо да го искористат членството таму како би лобирале за доброто на Вардар тие собираат поени во партиите со ваквите глупи потези правејќи штета на групата и Вардар во случајот.
Јас и помала група на Комити премногу преземаме одговорности и ризик, се експонирам на своја штета, со цела сила ги браниме интересите на Комити, први сме на удар од сите страни, ни се вршат притисоци од сите страни, и тоа го правам од срце за никакви пари ниту благодарност од никого, све за Вардар...
Јас повторно на своја рака нема да организирам но, прв ќе подржам било чија иницијатива за организирање собир за спас на Вардар, со целиот свој капацитет и енергија. Повелете јас сум позади вас а и сигурен сум барем 80% од Комити!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Абе можеби ке биде убаво да се направи некој протест но незнам колку ке помогне кога на Вардар му се потребни пари а на мак.фудбал чесни луѓе кој ке знаат да го водат фубдалот:toe:!!!Неможеме ние да го спасиме Вардар коа некој си ставал во џеб за сето ова време,најголемиот бренд ВАРДАР дали полека згаснува

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
За митинг можеа да организираат и да дојдат по 50 автобуси од сите градови,и пола Скопје да отиде,а за еден обичен марш за спас на гордоста на градот на државата на никој око не му трепнува !
Пу да ти ебам народот никаков,не е до тие што се на власт туку до нас е и се додека сите седиме и ќутиме ( јаки сме пред PC ) ќе не ебе кој стигне :nerv::nerv:
и не само сега,туку години наназад сите гледале и знаеле дека се краде од Вардар ама никој ништо не преземал...........

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
а што претставува вардар за македонскиот фудбал, а? синоним за мафијашки пресметки и матни зделки и местење на натпревари...
се ситевте за победа и мислевте дека нема на вас да ви дојде нешто слично, а? е па победа и вардар заедно местеа, па сега заедно и ќе си го папаат. НЕ Е ОВА ПРОВОКАЦИЈА, ОВА Е ФАКТ!!! па сега вие сватете како сакате, ова е еден вид одмазда од хари, барем ја така мислам.
плус, сакавте да се среди рабоата во мак фудбалот, па еве се средува. победа ја исфрлија како најголем местач и гробар на мак фудбалот, сега на ред се останатите. шо е тука пшроблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom