Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
turi mu kurot se glea deka nekoj bez mozok e.... negoo kazi mi ti mene dali ima negde makedonska liga poluvreme kraj po nasive kladilnici??

ima ima...vide denes skopje... jas na vardar uplativ ali toa e toa :D nereden put...inace ima i na bwin...cim si centarec ke ja naredime....

АЛООООООООООООООООООООООООО!!!
ДЕЦА, СМИРЕТЕ ТОА ХОРМОНИТЕ!

FALA KURCU KE SI OTIDES ! hihihihi da nie bez tebe leb nema da jademe znaes hhhhhhhhhhhhhhhh

bogami so 300evra 2nedeli mozis da prezivejs vo skopje hhahaah
aj te molam ne mi go pushi kurov oti site zna koj e koj
ako kaza eden rakomet i si mislis najjak si
i da baern e mestena !
1 i 3+

Бердих 1
Раонич 1
Родик 1
Реал 1

Овие реално треба да излезат, само што почна Бердих пред малку а може и Манчестер 1 да се игра тоа е за денеска посигурно :)

И ај доста се курчевте со местенките шо и ставате по 500 1000 денара максимум кажете некој типови шо мислете шо ќе излезат!

cao mislev deka ovde treba da prajme pari a vie pocnuvate so navredi epa koj ve eba igrajte ja mancester 1 hahah primen vi e

ajde moze vaka eden mangupski predlog... od denes pa nataka stavi slika so uplata i utakmica pred da pocne utakmicata... i uste pobitno dali se raboti za mestena ili tvoj tip...deka i jas na barsa moze da staam 120 000 i da fatam, ali toa ne znaci deka e mestena pa poradi toa stavam tolku pari... aj bash me zanima sea so ke kazesh :D

bogami so 300evra 2nedeli mozis da prezivejs vo skopje hhahaah
aj te molam ne mi go pushi kurov oti site zna koj e koj
ako kaza eden rakomet i si mislis najjak si
i da baern e mestena !
1 i 3+

neka ti bide 1 rakomet nema tebe da ti se dokazuvam go neam toa selskoto ko tebe JBG ja si igram za mene ne tuka da pisuam da se falam ko kopac nekoj ... JA SU FAKAL ONA SU FAKAL ONOA EBAVE TOA VAKVINE EBAVE ONOA ONAKVINE <<<< citat na maloumen seljak sto saka da se ispofail i da navredi na najmozen nizok selski ne educiran nacin (DIK) brao drugar najbolje si aj rece deka nema da pisuvas vise ke si ides idi si ....

pa ne e voopsto bitno nego ima luge sto imaat selsko ponasanje.. ko ovoj dik....se isposra od falenje onolku pari ovolku pari... se glea deka se selo zatoa so onoj J.A. si igram za sebe si lapam pari za sebe i ne se umaram oni ova stranva use malku ke ja preimnuvaat TIP NA DENOT FALANJE KOLKU PARI SUM ZEMAL treba da ja krstat !
koj e selanec more koja zapocnuva kavga aj kazi mi ?
koj pocna so karajne ofcar eden

Man.Utd. 1 1,55
Berdych 1 1,20
Nole 1 1,10
Fedex 1 1,03
Raonic 1 1,25
1000 - 2630:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom