Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
of mori majkoo ti ne znajs 300den kako izgleda mene ce mi kazuvash
za gref i jas ne znam sho postiram ovde utakmici
komotno mozite da se ebite site

a ti si najgolemoit opinok sto sum go srental na kajgana.... GO OBLEKLE DIK OD OPINCI VO KONDURI I MISLI COEK STANAL !

а шо ви е гајле кој колку става? ко жени сте која шо ќе облечи

ova e odlozena a jas ja imav kako 2ka
Е убаво бе, јас ја типувам како кец. Никој не ме присилува да ја играм 2 и насловот на темата не гласи ПИШУВАЈТЕ СТРОГО СИГУРНИ УТАКМИЦИ што значи секој има право на свое мислење и тип. И човек дај малку олади ..

a ti si najgolemoit opinok sto sum go srental na kajgana.... GO OBLEKLE DIK OD OPINCI VO KONDURI I MISLI COEK STANAL !

sho vie more vas lujge jas vi davam utakmici vie me navreduvate
od majka vi pi4urniko i da go cicate cel ebave selani zato ce pisham uste ednas ovde seto seljaci sho ne zna koj kolku vredi da mi go pushite kuroooooooooo cellllllllllll moziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pa ne e voopsto bitno nego ima luge sto imaat selsko ponasanje.. ko ovoj dik....se isposra od falenje onolku pari ovolku pari... se glea deka se selo zatoa so onoj J.A. si igram za sebe si lapam pari za sebe i ne se umaram oni ova stranva use malku ke ja preimnuvaat TIP NA DENOT FALANJE KOLKU PARI SUM ZEMAL treba da ja krstat !

sho vie more vas lujge jas vi davam utakmici vie me navreduvate
od majka vi pi4urniko i da go cicate cel ebave selani zato ce pisham uste ednas ovde seto seljaci sho ne zna koj kolku vredi da mi go pushite kuroooooooooo cellllllllllll moziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

koa si mi kazal utakmica kazi be ??? a od koa go kazav rakometot tuka odma po PP mi pisuvae od kaj sum ja znael.... cccc kakov coek si ti samo na zborovi jak....

pa ne e voopsto bitno nego ima luge sto imaat selsko ponasanje.. ko ovoj dik....se isposra od falenje onolku pari ovolku pari... se glea deka se selo zatoa so onoj J.A. si igram za sebe si lapam pari za sebe i ne se umaram oni ova stranva use malku ke ja preimnuvaat TIP NA DENOT FALANJE KOLKU PARI SUM ZEMAL treba da ja krstat !

abe selanec eden ene mi prasha kolku ce igram i mu kazav i ne mi go pushi kurov oti mi nateznaja madijnava !

Southport - Barrow 1 @ 2.10

Bjuri x-1,Oxford x-1 ovie mi gi kazaja 10/10 od drugar mi drugarot platil 140 evra ko dojava.. .jas uplativ 100ce srekno

abe selanec eden ene mi prasha kolku ce igram i mu kazav i ne mi go pushi kurov oti mi nateznaja madijnava !

se glea po dijalektot selski sto go zboris od kaj si .... ja sum od SKOPJE glavn grad na R.M. a ti od kaj si ??? hihihi pak ke does u SK da baras izelz selskooooo!!!!! aj sve najubavo i ebi se mater ne e mestoto da se karame... seljak maloumen

abe spored DIK iskaca deka baern e mestena 1...javena mu e od riberi :D BASKA SITE ZNAEME STO E DIK NA ANGLISKI TAKA :D

denes pece ke go pratam!

ON TOPIC :helou:

БАЕРН 1
ман .јун 1
давос 1
хв-71 2
саутпорт 1

и стига е толко.камо среќа да ми помине ливчето :vozbud:

cao mislev deka ovde treba da prajme pari a vie pocnuvate so navredi epa koj ve eba igrajte ja mancester 1 hahah primen vi e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom