- Член од
- 1 март 2011
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 5
Brechin City-East Fire 1 1.80
ova e odlozena a jas ja imav kako 2ka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brechin City-East Fire 1 1.80
of mori majkoo ti ne znajs 300den kako izgleda mene ce mi kazuvash
za gref i jas ne znam sho postiram ovde utakmici
komotno mozite da se ebite site
Е убаво бе, јас ја типувам како кец. Никој не ме присилува да ја играм 2 и насловот на темата не гласи ПИШУВАЈТЕ СТРОГО СИГУРНИ УТАКМИЦИ што значи секој има право на свое мислење и тип. И човек дај малку олади ..ova e odlozena a jas ja imav kako 2ka
a ti si najgolemoit opinok sto sum go srental na kajgana.... GO OBLEKLE DIK OD OPINCI VO KONDURI I MISLI COEK STANAL !
sho vie more vas lujge jas vi davam utakmici vie me navreduvate
od majka vi pi4urniko i da go cicate cel ebave selani zato ce pisham uste ednas ovde seto seljaci sho ne zna koj kolku vredi da mi go pushite kuroooooooooo cellllllllllll moziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pa ne e voopsto bitno nego ima luge sto imaat selsko ponasanje.. ko ovoj dik....se isposra od falenje onolku pari ovolku pari... se glea deka se selo zatoa so onoj J.A. si igram za sebe si lapam pari za sebe i ne se umaram oni ova stranva use malku ke ja preimnuvaat TIP NA DENOT FALANJE KOLKU PARI SUM ZEMAL treba da ja krstat !
abe selanec eden ene mi prasha kolku ce igram i mu kazav i ne mi go pushi kurov oti mi nateznaja madijnava !
pa ne e voopsto bitno nego ima luge sto imaat selsko ponasanje.. ko ovoj dik....se isposra od falenje onolku pari ovolku pari... se glea deka se selo zatoa so onoj J.A. si igram za sebe si lapam pari za sebe i ne se umaram oni ova stranva use malku ke ja preimnuvaat TIP NA DENOT FALANJE KOLKU PARI SUM ZEMAL treba da ja krstat !
Bjuri x-1,Oxford x-1 ovie mi gi kazaja 10/10 od drugar mi drugarot platil 140 evra ko dojava.. .jas uplativ 100ce srekno