Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха пријателе бе ... 1 совет пошо секогаш коа имаш утакмица не си дома , нашколо си итн итн ... Распрашај се во околината каде има нет кафе зависи каде се наоѓаш или пак јави му се на некој пријател нека ја пише тука утакмицата.
П.С Јас ти плакам 10 денари за во интернерт кафето . :D

abe na mn luge ja kazav koj imase sanas sabajle im ja pisav po PP.... alan ford,juve per sempre, gogi man utd, i use da ne gi naborjuva site so im gi kazav....

pisav koj saka da ja znae ke im ja pisuvam po pp a ne ja pisuvam tuka dur postojat kreteni i debili sto se ponasaat i so serat.... nemoze nekoj da mi jade gomna drugar a ja da pisuam utkmici on da faka pari ne ide taka

е ај сеа кажи ја која беше од ко заврши да видиме шо вика резултато

Еве интересна информација за утрешното Римско дерби..
Судија на натпреварот ке биде Паоло Таљавенто иначе братучед на Тоти. Со него Лацио нема победа од 2005 година, додека Рома има 13 победи и 2 порази во 15 натпревари.

Дај не зезај? Ако е точно, мора да оди сингл. :toe:

че
шо е интересново во то шо ме носиш во потпис?

abe znae nekoj nekoja strana za rakomet rezultati nigde ne ja dava grcija....

За вардар се знаеше дека кец ќе биди... дури и во весник пишуваше....

Витезе - Херенвен - 4+

Силекс - Металург @ 2
Баерн - Хамбургер @ 1
Луцерн - Грасхоперс @ 1
Сошо - Лион @ 2
Алмерија - Ат. Мадрид @ 2
Чезена - Јувентус @ 2

На 30 денари, 4008 денари добивка... само Атлетико ме сјеба и ќе ја чекав само Јувентус... :@ :@

абе ракометов ми го кажа и мене ама нема резултат а требаше да почне од 7, да не не се одиграл..

bb[noone];4149788 напиша:
абе ракометов ми го кажа и мене ама нема резултат а требаше да почне од 7, да не не се одиграл..

Човек коа ќе заврши,ќе го даде резултатот не се секирајте.
За вечер
Аргентинос-Арсенал 1-Х

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom