Чиста работа 2-0За Сабота
Пишав у Фан Клуб Вардар .
Стаив 100 евра на Вардар со Тетекс . Коефициентот пред 1 саат падна од 1.65 на 1.52
И оваа , 0-1За сабота играјте си на bwin сингл на Металург дупла шанса х2 . Гостува во Кратово и нема теорија да изгуби 1.91 е моментално
Na kraj SHKENDIJA mozese i 3-4 da go naprai , nemase sreka..ja gi aknav vardar 1 shkendi x2 i metalurg x2 na 20 evra , me izmaci skendi ali bitno izleze
1:2 :nenene:можни изненадувајна
Fleetwood - Crawley - 1 @3,1
Wycombe - Stevenage - 2 @3,5
а поради тоа што никој освен тебе не е знаеше утакмицаваabe znae nekoj info za utkmicava sto ja kazav preeska rezultata nema nigde... istoto mi se desi i koga mi ja kazaa izrael-crna gora deka ke bide mestena 1 nemase nigde info samo posle 20 min od koa zavrsi utkmciata go dade rezultatot..... se izvinuvam do site so ne uspeav da im ja pisam utkmcata zoso ne bev doma iskocen bev....
хаха пријателе бе ... 1 совет пошо секогаш коа имаш утакмица не си дома , нашколо си итн итн ... Распрашај се во околината каде има нет кафе зависи каде се наоѓаш или пак јави му се на некој пријател нека ја пише тука утакмицата.abe znae nekoj info za utkmicava sto ja kazav preeska rezultata nema nigde... istoto mi se desi i koga mi ja kazaa izrael-crna gora deka ke bide mestena 1 nemase nigde info samo posle 20 min od koa zavrsi utkmciata go dade rezultatot..... se izvinuvam do site so ne uspeav da im ja pisam utkmcata zoso ne bev doma iskocen bev....