Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
na grenoble ke i stavam 5e na 1 moze da ja vrtat!

Milwaukee - Rockford 1 (1.70)
Newcastle - Worcester 1 (1.07)
Golden St. - Orlando 2 (1.45)
Detroit - Edmonton 1 (1.60)

Уплата: 400денари.
Добивка: 1688денари.

Шо ке кажете... ?

За утре што пишувавте овде за Шкендија 2ка.. Сигурна е?

најискрено ништо не изиграв денеска
и незнам зошто и се запнавте на брно 2ка?
брно НЕ СМЕЕ ДА ИСПАДНИ!останува во 1ва лига 100%
нив млада болеслав му дава бодови а вие ќе го испаѓате
можи и да изгуби денеска не велам не , не е ни разгледав утакмицава

Фала богу,еден да му текне.... :)
Браво.

ja pa ja najdov i 2.8 negde a i plus mislam deka ke tepa poso 3 pati godinava zapresic tepase protiv lok.zagreb 2 pati u kup ednas u liga ne e dojava moj tip e sam ja tipuvam 2 me vlece nekako ke ja igram :D

uffff mn sum jak 2-4 FT 2 kolku edna zgrada :D

--- надополнето ---

i zaso nikoj ne ja izigra???? zoso ne me slusate :P

--- надополнето ---

na net ja imase i do 3.5 kof negde i definitvno bese mestena utkmicava u 90+ padnaa 3 gola ....

uffff mn sum jak 2-4 FT 2 kolku edna zgrada :D

--- надополнето ---

i zaso nikoj ne ja izigra???? zoso ne me slusate :P

--- надополнето ---

na net ja imase i do 3.5 kof negde i definitvno bese mestena utkmicava u 90+ padnaa 3 gola ....

Во ред значи ок е што ја типуваше 2-ка и што ја предложи - ама дај молим те објасни ми што има врска тоа што во 90 минута паднаа 3 гола, заврши 2:4 (не беше 7+ , 3:4,4:3) и според тоа оцени дека е наместена утакмицата. Само да се тресело зелени ...

Во ред значи ок е што ја типуваше 2-ка и што ја предложи - ама дај молим те објасни ми што има врска тоа што во 90 минута паднаа 3 гола, заврши 2:4 (не беше 7+ , 3:4,4:3) и според тоа оцени дека е наместена утакмицата. Само да се тресело зелени ...

znaci mestena e drugar nemora da znaci deka mora da ja dade 7+ ili nz sto ednostavno im ja pustaat 2ka ako ne ti se sviga mislenjeto nemora da se ponasas... a ja od sabajle ja pisav kako 2ka sam ja tipuvav a pokasno mi javija u skolo deka ke im bila pustena utkmicava na zapresic od deckoto so go dade prviot gol bese dadeno infoto makedonec e nas so igra tamu decko e na drugarka !

--- надополнето ---

samo steta sto nemav sanas da go pisam ova tuka pred 3 saat poso bev 2 smena u skolo

каков 1 бе да си ги гледал Хановер последни три ќе се мислиш за двојка а не кец...ама мислам дека ќе издржи Келн нема да губи

Majstore vide Keln kolku e jak doma, Hanover morase da kiksne

За утре што пишувавте овде за Шкендија 2ка.. Сигурна е?

nz drugar ja dobiv info od coek od tetovo sto e megu niv nekoj sto samiot on vlozil pari... pa sea ke vidime kako ide rece deka ja kupile 2ka a i skopje ovaa seozna mn natprevari sitnaa taka da drzi voda do negde...

znaci mestena e drugar nemora da znaci deka mora da ja dade 7+ ili nz sto ednostavno im ja pustaat 2ka ako ne ti se sviga mislenjeto nemora da se ponasas... a ja od sabajle ja pisav kako 2ka sam ja tipuvav a pokasno mi javija u skolo deka ke im bila pustena utkmicava na zapresic od deckoto so go dade prviot gol bese dadeno infoto makedonec e nas so igra tamu decko e na drugarka !

--- надополнето ---

samo steta sto nemav sanas da go pisam ova tuka pred 3 saat poso bev 2 smena u skolo

Во ред е тоа дека можеби е местена и слично, честитки за типот и тоа што ја сподели ти реков не е тоа проблем, само тоа што рече дека во 90 паднале 3 гола па според тоа е местена - тоа онака ме "погоди" :) Само така продолжи , одлични извори имаш. :bravo:
Поздрав, no hard feelings

Во ред е тоа дека можеби е местена и слично, честитки за типот и тоа што ја сподели ти реков не е тоа проблем, само тоа што рече дека во 90 паднале 3 гола па според тоа е местена - тоа онака ме "погоди" :) Само така продолжи , одлични извори имаш. :bravo:
Поздрав, no hard feelings

ne be zaso hard feelings onaka si muabetime :D abe izvorite se dobra rabota ama nekogas od tie govnarski izvori (IZVINUVAM NA ZARGON) sum otisol u minus do gusa pa 3 gola u 90 mi e muabetot kolku bila ne seriozna rabotata gi bolelo uvo izlea so se desava ne se davaat taka 3 gola ako se igra seriozna utkmica ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom