Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АРСЕНАЛ оди понатаму коеф 3.00 за мераци, инаку дали е вистина тоа дека и Ван Перси би можел да настапи утре, бидејќи лудиов Венгер и него го земал а исто така денеска на тренингот со него било се во ред и најнормално тренирал со своите. Инаку Фабрегас се чини дека 100 % ќе настапи утре.

Арсенал, Тотенхем, Баерн, Реал одат понатаму

И шалке

дефинитивно со пребирање на натпревари и ставање исклучиво СИНГЛ може да те донеси до скромна добивка......никако силење и алчност да дојдат до израз,викендов ги имав на сингл Шити и Реал,а еве и Аугсбург влезе денес.....секој ќар е добредојден

Како се изнервирав :S пишав Genclerbirligi - Fenerbahce (2) 2:4 kof. 1.70 , Augsburg - Dusseldorf (1) 5:2 kof. 1.75 ,Droylsden - Solihull (2) 0:5 kof. 3.00 ,Blackpool - Chelsea (3+) 1:3 kof. 1.40 ,La Coruna - Real Sociedad (1) 2:1 kof. 2.20, Dundee Utd - Aberdeen (1) 3:1 kof. 2.10, Atalanta - Novara (1) 1:1, Уплата 400 денари -Маме му јебем цело второ полувреме водат 1:0, 88 минута 1:1 :@@@@@@ шо да преш седне :S
Deportivo izigrajte 1 2.20 10/10

Како се изнервирав :S пишав Genclerbirligi - Fenerbahce (2) 2:4 kof. 1.70 , Augsburg - Dusseldorf (1) 5:2 kof. 1.75 ,Droylsden - Solihull (2) 0:5 kof. 3.00 ,Blackpool - Chelsea (3+) 1:3 kof. 1.40 ,La Coruna - Real Sociedad (1) 2:1 kof. 2.20, Dundee Utd - Aberdeen (1) 3:1 kof. 2.10, Atalanta - Novara (1) 1:1, Уплата 400 денари -Маме му јебем цело второ полувреме водат 1:0, 88 минута 1:1 :@@@@@@ шо да преш седне :S

Да си припишел уште некоја утакмица можи че си фател. Од 15 утакмици денеска си изиграл 10.

дефинитивно со пребирање на натпревари и ставање исклучиво СИНГЛ може да те донеси до скромна добивка......никако силење и алчност да дојдат до израз,викендов ги имав на сингл Шити и Реал,а еве и Аугсбург влезе денес.....секој ќар е добредојден

Definitivno single e majka na kladenjeto, e sega slusam mnogu deka moralo da se igra na golemi pari za da imas profit, kolku e tocno e znak prasalnik. Moj sovet: Sekoj sto ima seriozni nameri da se kladi neka si otvori betting account na nekoja kladilnica on line kade tocno znae sto pravi dali e vo profit ili vo minus. Koga stanuva zbor za mali ili golemi pari, toa e sve individualna rabota, sekoj neka si igra spored budgjetot so koj raspolaga, ne e bitno dali dali denes ke izvadis 50 evra ili 100, neka bidat i 10 ako treba, biten e krajnoiot rezultat na kraj na nedela ili mecec dali si vo profit ili ne. A koj ke bide krajniot rezultat zavisi od licnosta ali so dobro odbrani tipovi i disciplina vo najlos slucaj nema da bides vo minus, mozebi ke se vrtis vo krug ali sigurno nema da bides vo nekoj debel minus. E sega mnogu e bitno kako menagiras so parite, moze da se igra flat bet ili unit bet, jas bi im preporacal na poneiskusnite da igraat flat bet, unit bet mozebi e podobar od nekoja gledna tocka ama moze da izgoris pobrzo otklku na flat bet.

E sega eden sovet za tie sto vikaat deka igraat za zabava:
Ako na nekoj mu e do zabava, jas bi im preporacal da ne si go gubat vremeto i parite tuku neka odat i ebavat devojki za zabava, a ne parite da si gi vrlaat za badijala.

Шо муабет 1.30 за Барса коефициентот
И шо да ја пишиме сега ? 5+ :pos2:

pisi ja drugar 1-1 3+ ili pak 1 4+ imas kombinirani tipovi vo sport life :D golemi kof ima pozz

--- надополнето ---

Altah 1 4+
Jagelonia 1 2-3
Sahtar 1 3+
Barsa 1-13+

Ливчево го пишав да не речам на мајтап, бев да си ги земам парите од депортиво 2400, имав добитно ливче, и реков со овие 400 ке пишам, едно ливче што биде нека биде, и ево како излезе :S, А никогаш повеќе од 3,4 утакмици не играм, Само сингл му е мајкаtа :)
Да си припишел уште некоја утакмица можи че си фател. Од 15 утакмици денеска си изиграл 10.

--- надополнето ---

Kac -Medvescak 2 kof. 5.70, Вреди да се проба !

пак назад .
Понеделник е цувам пари за виендот за местенки,ке уплатам вечер за малку пари .
Аузбург 1

--- надополнето ---

цела македонија вчера ја знаеше самдорија 2

5-2 интересно .

--- надополнето ---

глупости другар 1,30 џоа со гетефе игра .
памтиш пред некоја сезона
реал мадрид јувентус 1,40 за реал мадид ФТ 1-2
реал мадрид милан 1,50 за реал мадрид ФТ 1-2 или така некако не беше 1 важно .

--- надополнето ---

Definitivno single e majka na kladenjeto, e sega slusam mnogu deka moralo da se igra na golemi pari za da imas profit, kolku e tocno e znak prasalnik. Moj sovet: Sekoj sto ima seriozni nameri da se kladi neka si otvori betting account na nekoja kladilnica on line kade tocno znae sto pravi dali e vo profit ili vo minus. Koga stanuva zbor za mali ili golemi pari, toa e sve individualna rabota, sekoj neka si igra spored budgjetot so koj raspolaga, ne e bitno dali dali denes ke izvadis 50 evra ili 100, neka bidat i 10 ako treba, biten e krajnoiot rezultat na kraj na nedela ili mecec dali si vo profit ili ne. A koj ke bide krajniot rezultat zavisi od licnosta ali so dobro odbrani tipovi i disciplina vo najlos slucaj nema da bides vo minus, mozebi ke se vrtis vo krug ali sigurno nema da bides vo nekoj debel minus. E sega mnogu e bitno kako menagiras so parite, moze da se igra flat bet ili unit bet, jas bi im preporacal na poneiskusnite da igraat flat bet, unit bet mozebi e podobar od nekoja gledna tocka ama moze da izgoris pobrzo otklku na flat bet.

E sega eden sovet za tie sto vikaat deka igraat za zabava:
Ako na nekoj mu e do zabava, jas bi im preporacal da ne si go gubat vremeto i parite tuku neka odat i ebavat devojki za zabava, a ne parite da si gi vrlaat za badijala.
Ти правеш домакинси муабет така треба да се игра ако сакаш скромно ,и има многу поука во тоа за почетниците .
Викаш дека тиа што викале дека играат за забава нек оделе да е.... девојки епа не значи дека ита само се коцкаат а не е... девојки за забава .
п.с јас ако немам мнгу пари уплатено не ми е ич интересно .

5-2 интересно .

--- надополнето ---

глупости другар 1,30 џоа со гетефе игра .
памтиш пред некоја сезона
реал мадрид јувентус 1,40 за реал мадид ФТ 1-2
реал мадрид милан 1,50 за реал мадрид ФТ 1-2 или така некако не беше 1 важно .

--- надополнето ---

Ти правеш домакинси муабет така треба да се игра ако сакаш скромно ,и има многу поука во тоа за почетниците .
Викаш дека тиа што викале дека играат за забава нек оделе да е.... девојки епа не значи дека ита само се коцкаат а не е... девојки за забава .
п.с јас ако немам мнгу пари уплатено не ми е ич интересно .

e i ti sega ne sfakaj bukvalno, ama imam eden ziv primer sto ke go kazam:
me srekava eden tip redoven musterija po kladilnici i posle voobicaen pozdrav me prasuva " A be brat kako si so kladilnicive fakas nesto? jas odgovaram potvrdno, i jas go prasuvam: ti kako si kako ti odi a toj mi vika Nemam fateno godina i pol. Sto da kazam za nego i kolku ima takvi ko nego ?

inaku na temava za denes:

Tranmere -Bristol R 1
Swansi - Watford 1

e i ti sega ne sfakaj bukvalno, ama imam eden ziv primer sto ke go kazam:
me srekava eden tip redoven musterija po kladilnici i posle voobicaen pozdrav me prasuva " A be brat kako si so kladilnicive fakas nesto? jas odgovaram potvrdno, i jas go prasuvam: ti kako si kako ti odi a toj mi vika Nemam fateno godina i pol. Sto da kazam za nego i kolku ima takvi ko nego ?

inaku na temava za denes:

Tranmere -Bristol R 1
Swansi - Watford 1
еее сега треба да бидам лош .Абе јас другар морам да ти кажам ме боуцна горе доле факам од 10 5-6 ливчиња неделно .Не викам дека е од разбирање .Ке ти текне одма .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom