Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и тебе треба да ти објаснувам .ne tresete gluposti ja iam iskustvo so takvi raboti postojat mesteni utkmici cenata im e 300 evra lcino iam praveno pari od toa ama se ti e toa so plan organziacija i coekot sto gi dava e samo najobicen vojnik ili kurotn na organiziran lanec na kirminal a toj istiot kriminal e povrzan i so kladilnici i oni rabotat spored toa sto ne ti dava celo vreme tocna utkmica ovoj vikned ti dava tocna nareden te busi pa ti dava gratis ama ti koa si se izgorel vise nema da i vlezes so 100 evra u plata ke se razmislis malce i ke ispadne licno se iam 3 pati izgoreno ama iam i 2 pati fateno ubava para.... i ako zborite za nasive blogeri toa si nema blage veze site lazat samo coek od stranstvo ako se kupuva samo na niv moze da im se veruva ama pak ke kazam oni rabotata po plan nemoze nekoj tebe sekoj vikend da ti dava ti od toa ke zivees .... pozz
--- надополнето ---
tacnou pravo si
hhhh
Almeria или Betis...
Една од двете ке ја сврте![]()
баш фино од твоја страна..Базел,беше дојава која ја имав,само како 1,не 2/1!
Ќе добиете и слика ,или сакате видео??да не мислите фотошоп...
П.С,ја добија два члена од форумов,кои ги сметав за по...коректни од останатите.
Кисс
Прегледај го приврзокот 41008
Еве ви ливче да искплакнете очи малку .... Мислам дека од сите тука Коцкар 18 најдобро знае како иде тоа со местењето, зашто од тоа што прочитав тој има најмалку глупости казжано, плус Џаро сигурно му објаснил како иде работата.... А штом има врски со подземјето веројатно и доста пари фаќа, бидејќи подземјето лично има наместено доста утакмици ( пред се бугарското и албанското подземје ).
Во врска со местењето да ви кажам дека утамицава ја платив 10 000 евра ( од втора рака ) а беше дадена 4 часа пред да почне, значи ипак штом плаќаш толку пари не може да ти остават само саат или два да ја уплатиш пошто е ризик. Иако морав да го уплаќам ливчево 6 пати добро заработив и се испалтеше трудот. За подетални информации ако ве занима пишете ПП.
Поздрав до Коцкар18 еден од најголемите навивачи на Јуве- FORZA JUVEEE
сега ДИК знаеш кој е најак .
Вака другар ти ке си купиш 5000 евра утакмица
ке треба да и ставиш 10,000 евра
за да фаниш 20,000 евра тоа е многу голем влог и не верува дека некој би си дозволил .
п.с треба да шеташ 10 кладилници или 10 ливчиња во една бидејки е ограничена максималната добивка .
п.с а колку што се писмени ови нашите жени жто куцаат додека ги избројат парите ке почне утакмицата .
Мислам дека 30 коефициен е супер работа ако се дојде до него ,ем влогот би бил не 10,000 евра туку 10,000 денари доста би биле 288,000 + може да си направите неколку ливчиња на пример 10 коефициент + 30 оваа местенката 300 коефициент за 1000 288,000