- Член од
- 17 јануари 2011
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 1
Кајзерслаутерн има игра,посед. имаше пенал 37 минута, промашија ,намерно или ненамерно...ке ја играм онлајн...3 коеф...
i jas...
Кајзерслаутерн има игра,посед. имаше пенал 37 минута, промашија ,намерно или ненамерно...ке ја играм онлајн...3 коеф...
53 минута 1:1проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000
--- надополнето ---
еве ви ја.... јас и онака горам
Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5
па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....
за 5 минути пресврт ..... 1-2 ... Ајмоооi jas...
4 комада...алелујаKoblenz - Kaiserslautern 1:2
Браво за мојо предлог![]()
баш интересна работа53 минута 1:1
Браво 1 vo 2 : 1:0 / 0:4Кајзерслаутерн има игра,посед. имаше пенал 37 минута, промашија ,намерно или ненамерно...ке ја играм онлајн...3 коеф...
Оти се лажите толку леснопроблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000 ?
--- надополнето ---
еве ви ја.... јас и онака горам
Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5
па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....
Штета што не го изиграв...KVSK 1 4-1
Metz 0-2 0-0
Marseille 2-3 0-2
Twente 1&3+ 5-0
Ajax 1 2-0