Фан Клуб: Вардар

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ретко добра утакмица. Пак ќе повторам, дркајте на Манчестер коа сте глупи. Вардар последните 5-6 утакмици што го гледав, беше безвезе у споредба со ова денеска. Ангажираност, борбеност, секоја чест. Дури и онаа патарушкана шо ја пцуев со број 10 одигра солидно.

Одличен натпревар, квалитетен и забавен, плус, Вардар тепа 2-0... :eek:lee:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.626
Поени од реакции
1.174
Имаме колку сакаме автобуси за следна недела. Така да очекувајте 200 души минимум :)
Инаку видете што убава е табелава :back:
Вие само да дојдете, да се направи атмосфера, другото ќе си дојде .

А табелата е, мераци :back:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Секоја чест за денешната утакмица, едноставно ги напикавте у шише:toe:
А за голот од Положани:drk:

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
БРАВО ВАРДАР ТАКЕ ИМ ТРЕБА НА СЕЉАЦИТЕ ИНАКУ НАРЕДНА НЕДЕЛА У ТЕТОВО ЕДВАЈ ЧЕКАМ ЌЕ БИДЕ СПЕКТАКЛ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Одличен меч,многу добра утакмица на трибини бевме околу 150-200 души..имаше одлично навивање особено после голот на Положани,каде што имаше искршено и неколку столчиња,али се на се одлична утакмица,следна недела со тетекс, ќе биде јако:vozbud:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.382
Имаме колку сакаме автобуси за следна недела. Така да очекувајте 200 души минимум :)
Инаку видете што убава е табелава :back:
Да изгуби Турново,а ние да си изиграме едно пријателско реми со Теткс ќе биде најдобро. :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ау, која игра се пружи денес од црвено-црните. Конечно, по подолго време ни овозможија да уживаме во фудбалот кој го прикажаа. Едноставно денес им се одржа лекција на првопласираните и веројатно идните шампиони во Македонија. Особено Положани ги поремети.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Јас бев во парк,и си викам ај да идам на стадион и не згрешив.
Ваква утакмица во македонско првенство бог знае од кога немало,секоја чест за играчите на Вардар
Само вака ке се вратат гледачите на трибините и на нас можеби ни направивте мала услуга за да ја стигаме Ренова,ама реално тешко ке биде тоа.
И едно прашање кој беше број 3 во Вардар ораше по теренот,секоја чест?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Оваква утакмица немам глеано одамна у мак. фудбалов
Да ти е мерак да навиваш. Челзи у џеб ги турија,секоја чест на играчите :)
Имаа шанси и уше некој гол да дадат,не ми се веруе кој ќе биде шампион оваа год :kesa:
Иначе Комити бевме околу 200 души,одлично навивање излеа и без тапан останавме :pos:
Одвај чекам следна утакмица у Тетово.... Ќе грми тамо :smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Јас бев во парк,и си викам ај да идам на стадион и не згрешив.
Ваква утакмица во македонско првенство бог знае од кога немало,секоја чест за играчите на Вардар
Само вака ке се вратат гледачите на трибините и на нас можеби ни направивте мала услуга за да ја стигаме Ренова,ама реално тешко ке биде тоа.
И едно прашање кој беше број 3 во Вардар ораше по теренот,секоја чест?
И јас го запамтив највеќе тројката. Незнам кој беше ама го остави срцето на теренот. Едноставно не им даваше да излезат од шеснаесетник на селаниве. Бркаше насекаде по теренот. Чиста десетка. Конечно во посакувана форма беше положани. Ги здиве. Жал ми е што не им брцнавме петарда:salut:
Оваква утакмица немам глеано одамна у мак. фудбалов
Да ти е мерак да навиваш. Челзи у џеб ги турија,секоја чест на играчите :)
Имаа шанси и уше некој гол да дадат,не ми се веруе кој ќе биде шампион оваа год :kesa:
Иначе Комити бевме околу 200 души,одлично навивање излеа и без тапан останавме :pos:
Одвај чекам следна утакмица у Тетово.... Ќе грми тамо :smir:
Ништо ново. Секоја утакмица по еден тапан ни оди. И после зашто другите навивачки групи имале подобро тапани. Па како нема да имаат кога идат на само две три утакмици годишно::pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
3ка е Сиљановски мислам :)

Иначе многу добро изигра и левото крило,14ката Настевски,магариња ги праеше :)
Ако го задржиме овој тим и за следна сезона може и на титула да се надеваме:vozbud::drk:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
3ка е Сиљановски мислам :)

Иначе многу добро изигра и левото крило,14ката Настевски,магариња ги праеше :)
Ако го задржиме овој тим и за следна сезона може и на титула да се надеваме:vozbud::drk:
Многу ме изнервира Настевски кога ги помина сите и место да даде гол, сакаше уште еднаш да го мине дефанзивецот на Ренова и му побегна топката:tapp:
Инаку полека се воигрува тимов и се надевам дека ќе си дојдат во Вардар овие играчи, па подзасилени со уште неколку да атакуваме кон Европа ако ништо друго:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom