Тежок натпревар е тоа. Кардиф од последните 7 натпревари има 5 порази и се соочува со многу проблеми (највеќе со повредите).Причина за ова?
Он:
Кардиф - Лидс - 1
Фулам - ВБА - 1
Манчестер - Стоук - 1
Лидс нема изгубено на последните 10 утакмци. Време е !
And tradition is main important thing in English football. And it said that Leeds have failed to score in their last four league games against the Bluebirds. That is enough for me to pick HOME WIN with full stake. Cardiff must win and they will.Тежок натпревар е тоа. Кардиф од последните 7 натпревари има 5 порази и се соочува со многу проблеми (највеќе со повредите).
Лидс во гости игра страшно...12 натпревари по ред веќе немаат пораз. Интересно е што пораз на Лидс му нанесе токму Кардиф пред точно 3 месеци...каде Кардиф против Лидс славеше на гостински терен со 0-4.
Одбраната на Лидс е разнишана,но имаат одличен напад.
Незнам што ќе биде тоа...но лично мене повеќе ме влече на Х или 2ка.
Сепак нема да ја одиграм таа утакмица.
и јас слушнав и кец и 1:0 точен рез.... ама не ми е сигурна...Atromitoss-Larisa 1
Некое инфо за овој натпревар!Немој да е некој паблик бет.
Сега ми ја кажаа демек сигурна била.
врзи ја со Liberec - Sparta 1 @ 1.9Линкопоинг - Бринас 1 хокеј Шведска
Прочитав некаде дека им фалеле 7 играчи и имале проблеми да си ја состават екипата. 1.65 квота има, незнам колку е сигурна, ама вреди да се проба, или да се врзи со други парови.
Во која кладилница може да се уплати ова?New York - San Antonio T1 <102,5 @ 1,9
Ако играш онлајн можеш во секоја да го уплатиш овој тип. А така тешко во некоја да најдеш. Освен Алекс ако има уплатено да ти каже.Во која кладилница може да се уплати ова?
Mallorca - Hercules 2DA @ 1.45
Zaragoza - Real Sociedad 1 @ 2.25
Sporting L. - Naval 1 @ 1.30
Braga - Guimaraes 1 @ 1.85
Stepanek R. - Kamke T. 1 @ 1.40
New Orleans - Philadelphia 1 @ 1.45
Denver - Houston 1 @ 1.35
Utah - Detroit 1 @ 1.20
90% sigurnost