Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
bb[noone];3995374 напиша:
ај и јас да ве поздравам :)
и да не бидам целосно оф топик за утре Брага - 1 @ 1.80
80 мин. 2:1
иначе за утре Ман Утд-1 и Арис-1

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
За вечер според мене:

Getafe - Real Madrid
тип: 4+
коефициент: 2.35

Getafe ќе игра без Ivan Marcano и Victor Sanchez - двајца важни играчи од одбраната... (суспензија)
Real без Ricardo Carvalho и Pepe, исто така играчи од одбраната (суспендирани)

Според мене двата тима ќе одат на напад и ќе има многу погодоци.
башка и си го имаат на ти го - дај ми го, bwin им е спонзор на двата клуба. Коефициентот за 4+ на bwin паѓа, а и статистички скоро секоја утакмица меѓу Getafe и Real е 4+....
да не излезе дека не си ги уплаќам сопствените анализи :D

Uploaded with ImageShack.us

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
St. Mirren - Kilmarnock - 1 @ 2.00
Villarreal - Almeria - 1 @ 1.45
Atl. Madrid - Santander - 1 @ 1.45
Mallorca - Hercules - 1 @ 1.85
Braga - Guimaraes - 1 @ 1.85
St. Mirren - Kilmarnock - 1 @ (0-2)
Villarreal - Almeria - 1 @ (2-0)
Atl. Madrid - Santander - 1 @ (0-0)
Mallorca - Hercules - 1 @ (3-0)
Braga - Guimaraes - 1 @ (3-1)

Blackpool - Birmigham - 1 @ 2.25
Man. United - Stoke - 1 @ 1.30
Cardiff - Leeds - 1 @ 2.10
Aris - Cavala - 1 @ 1.70

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
еве од мене некои типови после подолго време...во последно време некако бев доста зафатен па и не бев при пари за на спорстка да ставам.
Манчестер-Стоук Х (Манчестер имаат доста повредени а и плус денес и руни се повреди па така да мислам тешко дека ќе победат а и плус Стоук ќе се брани цело време)
Блекпул - Бирмингем 0-1 (Блекпул има многу повредени па така да тешко дека ќе дадат гол, а Бирмингем има повреден напаѓач а и плус на гости играат и се на се мислам дека нема да има голови или пак блекпул ќе тепа минимално со 1-0)
Фулам-ВБА 2 (Фулам има двајца повредени напаѓачи и двајца повредени дефанзивци а и плус во последно време не им оди баш најдобро па така да мислам дека ќе губат, а и плус ВБА ќе игра со најдобар состав)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
еве нешто од мене за наредните 3 дена:
Арсенал-Ман.Сити 1 1.90
Блекпул-Бирминген 1 2.30
Астон Вила-Сандерленд 1-1 4.30
Вулверхејптн-Челзи 2 1.50
Болтон-Виган 1 1.70
Евертон-Тотенхем Х 3.20 така нешто е
Атлетико Билбао-Барселона Билбао дава гол околу 1.60
Каљари-Милан 2 1.95
Рома-Катанија 1 1.50
Лече-Бари 2 3.10
Џеноа-Лацио 2 3.10
Пансериакос-Паок 2 2.00
Ланели-Бангор 1Х околу 1.50

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Blackpool - Birmingham - Х
Fulham - West Brom - 1
Manchester Utd - Stoke - 1

Незнам како стојам со пари, може ќе го играм ова утре, а може и не..

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)

ако нема, здравје :D

п.с. ако некој веќе се ИЗГОРЕЛ нека каже да не си играме :D

С

Спенсер

Гостин
гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)

јас еднаш пратив,од прва на 4тото и ми падна прелаз, Јеовил 2-1 мислам.. пред недела дена беше,ама ја одложија... и нензам што бидна...

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308

Јас сум заинтересиран, само кажи ми дали има при пејд картички од 150 денари кредит, пошто веќе 8 години имам еден број на пост пејд и не го користам за вакви срања.

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Јас сум заинтересиран, само кажи ми дали има при пејд картички од 150 денари кредит, пошто веќе 8 години имам еден број на пост пејд и не го користам за вакви срања.
на космофон има, за мобимак не знам....

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3

до сега сме 3ца.... ако има уште двајца до утре до 12 ќе биде супер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom