Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bb[noone];3972211 напиша:
Le Mans-Vannes 2-х
fearless напиша:незнам за местениве и слично но јас да ви кажам една...Орландо - Далас 2јка, во нашиве кладилници за далас дава 2.20, според мене ова е поклон ипол! орландо се дрва невидени незнам стварно што им се случува и зашто уште ги даваат како фаворити, од друга страна далас вчера ги тепаше мајами со 2 разлика, а миами се најјаки т.е после бостон според мене! да ја оптеретиме ли оваа??? што мислите? на нет за далас е 2.40...евентуално да не има далас некој повреден играч а? или на орландо им се вратиле сите!!! знае ова некој, прати некој нба???
mavajte lajkovi pod itno!!!
незнам за местениве и слично но јас да ви кажам една...Орландо - Далас 2јка, во нашиве кладилници за далас дава 2.20, според мене ова е поклон ипол! орландо се дрва невидени незнам стварно што им се случува и зашто уште ги даваат како фаворити, од друга страна далас вчера ги тепаше мајами со 2 разлика, а миами се најјаки т.е после бостон според мене! да ја оптеретиме ли оваа??? што мислите? на нет за далас е 2.40...евентуално да не има далас некој повреден играч а? или на орландо им се вратиле сите!!! знае ова некој, прати некој нба???
--- надополнето ---
Не им се повредени играчите,но во Орландо дојдоа Туркоглу,Аренас и уште 1-2 добри играчи и секоја утакмица се се-поуиграни.Затоа не ти препорачувам да ја играш сингл на големи пари
Орландо направи огромна трампа на играчи вчера,си отидоа Рашард Луис и Картер,плус уште 2-3ца,а ги донесоа Аренас Туркоглу и уште 2-3ца,никој не им беше повреден,едноставно играта им беше далеку од шампионска...мислам дека е одличен сингл,за победа на Далас,од причина што на Орландо ке му треба извесен период да го уигра тимот,ова ке им биде втор натпревар на Орландо со овој нов тим,вчера беа поразени од Аталанта со 10 разлика со новите играчи....Мислам дека над 2 коеф е поклон за Далас....јас ја играмнезнам за местениве и слично но јас да ви кажам една...Орландо - Далас 2јка, во нашиве кладилници за далас дава 2.20, според мене ова е поклон ипол! орландо се дрва невидени незнам стварно што им се случува и зашто уште ги даваат како фаворити, од друга страна далас вчера ги тепаше мајами со 2 разлика, а миами се најјаки т.е после бостон според мене! да ја оптеретиме ли оваа??? што мислите? на нет за далас е 2.40...евентуално да не има далас некој повреден играч а? или на орландо им се вратиле сите!!! знае ова некој, прати некој нба???
--- надополнето ---
Не им се повредени играчите,но во Орландо дојдоа Туркоглу,Аренас и уште 1-2 добри играчи и секоја утакмица се се-поуиграни.Затоа не ти препорачувам да ја играш сингл на големи пари