Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Кој сака утре да фати пари нека ја стегни и куќата на норвешка во финалето мислам со шведска играат ракомет жени, со хендикеп голови разлика да победи Норвешка...Норвежанките досега прават масакар не само ова првенство туку и години наназад во женскиот ракомет..дури се подоминатни од Барселона во фудбалот и Америка во кошарката..страшно силни се Норвежанките..1.85 коефициент за хендикеп во финале и полна капа..со среќа!
Ако некој те послушал,останал без место за живеење.Ќе треба сега дома да го прибереш:) Ама да не остана и ти на улица?

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
АЛМЕРИАААА !! За кај се овие бе ??? Нека отпадна и да не се врата појче никош севпичка да му изнаебам!!!!
ја пишав погоре, али касно ми а кажаа и на мене па ќе видиме! дали ќе додоржат! многу ми е криво за баерн кај се избаци оној малерон горе, малер ми направи само ц ц ц 1-4, а во план ми беше да иде на 50е ц ц ц!!!

него ај ти па и од форумов да кажат мислење на реал

значи повеќе од јасно е дека има соработка помеѓу нив, повеќе од јасно е дека резултатите во меѓусебните дуели не се случајни! секоја сезона ги играм на многу пари особено во втората утакмица, т.е само втората! али сеа кажете што да се игра дали 2-1, дали 2-2 ??? 7+ постои како опција али не ми се верува тоа да биде случај вечерва...иначе ко што начув нема да игра роналдо,алонсо,игуаин(веќе одамна не игра),за марсело е прашање и за рамос??? http://www.betexplorer.com/soccer/spain/spanish-primera-division-2010-2011/nextmatch.php?matchid=6664301

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Друже никогаш повеќе да не си пишал местенки
Ме предомисли пари ми бегаат од такви како тебе
исто бе брат!!! веќе ова вака не иде!!! дај ако не и банови нека летаат преку вакво више! јас разбирам дека има доста утакмици за кои ке слушнеш и некои ќе искочат некои не и слично, се појавуваат паблик бет и слично, али сеа работава ај ако не кој стигне нека си става и све местенки нека бидат!!! разбирам да се пише да се проба, не ми е сигурна заради ова ова и ова, ко за бангор што беше, или за барса вчера дека е тешка од причина што бла бла! а не да пишам реал - севилја 2јка местена! и ајде работава! ( мада оваа можна е пишав погоре :))) ) !!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
^ Доста не се жали, ја фати Гетафе, значи не ми се верува прва шпанска местат. ццц

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
^ Доста не се жали, ја фати Гетафе, значи не ми се верува прва шпанска местат. ццц
е мнг ја фатив на 5x3.2=цели 16е-5 =11е ќар ( на баерн на 50е ќе земев 40че чисто али јебига тоа е, али болје нешто него ништо) сеа на реал се местам мора да се фати инаку 2+ цела 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% ова од мене, :D )

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.389
Поени од реакции
5.506
Napoli - Lecce X-1 @ 4.50

Онака мој тип, за Наполи не игра цела одбрана суспендирани се: P.Canavaro, Campagnaro, Aronica и ќе бидат многу слаби во последниот ред, додека во нападот ќе му фали Лавеци, мој точен резултат за денес за ова утакмица 1:0 ili 2:1 можи да се игра и ГГ, Лече мислам дека нема да има проблем да постигни барем 1 гол

(0:0) 1:0

иииии повторно добитен, ги отепав овој месец
, слушајте ме мене од сега јас не ви барам пари, како некои шо ви бараат и на крај нема да излезат така !!!

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Наполииииии ! Пак во 90 :D Скроз се будали
tia kavani gi pikna i vo evropa liga vo 90 + i sega gi vade

--- надополнето ---

(0:0) 1:0

иииии повторно добитен, ги отепав овој месец
, слушајте ме мене од сега јас не ви барам пари, како некои шо ви бараат и на крај нема да излезат така !!!
hahaha drugar si ja pogodil edna i pocna da se falis.I jas se falam ama ne kolku tebe ,ako si ja uplatil pokazi livce da vidime .Jas do krajot na ovaa godina igraam na malku pari od 1000 do 2000 mi trebaat posle nova godina da vidis kako se faka 200 koeficient i poveke .

--- надополнето ---

Абе играј ја Сингл Маритимо Х 3.60 у моцарт...
Ако не излезе .....не пишуам веќе у темава =Д
fala mnogu !!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Абе играј ја Сингл Маритимо Х 3.60 у моцарт...
Ако не излезе .....не пишуам веќе у темава =Д
fala mnogu !!!!!!!!!!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
hahaha drugar si ja pogodil edna i pocna da se falis.I jas se falam ama ne kolku tebe ,ako si ja uplatil pokazi livce da vidime .Jas do krajot na ovaa godina igraam na malku pari od 1000 do 2000 mi trebaat posle nova godina da vidis kako se faka 200 koeficient i poveke .
Брат не греши душа, го пратам подолго време Пеце и стварно дава добри типови..

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
луѓе фокусирајте се на реал не играјте к**ови, инаку еве некој знаел на време за алмериа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom