Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сеа ние играме со пелистер а вие со работнички?

обратно е
Палистер-Вардар,Работнички-Тетекс........
не ви ги даваме Палистер и Чкембари:)

ЦЦЦЦ е баш ни се едеше накај битола:icon_conf ама многу ќе им беше да имаја 2 понижувања за 1 недела:toe:

Сега во недела играме со пАлистер во гости?:back:

Ајде во недела Скопска инвазија во битола, да им кажеме на селјаците како се навива.

Во недела во 8.30 часот собирање на железничка,ајде да се собереме што повеќе и да им покажеме како се прави гостување на чкембари.

Доста ми праите лиги бе маму ви ебам :pos:
Кај неможам да идам тука сите најавуваат инвазија и ми правите лиги :nerv::)
Еве ни го и распоредот за нашите мечеви:
Пелитер (гости)
Металург(дома)
Работнички(гости)
Ренова(дома)
Тетекс(гости)
Турново(дома)
Победа(гости)
Милано(гости)
Силекс(дома)

Добро е што добивма меч плус на домашен со тоа што играме со Работнички како официјални гости:)
Ние најмногу наебавме од откажувањата на Ѓорче и Слога пошто пред да се откажат игравме со нив на гости. Па така на крај ќе имаме 13 меча дома и 16 на гости :tapp::tapp:

Доста ми праите лиги бе маму ви ебам :pos:
Кај неможам да идам тука сите најавуваат инвазија и ми правите лиги :nerv::)
Еве ни го и распоредот за нашите мечеви:
Пелитер (гости)
Металург(дома)
Работнички(гости)
Ренова(дома)
Тетекс(гости)
Турново(дома)
Победа(гости)
Милано(гости)
Силекс(дома)

Добро е што добивма меч плус на домашен со тоа што играме со Работнички како официјални гости:)
Ние најмногу наебавме од откажувањата на Ѓорче и Слога пошто пред да се откажат игравме со нив на гости. Па така на крај ќе имаме 13 меча дома и 16 на гости :tapp::tapp:

Јас мислам дека е добар распоредов :) Освен Работнички и Ренова кои малку отскокнуваат со квалитет и константност во формата, сите други екипи се израмнети и секој секого може да победи :) Првпат да имаме толку изедначено првенство :pos::pos::pos: Сето тоа се должи на фактот што сите екипи се катастрофални :)

Daj be dosta se palite invazija koa pola nema da doete nem da vi se stanuva sabajle, invzija 250 dusi ne se praj minimum 500, zatoa smireno i bez jacanje samo na zborovi

Јас мислам дека е добар распоредов :) Освен Работнички и Ренова кои малку отскокнуваат со квалитет и константност во формата, сите други екипи се израмнети и секој секого може да победи :) Првпат да имаме толку изедначено првенство :pos::pos::pos: Сето тоа се должи на фактот што сите екипи се катастрофални :)

Еве ги моите очекувања: Со пелистер можеме до бод, победата во Битола ми се чини како невозможна мисија. Дома со Металург очекувам нерешено, а слично очекувам и со Ренова. Незнам зашто али убеден сум дека ќе го растуриме Работнички. Одмазда, МОРА!!! Сега сме поквалитетни со Положани а дои тогаш тимот ќе се уигра уште повеќе, по што сметам дека нашите локални ривали немаат шанси :toe:
Следува гостување во тетово од кое сигурно си одиме барем со бод :)
Првиот меч во кој сум сигурен вои триумфот е мечот со Турново, а на гостувањето од прилеп или бод или пораз:tapp:
Бод очекувам и со Милано во Куманово, за сезоната да ја запечатиме со три бода на градски со Силекс.
Се на се очекувам накај 15-18 бода од овие девет меча, што би било сосема доволно за сигурен опстанок во нашата лига :pipi:

Daj be dosta se palite invazija koa pola nema da doete nem da vi se stanuva sabajle, invzija 250 dusi ne se praj minimum 500, zatoa smireno i bez jacanje samo na zborovi
Ја сигурно идам со уште неколку души од мое мало:toe:,потребани му сме на Вардар сега за да го избегне баражот а башка и во Битола секад идеме повеќе да им покажеме на Чкембарите кој сме:toe:,saber rider глеам зеза вика полагал нешо јбг тоа е:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom