fearless
in Arsenal we trust!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 1.193
- Поени од реакции
- 185
последниве две ти се топ, и ценам за анализава т.е браво...инаку челси ќе искочи со фул состав ко што знам и лампард треба да се врати, и многу нема да ја играат од страв дека не се во форма или се слаби или би го бркале тренерот и сметам дека може да си искочи, чиста 2јка 0-2. нешто слично ко шалке, губи од кајзер 5-0, наредно коло го тепа баерн 2-0...bb[noone];3947571 напиша:за викендов ливче јас утре ќе го уплатам да ви го кажам
Кајзерслаутен - Волфсбург - 2 (пет кола по ред нема победа, 4 nерешени и 1 пораз)
Тотенхем - Челзи - 2(4 кола во Англија по ред нема победа, 2 нерешени и 2 изгубени, и некна со Марсеј изгуби значи 5 последни натпревари Челзи нема победа, а нареден натпревар им е против Манчестер така да очекувам победа)
реал - 2(едноставно после поразот од Барса очекувам едно 5-6 кола да бидат без кикс)
вкупен коефициент 8.76
што мислиш за ајакс, не сум сигурен али мислам некој ми кажа дека имаат нов тренер, а добро дава 1.7, башка и добро изиграа сеа со милан.
и вардар еден лудак ме напна дека била чист кец, демек со напредок си ги давале 3за3... а и таму е добар коеф 1.8
ИНАЧЕ АЈДЕ НА ДА НАПРАИМЕ ЕДЕН ТИКЕТ, ЗАЕДНИЧКИ ОД ФОРУМОВ СО ОБРАЗЛОЖЕНИЕ ЗА УТАКМИЦИ, ШТО ПРВАТА БИ БИЛА ОД 15-30 ПА СЕ ДО НЕДЕЛА, ДА ГО ОПНЕМЕ СИТЕ ЗА ПО 100-500 ДЕН, КОЈ КОЛКУ ИМА...ШТО МИСЛИТЕ???