- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
stefan ristovski kade e?
:bravo:gi molam site koj sakaat da najdat vlakno vo jajceto neka prekinat sami znaeme deka site begaa od vardar sega koga nekoj dojde treba da bideme blagodarni bez razlika dali bil velija ili koj i da e.plus velija ima 2 televizii pa zarem nema da e dobro vardar i mediumski poveke da se eksponira
Васко си дојде од Чешка не задоволил во Бохемијас за тоа и пишав и официјално ке игра за вас до крајот на сезоната:helou:Артим Положани бил присутен и активно го одработил вчерашниот тренинг. За денес фудбалерите имаат слободен ден, а дали ќе остане и понатаму, останува да видиме!
Васко Митрев е во преговори со чешкиот Бохемианс, но ако истите не вродад со плод тогаш ќе ни се приклучи нам!
Ардијан Нухиу сеуште го нема добиено потребниот сертификат за настап, и затоа не беше дел од тимот во саботата, додека Никола Карчев по 10-дневен престој во клубот замина во Кина во потрага по тамошен ангажман, но доколку не успее најверојатно ќе се врати!
Жорж Амбуре и "Ice Cream" Оса се чека да пристигнат, додека за Демири и Кировски нема никаква официјална информација низ медиумите!
Тоа е се што имам да пишам за засилувањата, но како што реков не смеат да се заборават сопствените играчи коишто изминатава зима и во најтешките денови останаа во клубот. На средбата со Милано нажалост само 3 од нив се најдоа во стартната постава, а замислете капитенот Златко Ристов не доби шанса ниту од клупата (на негово место настапи младинецот од Ѓорче, Силјановски)!
Победата си е победа, неопходните 3 бода се веќе прокнижени, но што правиме со и онака извалканиот образ на клубот, и каде е односот кон оние фудбалери кои докажаа дека се вардарци и во срцето!!!???
Најдовски, заедно со голманот Гоцевски и дефанзивецот Георгиевски се повикани во репрезентацијата до 19 години со која што треба да одиграат пријателски натпревар во Црна Гора!
Таа беше помеѓу селекциите до 17 години, а овие се повикани во репрезентацијата до 19 :wink:Мислам дека играа и нашиве тепаа 2-0 сеа ако се игра некоја друга утакмица(зашто со Црна Гора редовно играме пријателски) незнам:smir:
100 денариДа не има некој информација колку ќе биде карта за натпреварот со Работнички?
Не е паметно да ги нарекуваш другите глупи, особено кога за нешто не си до крај информиран. Не знам на што мислиш, ама ако мислиш на играчите на Македонија Ѓорче, тие можат во моментов да одат каде сакаат да играат, зашто кога клуб се растура, тие автоматски се free agents, слободни играчи и можат да му пристапат на било кој клуб во било кое време.Аман бе кај се прават трансвери сега не се прајте глупи ваљда у лето би одел негде додека не е официјално џабе се шпекулираа
Не знам од кој причини секогаш Комити ги кривиш....Па стај се ти во наша кожа да видиш како е да даваш секоја утакмица од џеб по 2000 евра за да се одигра утакмицата!А тоа што викаш не сме ко Делије, да вистина е но бевме како Торцида БББ итн....Али сега поради кретени како Ѕинго навивањето во Македонија се уништи!:kesa:komiti se sega na poteg.ne cinese braco,trifun eve sega i covekov od makedonija dojde da go pomogne vekje potonatiot vardar.sega neka pocnat so nivnite "specilijateti" po koi se poznati niz celo skopje,neka pocnat da izigravaat strucnjaci i neka se zamaraat so vodenje klupska politika,pa moze ke go izbrkaat i posledniov covek sto vlaga u vardar.tribinata odamna ja zamenija so vodenje klupska politika(normalno ne site,ali dobar del na tie sto gi pretstavuvaat,koi uspat ne stapnuvaat so niv na tribina,ama zatoa prvi se za sedenje so gazdi,upravi,direktori...), taka da ne me cudi ako za 3 meseca pocnat da se stavaat nad noviov finansier i da ja pretstavuvaat svojata grupa nebare se delije po brojnost!!! ama toa e koga nekoj(pogresno) gi smeta za faktor nekoj,a vo sporedba so nivnite kolegi od ex yu se na samoto dno(apsolutno posledno mesto) od nekogasnata yu scena!
posakuvam vardar da se konsolidira,ama bez mnogu "umni glavi" od gore spomenatite,se za dobroto na klubot...inaku...
:motor:
Македонија Ѓ.П не се распага,дали ке игра во прва,втора,трета лига или општинска,не е важно,клубот ке постои...Не е паметно да ги нарекуваш другите глупи, особено кога за нешто не си до крај информиран. Не знам на што мислиш, ама ако мислиш на играчите на Македонија Ѓорче, тие можат во моментов да одат каде сакаат да играат, зашто кога клуб се растура, тие автоматски се free agents, слободни играчи и можат да му пристапат на било кој клуб во било кое време.
Барем така е во некои други спортови, логично би било тоа да биде и во фудбал.