Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Тоа значи дека ти е полн инбуксот, но во сим картичката. Што значи кога ќе влезеш во пораки, не во некој фолдер туку општо во пораки оди на опции и одбери сим пораки. Причекај неколку секунди да ги исчита и избриши 2-3 :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Значи прочитај го уште еднаш мојот пост, те молам.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да прашам, шо можам да гледам од телефон на тв со тоа тв аут.
На пример, дали може да го искористам телефонот како усб уред, пошо во ДВД то немам влез за усб, на пример да си ставам филм и да го пуштам.

Ако е ова можно кај да купам кабел за тв аут за нокиа?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Да прашам, шо можам да гледам од телефон на тв со тоа тв аут.
На пример, дали може да го искористам телефонот како усб уред, пошо во ДВД то немам влез за усб, на пример да си ставам филм и да го пуштам.

Ако е ова можно кај да купам кабел за тв аут за нокиа?
Може да пуштиш филм пример и да го поврзеш со пиновите од кабелот директно на тв не ти треба двд

Пиши ми на ПП за која нокиа ќе ти пишам која е цената имам за сите модели ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
На Nokia XpressMusic зашто кога преку блутут ми пракаат слики/видео/музика се сејфуваат како пораки и ги наогам во инбокс?И да како да направам да идат на мемориска..во сетингс покажува дека се снимаат на мемориска али:toe:

П

Паган-др

Гостин
На Nokia XpressMusic зашто кога преку блутут ми пракаат слики/видео/музика се сејфуваат како пораки и ги наогам во инбокс?И да како да направам да идат на мемориска..во сетингс покажува дека се снимаат на мемориска али:toe:
Кога ќе ти ја прати некој сликата/песната/видеото, отиди во инбокс и отвори го. После тоа отиди Options и има опција Save. Тогаш ти се зачувуваат во мемориска. После зачувување, слободно избриши ја пораката.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Кога ќе ти ја прати некој сликата/песната/видеото, отиди во инбокс и отвори го. После тоа отиди Options и има опција Save. Тогаш ти се зачувуваат во мемориска. После зачувување, слободно избриши ја пораката.
Првпат у живот користам нокиа и ако само ова е единствен начин ке ми биде трет сменет телефон месецов-.-Зарем 1000 песни да им праам сејв..

П

Паган-др

Гостин
Првпат у живот користам нокиа и ако само ова е единствен начин ке ми биде трет сменет телефон месецов-.-Зарем 1000 песни да им праам сејв..
Ако имаш УСБ кабел ќе заштедиш многу повеќе време. Ако не, јебеш га. Ќе праиш сејв.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
За да ти одат директно на мемориската, иди у пораки, и options-> settings-> other. После иди во memory in use и селектирај мемориската, доколку досега не си го направил тоа.
А секогаш ќе мора да ги снимаш во пораки. :)

--- надополнето ---

Зошто кога пробам да се конектирам преку телефонот на ваерлес, го укл броусерот, одберам access point, и после 10 секунди ми напише invalid server name?
5530 XpressMusic иам.

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Мајка ми го згрешила пинот три пати и бара пук код,ама ја има загинато картичката со пукот!Се работи за припејd број на t-mobile!Дали може да се поврати пук кодот некако и секако да може да си го користи истиот број?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Мајка ми го згрешила пинот три пати и бара пук код,ама ја има загинато картичката со пукот!Се работи за припејd број на t-mobile!Дали може да се поврати пук кодот некако и секако да може да си го користи истиот број?
Иди у Т-мобиле и ќе ти го ресетираар...али иди со носителот на бројот :D

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Значи се работи за припејд број и не сум сигурен дали има име и презиме на кој се води!!
Ја имам припејд број па се води и под име и под презиме...дури и роденден ми честитаат хехехехе...ако не иди па ќе ти кажат шо како :D

Kajgana Shop

На врв Bottom