F
FuckYouAll
Гостин
Со оглед на тоа дека твојот телефон нема вграден GPS за да ги користиш треба да си купиш + ваков уред, околу 100тина евра.
![]()
Ќе купам ама не оваа година. Одма делите им прам.

Фала за помошта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оглед на тоа дека твојот телефон нема вграден GPS за да ги користиш треба да си купиш + ваков уред, околу 100тина евра.
![]()
Колку што знам конвертор фабрички има нокиава, се што треба да направиш е да ја ставиш вредноста на валутата што сакаш да ја конвертираш во вредноста на валутата што ја имаш. И меморирај го тоа, готов конвертор на пари мислам дека е и нелогично да постои, затоа што на секој саат се менува вредноста, нели?
Екипо, знае ли некој да ми каже како можаm со Team Viewer или со некоја слична програма да инсталирам Windows XP на компјутер шо се наоѓа на другата страна на светот? Однапред благодарам
Имам телефон T-mobile pulse сакам сите контакти да ги префрлам на компјутер или на др мобилен телефон ама не знам како помош?![]()
Имам SE W750i. Ми "умреа" 20-30 пиксели на екранот и ме интересира која цена е отприлика нов екран?
Ме мрзи да идам до Мобико да прашуем. И каде освен у Мобико можам да најдам слушалки за телефонов ама со гуми, шо влагаат у уши? Таму се 1800(оган), бар беа до пред 2-3 месеци коа прашуев.
Како можам да го тргнам пликчето во десниот горен агол на телефонот (Nokia 5530)? Благодарам однапред