Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

П

Паган-др

Гостин
Ми треба апликација (јава/ови/штоидае да работи на Nokia 5630 XPress Music), Currency Converter. Поточно да има промена од Евра во Форинти и обратно. Ми треба што поскоро.

Смилувајте се. :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Колку што знам конвертор фабрички има нокиава, се што треба да направиш е да ја ставиш вредноста на валутата што сакаш да ја конвертираш во вредноста на валутата што ја имаш. И меморирај го тоа, готов конвертор на пари мислам дека е и нелогично да постои, затоа што на секој саат се менува вредноста, нели?

M

Mussolini

Гостин
Екипо, знае ли некој да ми каже како можаm со Team Viewer или со некоја слична програма да инсталирам Windows XP на компјутер шо се наоѓа на другата страна на светот? Однапред благодарам

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Прашањето не ти е на место и во несоодветна тема + погрешен под-форум :)

П

Паган-др

Гостин
Колку што знам конвертор фабрички има нокиава, се што треба да направиш е да ја ставиш вредноста на валутата што сакаш да ја конвертираш во вредноста на валутата што ја имаш. И меморирај го тоа, готов конвертор на пари мислам дека е и нелогично да постои, затоа што на секој саат се менува вредноста, нели?
Знам дека има, ама не ми претвараше ко што треба изглеа лошо сум ги стаил цифрите. Али ок, го средив.

Online update. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Екипо, знае ли некој да ми каже како можаm со Team Viewer или со некоја слична програма да инсталирам Windows XP на компјутер шо се наоѓа на другата страна на светот? Однапред благодарам
Симни ова или читај на нивниот сајт.

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Имам телефон T-mobile pulse сакам сите контакти да ги префрлам на компјутер или на др мобилен телефон ама не знам како помош? :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам телефон T-mobile pulse сакам сите контакти да ги префрлам на компјутер или на др мобилен телефон ама не знам како помош? :)
Стави ги сите на (sim) картичка, па од картичка стави ги на кој сакаш мобилен

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Пробав, не бидуе :( а башка околу 500 броја се.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Имам SE W750i. Ми "умреа" 20-30 пиксели на екранот и ме интересира која цена е отприлика нов екран?
Ме мрзи да идам до Мобико да прашуем. И каде освен у Мобико можам да најдам слушалки за телефонов ама со гуми, шо влагаат у уши? Таму се 1800(оган), бар беа до пред 2-3 месеци коа прашуев.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам SE W750i. Ми "умреа" 20-30 пиксели на екранот и ме интересира која цена е отприлика нов екран?
Ме мрзи да идам до Мобико да прашуем. И каде освен у Мобико можам да најдам слушалки за телефонов ама со гуми, шо влагаат у уши? Таму се 1800(оган), бар беа до пред 2-3 месеци коа прашуев.
Ти пишав на ПП

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пријател земал Vivaz u5, па ми се жали дека никако не можел да намести сликите да се зачувуваат на мемориската.
Пробал со стандардните методи (како што му кажав на телефон, од камерата во опции и Preferred to memory card), ама не било така...

Па ајде некој јунак ако знае како е, да ми помогне. :)

Член од
13 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Како можам да го тргнам пликчето во десниот горен агол на телефонот (Nokia 5530)? Благодарам однапред

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како можам да го тргнам пликчето во десниот горен агол на телефонот (Nokia 5530)? Благодарам однапред
Да не имаш непрочитани пораки или полно сандаче? (inbox/outbox) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom