F
FuckYouAll
Гостин
Ќе купам ама не оваа година. Одма делите им прам.Со оглед на тоа дека твојот телефон нема вграден GPS за да ги користиш треба да си купиш + ваков уред, околу 100тина евра.
Фала за помошта.
Ќе купам ама не оваа година. Одма делите им прам.Со оглед на тоа дека твојот телефон нема вграден GPS за да ги користиш треба да си купиш + ваков уред, околу 100тина евра.
Знам дека има, ама не ми претвараше ко што треба изглеа лошо сум ги стаил цифрите. Али ок, го средив.Колку што знам конвертор фабрички има нокиава, се што треба да направиш е да ја ставиш вредноста на валутата што сакаш да ја конвертираш во вредноста на валутата што ја имаш. И меморирај го тоа, готов конвертор на пари мислам дека е и нелогично да постои, затоа што на секој саат се менува вредноста, нели?
Симни ова или читај на нивниот сајт.Екипо, знае ли некој да ми каже како можаm со Team Viewer или со некоја слична програма да инсталирам Windows XP на компјутер шо се наоѓа на другата страна на светот? Однапред благодарам
Стави ги сите на (sim) картичка, па од картичка стави ги на кој сакаш мобиленИмам телефон T-mobile pulse сакам сите контакти да ги префрлам на компјутер или на др мобилен телефон ама не знам како помош?
Ти пишав на ППИмам SE W750i. Ми "умреа" 20-30 пиксели на екранот и ме интересира која цена е отприлика нов екран?
Ме мрзи да идам до Мобико да прашуем. И каде освен у Мобико можам да најдам слушалки за телефонов ама со гуми, шо влагаат у уши? Таму се 1800(оган), бар беа до пред 2-3 месеци коа прашуев.
Да не имаш непрочитани пораки или полно сандаче? (inbox/outbox) ?Како можам да го тргнам пликчето во десниот горен агол на телефонот (Nokia 5530)? Благодарам однапред