Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе народе ми треба нешто телефонче СЕ да е за татко ми... сака солидна камера, да има светло (значи блиц ама да мојш да светиш:pos2:) и да не е ни слајд ни тач... цената после ќе видиме

iPhone 3Gs колку пари е на ново да се купи? (не од т-мобиле, од обична продавница за мобилни).

Во пакечето од телефонов најдов едно најлонче, како заштита на екранот дека ми е тач и тоа е самолепливо и да ве прашам дали мора да се залепи и дали ке заштити нешто ако се истури нешто на телефонот или слично?

Во пакечето од телефонов најдов едно најлонче, како заштита на екранот дека ми е тач и тоа е самолепливо и да ве прашам дали мора да се залепи и дали ке заштити нешто ако се истури нешто на телефонот или слично?

Чувај си го телефонот, најлончето не е семоќно.

Screen protector-от т.е. "најлончето" е за да го заштити тачот од гребаници, ако ти се истури нешто исто ти се фаќа и да имаш и да немаш фолија ... така да исчисти го убаво тачот и внимателно залепи си ја фолијата постепено да не ти се прават меурчиња ...

Некој знае колкава мејмориска картичка подржвит LG KP 500 и како се движет цените на картичкиве од 1Г, 2Г, 4Г?

2гб со минимално успорување....
кај мене е 400денари сд хард кор :) од два гига бајти.

Имам 3 постари модела дома ,во одлична состојба

колку пари идат ..да ги шитнам ?

Motorola RAZR V3

Motorola Slvr L7e

Nokia 6650

за секој посебно цена ми треба одприлика..

инсталирав нов софтвер на мојот телефон Sony Ericsson W580i и сега податоците што ги имав во телефон ми се избришаа. има ли шанси да ги вратам?

Имам T-mobile g2 touch (HTC Hero)... Дали некој имат информации за менвење на маска од црна во бела?

Земав iphone 2g, имаше милион слики и контакти и со цел да го испразнам, отидов на она во settings да се направи да се избришат сите податоци и да се вратат старите фабрички сетинзи. Едно саат време стоеше на екран логото и тоа како лента што е за loading што се полни, таа се наполни и после се појави само логото и она кругче за loading. Сега веќе скоро саат и пол се појавува само логото и тоа кругчето, од време на време ќе трепне екранот и пак се појавува логото со кругчето, а ништо друго не се случува. Ако го угасам и уклучам телефонот, пак истото е. Што треба да направам?

Земав iphone 2g, имаше милион слики и контакти и со цел да го испразнам, отидов на она во settings да се направи да се избришат сите податоци и да се вратат старите фабрички сетинзи. Едно саат време стоеше на екран логото и тоа како лента што е за loading што се полни, таа се наполни и после се појави само логото и она кругче за loading. Сега веќе скоро саат и пол се појавува само логото и тоа кругчето, од време на време ќе трепне екранот и пак се појавува логото со кругчето, а ништо друго не се случува. Ако го угасам и уклучам телефонот, пак истото е. Што треба да направам?

Исклучи го телефонот, после така исклучен држи го на home копчето и поврзи го на кабел со пц се додека не се појави кабел со iTunes ... после клики на restore на iTunes и почекај да се направи ... откако ќе направи ресторе останува да направиш џејлбрејк и анлок

Е сега досаден станав на темава ама ајде.
Значи коа го купив телефонот LG KP500 со него имаше и едно мало цеде. Е на то цедето пишит дека имат софтвер (или незнам како точно се вика) за надградба т.е. да го имам менито од LG KP500 или LG KP501 или LG KP502 или LG KP550.
Ете јас сакам да го надградам со софтверот од LG KP550. Како да го надградам? Треба да се инсталира цедето и после преку USB да се префли нешто ама незнам што и како. Ако може некој да ми објасни.
Можи малце е нејасен проблемов ама со постручни зборој не можам да го објаснам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom