Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да прашам:
Пазаров преплавен со кинески телефони, сега има КАО копија на Ајфон 3гс, и сега на пример 16ГБ пишува? Таа меморија може да се искористи? Пишува дека има ВИ ФИ.

Дали би имал Блутут? Некој има искуство?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Да прашам:
Пазаров преплавен со кинески телефони, сега има КАО копија на Ајфон 3гс, и сега на пример 16ГБ пишува? Таа меморија може да се искористи? Пишува дека има ВИ ФИ.

Дали би имал Блутут? Некој има искуство?
16 гига обично немаат туку внатрешна меморија имаат околу 200 килобајти а и тие што имаат не е внатрешна меморија кај кинескиве туку 16гига картичка микро внатре под маската е не се гледа ... вифи имаат некои модели, блутут имаат ... е сега муабетот кај сите модели е различен сите се со сомнителен квалитет се расипуваат и нема делови за нив ептен ретко да се најде у секој случај кинески НЕ :vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
16 гига обично немаат туку внатрешна меморија имаат околу 200 килобајти а и тие што имаат не е внатрешна меморија кај кинескиве туку 16гига картичка микро внатре под маската е не се гледа ... вифи имаат некои модели, блутут имаат ... е сега муабетот кај сите модели е различен сите се со сомнителен квалитет се расипуваат и нема делови за нив ептен ретко да се најде у секој случај кинески НЕ :vozbud:
значи таа меморија од 16 гига може да се користи така, нормално така?
95 Евра е КОПИЈА 3г-с со вифи и 2сим.
Тач ваљда има никаков :)) Апликации тешко, барем мп3 плеер да има и некоја бош камера.
Ај заеби не се исплати :)))

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Тач ваљда има никаков :)) Апликации тешко, барем мп3 плеер да има и некоја бош камера.
Прашај убаво ама не верувам да ставаат 16-ка картица ... како и да глеаш не се исплати ... не се исплати ни маката и нервозите кога ќе ти се расипе

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
НЕМОЈ!!!

Толку од мене :)

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
ај ве молам да ми каже некој како функционира ГПС на н78 и дали тоа оригинал гпс ресивер или само гоогле мапс:tapp: нешо одговори на овие прасашања:kako инсталирање, и како активирање? позз

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ми треба помош од некој вработен во Т-моbile за помош во врска со управната структура.Ако има некој вработен,или некој што би можел да ми помогне нема ми пише ПП.

Член од
27 февруари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
здрво дечки, имам едно прашање до вас, пред 3 дена купив сони ериксон Ц510 нов од продавница, арно понекогаш кога сакам да звонам некаде ми замрзнува цел телефон и морам да му ја извадам батеријата за да се исклучи, инаку ке си стои замрзнат цел ден,е откако ке му ја извадам батеријата едно 20 мин. после откако ке му ја ставам неможам да го уклучам, исто како прегорен да е и дури по 20 мин се уклучува, па пак ке поработи малку и пак истата песна. Е сега сакам дапрашам дали некој имал ваков или сличен проблем и дали ако му инсталирам нов софтвер ке се среди проблемот или е хардверски проблем и треба да ја активирам гаранцијата?
Се надевам дека убаво ви го опишав мојот проблем и дека ке добијам било каков одговор, фала унапред

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
ја имав таков проблем. ми се укочи кога бирав друг број...после го исклучив, го уклучив пак...почна да работи многу споро, трето уклучување не препознаваше ни пуњач, ни USB кабел, четврто веќе беше INSERT SIM CARD... го однесов на сервис, MOBICO, на партизанска, си подлежеше на гаранција, испадна софтверски проблем... тоа е моето искуство, сеа како ќе биде кај тебе...тоа е друга сторија...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Некој да има искуство со HTC Hero?
Имам порачано, треба да стигне во понеделник, па некој да ми каже добри и лоши страни. Благодарам:smir:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
знае ли некој колку зема од минута повик кон англија од припејд и од пост пејд?

Kajgana Shop

На врв Bottom