Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Дечки... имам Nokia N73 со Simbian S60... ме интересира дали постои некоја апликација слична на Torch од сони ериксон, или што и да е за да ми го упали сијаличето од блицот?

(Да напоменам, ако веке мислевте дека не ми работи блицот за камерата, не е за тоа!!! Ми треба онака... ми паднало нешто па да запалам да го најдам, вака морам да отворам камера и на фокусот да кликам за блиц да се упали.):tapp:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дечки... имам Nokia N73 со Simbian S60... ме интересира дали постои некоја апликација слична на Torch од сони ериксон, или што и да е за да ми го упали сијаличето од блицот?

(Да напоменам, ако веке мислевте дека не ми работи блицот за камерата, не е за тоа!!! Ми треба онака... ми паднало нешто па да запалам да го најдам, вака морам да отворам камера и на фокусот да кликам за блиц да се упали.):tapp:
Повели ... знам на што мислиш :helou:

Attachments

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Повели ... знам на што мислиш :helou:
Имаш зеленко за ова... ама не работи со "полна пареа" туку како кога снимам клип (поблага светлина од сијаличката). Али сепак ок е, колку - толку, пак свети :pos2:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имаш зеленко за ова... ама не работи со "полна пареа" туку како кога снимам клип (поблага светлина од сијаличката). Али сепак ок е, колку - толку, пак свети :pos2:
Епа на никој телефон не работи блицот колку кога ќе светне за фотографирање ... нема таков програм неможе ништо толку јако да го покрене светлото освен сликање :helou:

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Бидејќи те гледам на повеќе места со овој ник, а и се прикажуваш како сопственик на фирма и „професионалец“ во својата област, барем научи ги работите до крај како што се.
Ако ништо друго за некои работи што не си информиран доволно или сметаш дека не е така, не им го пренесувај на другите затоа што со тоа ги ставаш само во заблуда, а линкот од wiki во овој случај повеќе ќе ти помогне од што мислиш.
Другар, ти на торте можеш вода да му носиш зашто како што гледам највеке се разбира во телефони тука.

И одговор за оперативниот систем: торте е во право, за оперативни системи се сметаат Symbian, Windows Mobile, Android и тие што ги наброја он... тоа ти е оперативен систем, а тие што ти ги викаш "оперативни системи", ја си ги нарекувам "тие со стандард мени" :pos2:
Епа сега ти размисли :helou:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
Пред некој ден земав sagem my750x и имам usb кабел со него ама кога го приклуЧам ми бара неШто да инсталирам некој драјвери и слиЧно нз тоЧно што:toe:. Помош ве молам

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Пред некој ден земав sagem my750x и имам usb кабел со него ама кога го приклуЧам ми бара неШто да инсталирам некој драјвери и слиЧно нз тоЧно што:toe:. Помош ве молам
Барај на гугл sagem my750x usb driver или цд ако имаш со телефонот инсталирај

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
торте најдов во упатството на страната на сагем ги имало и ги симнав сега е добро

сепак фала на помош

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Unable to set as ringing tone. File size exceeds 300kB"
wtf! Се работи за нокиа е 71 кога ке пробам да сетирам рингтон поголем од 300 кб ми го јавува горенаведеното...:jaj: Помооооооош:nesum:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Unable to set as ringing tone. File size exceeds 300kB"
wtf! Се работи за нокиа е 71 кога ке пробам да сетирам рингтон поголем од 300 кб ми го јавува горенаведеното...:jaj: Помооооооош:nesum:
Аиии првпат слушам ... јас на мојата цели Mp3-ки и ставав за рингтон ... ај прво во messaging > options > settings > other > направи на memory in use да ти биде memory card ... пробај формат ако не помине така ... на крај краева пробај со апдејт ... ако не сервис

па пиши што си направил :helou:

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Незнам дали да пишам тука али ајде.Сакам да се подновам малце па оти сум ограничен на финансии гледав нешто поевтино и најмногу впечаток ми оставија овие два телефони http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2858&idPhone2=2469 па сега кажете ми што е подобро да земам.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Незнам дали да пишам тука али ајде.Сакам да се подновам малце па оти сум ограничен на финансии гледав нешто поевтино и најмногу впечаток ми оставија овие два телефони http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2858&idPhone2=2469 па сега кажете ми што е подобро да земам.
сонито друже, подобар е од кинескиот

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Аиии првпат слушам ... јас на мојата цели Mp3-ки и ставав за рингтон ... ај прво во messaging > options > settings > other > направи на memory in use да ти биде memory card ... пробај формат ако не помине така ... на крај краева пробај со апдејт ... ако не сервис

па пиши што си направил :helou:

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...
Значи и јас прв пат се среќавам со овој проблем... имам и друга седумдесединица која нема никаков проблем со сетирање на мп3 и мп4 ... пробав со мемори ин јуз мемори кард али пак иста песна:nesum: а за форматот ке треба прво да префрлам некој податоци потоа ке пробам па ке пишам ако налета некој на решење за мојот проблемс нека пише:smir::salut:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сони ериксонот секако ... мада и тој не е многу добар модел ... дај некои други телефони во комбинација до таа сума

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Колку би чинело од прилика промена на флет кабелчето на Nokia n80?

(и каде :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom