Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Фала Мациии :) Мило ми е, ако помогнав.. :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Имам една мемориска картичка Micro SD 512 MB и се беше во ред до пред некој ден кога ја дадов на едно дете (Xfire) и сега несака да ја прочита телефонот ми покажува Error кога сакам да ја форматирам.Што може да и е? цркнала? или има чаре?:jaj:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам една мемориска картичка Micro SD 512 MB и се беше во ред до пред некој ден кога ја дадов на едно дете (Xfire) и сега несака да ја прочита телефонот ми покажува Error кога сакам да ја форматирам.Што може да и е? цркнала? или има чаре?:jaj:
Ако не ја форматира преку кард ридер или ако не ја покажува на мобилен тогаш рикнала и купи си нова :helou:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ако знае некој да ми каже дали може шест броеви од Relax Family 1800 , да се префрлат на Flex 1800.
Сакам да земам телефон, а на Рилекс Фемили се многу поскапи. Вака сакам да сменам тарифа и да земам телефон по многу поповолни услови. Само незнам дали може во Флекс 1800 да се префрлат сите шест броеви , или има ограничувања ?!

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Незнам дали е за тука прашањево, али како да видам кој број го има SIM картицата ?

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
сакам да прашам зашто телефонот на секој 5 10 минути ако не го чепкам ми се гаси или пак слушам некоја песна и ке ми се изгаси иначе самсунг е 200:toe:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
сакам да прашам зашто телефонот на секој 5 10 минути ако не го чепкам ми се гаси или пак слушам некоја песна и ке ми се изгаси иначе самсунг е 200:toe:
Најверојатно е батеријата

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Земав нов телефон и сега не знам како одеше полнењето првиот пат. Треба скроз да испразни, па да се полни 3.5 часа како што пишува во упатството или она старото 12 саати полнење првиот пат? Јас го ставив да се полни иако се уште не беше скроз празна батеријата ама беше на `цртка`. Вајда нема везе или?

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Дали можеби некој знае на Hummer Ht1 како е password-ot за Restore Factory Settings?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Абе дедо ми си земал нов телефон:)
И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
Ај некој да ми каже за што служи тоа !:
на тоа пише:

Kingston

micro reader

ај фала.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Не знаев каде да се обратам па решив тука....Имам едно Mp3 плеерче ама му го дадов на еден другар и ми го врати со технички проблеми....Ставив песни и не сака да ги покажува....

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
на тоа пише:

Kingston

micro reader

ај фала.
Колку што можам да видам од сликава, ова е USB кое влага во РС, а во него влага картичката од дедо ти :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
на тоа пише:
ај фала.
Тоа ти е читач на микросд картички, ставаш микрото у неа и на усб ти ја јавува на пц како усб стикче

Не знаев каде да се обратам па решив тука....Имам едно Mp3 плеерче ама му го дадов на еден другар и ми го врати со технички проблеми....Ставив песни и не сака да ги покажува....
Пробај стави го ма пц десен клик формат

Kajgana Shop

На врв Bottom