Ако не ја форматира преку кард ридер или ако не ја покажува на мобилен тогаш рикнала и купи си нова :helou:Имам една мемориска картичка Micro SD 512 MB и се беше во ред до пред некој ден кога ја дадов на едно дете (Xfire) и сега несака да ја прочита телефонот ми покажува Error кога сакам да ја форматирам.Што може да и е? цркнала? или има чаре?:jaj:
Епа нова ќе е фала сепакАко не ја форматира преку кард ридер или ако не ја покажува на мобилен тогаш рикнала и купи си нова :helou:
Најверојатно е батеријатасакам да прашам зашто телефонот на секој 5 10 минути ако не го чепкам ми се гаси или пак слушам некоја песна и ке ми се изгаси иначе самсунг е 200![]()
не е до батеријата батеријата топ си е незз што му еНајверојатно е батеријата
Колку што можам да видам од сликава, ова е USB кое влага во РС, а во него влага картичката од дедо тиАбе дедо ми си земал нов телефон
И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
Ај некој да ми каже за што служи тоа !:
на тоа пише:![]()
Kingston
micro reader
ај фала.
Тоа ти е читач на микросд картички, ставаш микрото у неа и на усб ти ја јавува на пц како усб стикчеАбе дедо ми си земал нов телефон
И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
Ај некој да ми каже за што служи тоа !:
на тоа пише:![]()
ај фала.
Пробај стави го ма пц десен клик форматНе знаев каде да се обратам па решив тука....Имам едно Mp3 плеерче ама му го дадов на еден другар и ми го врати со технички проблеми....Ставив песни и не сака да ги покажува....