Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Мациии :) Мило ми е, ако помогнав.. :)

Имам една мемориска картичка Micro SD 512 MB и се беше во ред до пред некој ден кога ја дадов на едно дете (Xfire) и сега несака да ја прочита телефонот ми покажува Error кога сакам да ја форматирам.Што може да и е? цркнала? или има чаре?:jaj:

Имам една мемориска картичка Micro SD 512 MB и се беше во ред до пред некој ден кога ја дадов на едно дете (Xfire) и сега несака да ја прочита телефонот ми покажува Error кога сакам да ја форматирам.Што може да и е? цркнала? или има чаре?:jaj:

Ако не ја форматира преку кард ридер или ако не ја покажува на мобилен тогаш рикнала и купи си нова :helou:

Ако знае некој да ми каже дали може шест броеви од Relax Family 1800 , да се префрлат на Flex 1800.
Сакам да земам телефон, а на Рилекс Фемили се многу поскапи. Вака сакам да сменам тарифа и да земам телефон по многу поповолни услови. Само незнам дали може во Флекс 1800 да се префрлат сите шест броеви , или има ограничувања ?!

Незнам дали е за тука прашањево, али како да видам кој број го има SIM картицата ?

сакам да прашам зашто телефонот на секој 5 10 минути ако не го чепкам ми се гаси или пак слушам некоја песна и ке ми се изгаси иначе самсунг е 200:toe:

сакам да прашам зашто телефонот на секој 5 10 минути ако не го чепкам ми се гаси или пак слушам некоја песна и ке ми се изгаси иначе самсунг е 200:toe:

Најверојатно е батеријата

Земав нов телефон и сега не знам како одеше полнењето првиот пат. Треба скроз да испразни, па да се полни 3.5 часа како што пишува во упатството или она старото 12 саати полнење првиот пат? Јас го ставив да се полни иако се уште не беше скроз празна батеријата ама беше на `цртка`. Вајда нема везе или?

Абе дедо ми си земал нов телефон:)
И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
Ај некој да ми каже за што служи тоа !:
k2y8hh.jpg
на тоа пише:

Kingston

micro reader

ај фала.

Не знаев каде да се обратам па решив тука....Имам едно Mp3 плеерче ама му го дадов на еден другар и ми го врати со технички проблеми....Ставив песни и не сака да ги покажува....

И сега видов во кесето имаше мемориска картичка 2GB и едно тоа незнам за што служе.
k2y8hh.jpg
на тоа пише:

Kingston

micro reader

ај фала.

Колку што можам да видам од сликава, ова е USB кое влага во РС, а во него влага картичката од дедо ти :)

k2y8hh.jpg
на тоа пише:
ај фала.

Тоа ти е читач на микросд картички, ставаш микрото у неа и на усб ти ја јавува на пц како усб стикче

Не знаев каде да се обратам па решив тука....Имам едно Mp3 плеерче ама му го дадов на еден другар и ми го врати со технички проблеми....Ставив песни и не сака да ги покажува....

Пробај стави го ма пц десен клик формат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom