Толку се да ... нема да кочи 2 гига2kb i so ke stajs vo nejze 2gb da ne mislis....?
Ako e za 2gb nema da koci oti podrzuva do 4gb a 2gb microSD mislam deka e okolu 400-450 ne sum siguren ali tolku mislam se dvizat cenite
аа за хардвер мора д аго има зш ти ако го најдеш програмчето моеш да си го стаиш али да не ти врши никаква работа мора хардверски и тоа да е подржано иначе ја иам н95 8гб и не сум сретнал такво нешоама дали е потребно телефонот да има фм трансмитер(хардвер) или е можно само со софтвер, имам нокиа6600
аха фала, иначе ја сум сретнал на нокиа н73аа за хардвер мора д аго има зш ти ако го најдеш програмчето моеш да си го стаиш али да не ти врши никаква работа мора хардверски и тоа да е подржано иначе ја иам н95 8гб и не сум сретнал такво нешо
Нема шанси на Н73 да има fm transmitter ... мора да било Н78 или нешто слично ...едно другарче има нокиа н73 и на самиот телефонт има fm transmitter , местиш на која фреквенција пример 100,5mhz го активираш програмот и кога ке пуштиш песни од медиа плеарот можеш да ги слушаш на радио на истата фреквенција.сакам да прашам дали во телефонот има нешто вградено за да може тоа да се прави, дали можам ја да ставам на пример на мојот моб. програма и да можам да трансмитувамна Symbian
Неможе ... немаш хардвер ти на него немаш fm transmitter вградено, а нема ни таков софтвер :nenene:ама дали е потребно телефонот да има фм трансмитер(хардвер) или е можно само со софтвер, имам нокиа6600
Сакаш да кажеш дека не постои такво нешто или??? не сватив најубаво....Ја иначе прв пат слушам за вакво нешто, а имав 3-4 телефони што се на Symbian и не сретнав вакво нешо...сеа на Н95 исто такво нешто не сретнав незз????Неможе ... немаш хардвер ти на него немаш fm transmitter вградено, а нема ни таков софтвер :nenene: