Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Н

Него сега околу мојов проблем. Да не знае некој дали се продаваат вратички (или пак цела маска) за w350i?
знам дека грдо звучи, 1200 денари оригинална.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Провери го од т-мобиле дали е кодиран :smir: мислам дека е :vozbud:
Не знам дали е кодиран али и не му се замарам и онака користам Т Мобиљ картичка така да исто ми е :) Али мислам дека не е кодиран зошто никаде не пишува таква работа.

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Ај прво едно здраво...

Вака...сакам да се подновам со некое телефонче, од некоја средна класа ако може така да кажам. Во потесен избор ми влегоа Nokia 6600 Slide и Sony Ericsson c510. Па вака барам ваше мислење за моделиве, и лично кој би го препорачале вие...

поздрав :toe:

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Ај прво едно здраво...

Вака...сакам да се подновам со некое телефонче, од некоја средна класа ако може така да кажам. Во потесен избор ми влегоа Nokia 6600 Slide и Sony Ericsson c510. Па вака барам ваше мислење за моделиве, и лично кој би го препорачале вие...

Od ovie dva C510i e podobar top e

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај прво едно здраво...

Од овие два нокиата 6600 слајд е подобра ... сони ериксоните се многу тапа често се расипуваат новиве модели :tapp:

али сепак разгледај и некој друг телефон :smir:

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
ја сакам нешо од таа класа, нешо за таа цена... лично бев доста загреан за c510, ама па си иам некое такво мислење у мене...Нокиа си е Нокиа... башка, иако е постар модел држи цена...камерата глеам иста, само тука сум повеќе за нокиата, зошо знам блицот е многу подобар од други телефони шо ги иам сретнато...

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
ја сакам нешо од таа класа, нешо за таа цена... лично бев доста загреан за c510, ама па си иам некое такво мислење у мене...Нокиа си е Нокиа... башка, иако е постар модел држи цена...камерата глеам иста, само тука сум повеќе за нокиата, зошо знам блицот е многу подобар од други телефони шо ги иам сретнато...
Bas tuka gresis so blicot

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
па не знам... тоа е ипак лично искуство... се двоумам, затоа и пишав за ваше мислење... :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
па не знам... тоа е ипак лично искуство... се двоумам, затоа и пишав за ваше мислење... :)
Нокиа 6600 слајд црврсто мало телефонче, квалитетно, метално, држи цена и коа ќе го продаваш после одредено време итн итн ...

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
За неколку дена ке купувам телефон кој е подобар Сони Ериксон Г502 или Сони Ериксон К660???

zive_te

Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Нокиа 6600 слајд црврсто мало телефонче, квалитетно, метално, држи цена и коа ќе го продаваш после одредено време итн итн ...
Torte dan E plasticno mene taka mi sedese pred nekoj den vo race mi bese.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Decki aj ve molam dajte nekoj predlog za mobilen do 10.000den

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
За неколку дена ке купувам телефон кој е подобар Сони Ериксон Г502 или Сони Ериксон К660???
Сони Ериксон К660

Torte dan E plasticno mene taka mi sedese pred nekoj den vo race mi bese.
Метално е

Decki aj ve molam dajte nekoj predlog za mobilen do 10.000den
На ново на старо ?? што бараш од телефонот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom