Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Иам нокиа н70... и ко ке отворам галерија мн споро отвара иам стаено 1 гига картичка исто коа отварам некоја игра на пример ми сецка :toe:
Направи формат на мемориската картичка и + направи му формат на телефонот вака ... претходно префрли музика слики нешто што ти е битно

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
Направи формат на мемориската картичка и + направи му формат на телефонот вака ... претходно префрли музика слики нешто што ти е битно

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...
А може да заебам нешо ?:helou:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
може ли на нокиа 5310 да се стави скајп?
и ако може од кај да го симнам?

Член од
21 септември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
dali znae nekoj kade mozam da najdam skrin tac za iphone apple i kolku ke me cini
fala

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
колку отприлика чини оригинал маска за NOKIA 6288 и каде можам да ја набавам?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
900 денари.
алфа мобил
3161264
збориме само за двата панели напред и назад. додека средница со лизгач е 30 евра.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
дај слика од ај фонот, последниве неколку месеци напрајв колекција од кинески телефони во делови.
само малце сум солен.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Може ли некако да се открие бројот на тој што ве бара доколку ви врти со скриен?

Член од
10 април 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
aj malku pomos ako moze :) si zemav denes sony ericsson W705 i instalirafv ebuddy na nego, ama prasanjeto mi e, kako moze da go konektiram preku wifi a ne preku gprs ili wap, me prasuva nesto connect using, i vo account type mi dava PS data i CS data

Kajgana Shop

На врв Bottom