mUv@ ThE DoGg
oLd ScHoOl PerSoN
- Член од
- 29 септември 2005
- Мислења
- 363
- Поени од реакции
- 5
имам htc p3452 и имам еден проблем. Пред некое време ми се истури сок над него и од тогаш престана да фунцкионира екранот значи кога ке го уклучам свети бело и се појавуваат на левата страна линии по целата висина на екранот многу тенки низ кои може бледо да се види позадината на мобилниот. доколку пробам да стегнам од задниот дел како шо стегам понекога излегуваат исто така тенки линии низ кои може да се види позадината ама тоа е само додека така го држам кога ќе отпуштап повторно е само бело.
Дали може некој да помогне да се направи мобилниот и пожелно би било ако е можно да ми кажите шо можи да биди проблемоти дали има некој сервис каде шо можам да го однесам а притоа да не бидам излажан во смисла да треба да му се смени само мало делче а мене да ми речат дека е голема работа и да ме заколат со пари. (знам дека такво не постои ама сепак да прашам јас)
фала однапред
Дали може некој да помогне да се направи мобилниот и пожелно би било ако е можно да ми кажите шо можи да биди проблемоти дали има некој сервис каде шо можам да го однесам а притоа да не бидам излажан во смисла да треба да му се смени само мало делче а мене да ми речат дека е голема работа и да ме заколат со пари. (знам дека такво не постои ама сепак да прашам јас)
фала однапред