Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Saam da ve prasam sto e phone code i kade mozam da go najdam.Imam Benq Siemens CF-61 i sakam da ja formatiram memoriska.Vi bloagodaram odnapred:)
phone code ти си го имаш ставено треба да си го знаеш :)

ако сакаш формат на мемориска а има код на неа или телефон со код на него ... носи го на декодирање ... :helou:

пиши што мака имаш и со што точно :wink:

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Ne be torte odam na format microSD i tamu mi pisuva Phone code i dole praznomesto za da go napisam kodot.A jas nikogas ne sum go vnel toj PHONE CODE.i ne znam kade da go baram i dali moze da o najdam.Toa mi e makata.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ne be torte odam na format microSD i tamu mi pisuva Phone code i dole praznomesto za da go napisam kodot.A jas nikogas ne sum go vnel toj PHONE CODE.i ne znam kade da go baram i dali moze da o najdam.Toa mi e makata.
Ај пробај на друг телефон брцни ја мемориската и пробај да ја форматираш :wink:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Штотуку се подновив со Samsung u700, брилијантно телефонче, но една работа не можам да ја направам, и да ми кажите дали воопшто може да се направи.
Мелодијата за SMS порака никако не можам да ја сменам, има во телефонот 4 основни(midi) мелодии и само нив можам да ги отворам, останатите (mp3) неможе....па ке замолам за помош ако некој знае и се има запознаето за ваква работа :smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Штотуку се подновив со Samsung u700, брилијантно телефонче, но една работа не можам да ја направам, и да ми кажите дали воопшто може да се направи.
Мелодијата за SMS порака никако не можам да ја сменам, има во телефонот 4 основни(midi) мелодии и само нив можам да ги отворам, останатите (mp3) неможе....па ке замолам за помош ако некој знае и се има запознаето за ваква работа :smir:
Не е толку брилијантен ... НЕМОЖЕ :smir:

С

Спенсер

Гостин
дајте предлог,за телефонче, да има мп3,камерче, и најважно WI FI!!! да можам бежичен интернет да користам....и ако може и цени!!

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Имам еден Самсунг телефон, не знам кој модел ама кога татко ми истури кафе на него, се пали, ама нема слика на екранот, екранот е во плава боја само. Има можност да се поправи телефонов или ?

Иначе го отворивме го избришавме со памукче и пак исто е...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
дајте предлог,за телефонче, да има мп3,камерче, и најважно WI FI!!! да можам бежичен интернет да користам....и ако може и цени!!
Прецизирај какво ... марка модел некој на клизање цел ???

Е51 ти е добра у смисол цена > перформанси или P990 :helou:

Имам еден Самсунг телефон, не знам кој модел ама кога татко ми истури кафе на него, се пали, ама нема слика на екранот, екранот е во плава боја само. Има можност да се поправи телефонов или ?

Иначе го отворивме го избришавме со памукче и пак исто е...
Носи го на сервис што побрзо ...

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
na SE g700 mi treba security code za da mu napraam restart a neznam koj e :S
moz epomos

(sry sto ne mi raboti mak. podrska)

С

Спенсер

Гостин
Прецизирај какво ... марка модел некој на клизање цел ???

Е51 ти е добра у смисол цена > перформанси или P990 :helou:
абе каков модел,може клизање и обичен,марка не е важна,да не е кинеска копија само...и кажав шо да има, блутот,WI FI,камера и то...изглеа ке да е E51...

Член од
7 мај 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Еј дечки имам Nokia n82 па пример ко ке ми пуштат по блутут некое програмче или игра шо било останва во Инбокс. Не можам да најдам опција да ги префрлам апликациите в`компјутер или во картицата на телефонот. Ке ми поможи некој?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Еј дечки имам Nokia n82 па пример ко ке ми пуштат по блутут некое програмче или игра шо било останва во Инбокс. Не можам да најдам опција да ги префрлам апликациите в`компјутер или во картицата на телефонот. Ке ми поможи некој?
Кажи ми дали имаш направено хак за инсталирање на unsigned апликации на твојата Н82-ка ? да ти дадам програма ...

Kajgana Shop

На врв Bottom