Th3 Reap3r
Soul On Fire
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 7
Така нешто :kesa:да не мислаш на Е71
Така нешто :kesa:да не мислаш на Е71
w910Ајде ако може препорака од некој што повеќе се разбира во мобилни телефони.
Сакам да купам нов мобилен телефон, некаде цената да се движи од 10000-15000 денари.
Е сега, најбитно ми е да вади убав звук. Значи, мегапиксели, Wi-Fi, ова-она, воопшто не ми се битни.
Само да има убав звук, како од звучникот на телефонот така и од слушалките (ако има такви, секако), и да има место за мемориска картичка. Ми рекоа дека Motorola ROKR E8 бил таков но мислам тој го нема во нашава земја.
Фала однапред
Не зезај купи си нова ... ефтини сА :helou:Сабајле ми падна телефонот додека свиреше алармот и сега не ја чита мемориската картичка.Ја извадив и беше пластиката разделена на два дела, а плочката останата насредина.Ја ставив пак и повторно не ја читаше картичката.Има некој начин да се поправи, да се спаси или да ја фрлам?
Препорачајте некој телефон што собира многу пораки мојов самсунг е250 слабо стои со тоа....сакам да си земам некој на прептлата не премногу скап.Основни работи да има средно-добра камера,блутут,мп3......тоа.
ијааа не сум знаел дека толку опасни момци има по форумов....Не, ама ти очигледно сакаш хау ти брејк јоур ноус...